- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 198
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #70.341
Hee şimdi anladım evet acı su geliyor bazen ağzına onu geri yutunca da suratı ekşiyor.Canim yatıyor ya mutlu birden mizmizlaniyor bakıyorum suratı eksi ve kaslar gözler kızarıklık kusmuk yuttu kesin diyorum sonra bir bakıyorum hıçkırık sevmiyor bizimkide bende emziriyorum öyle gidiyor
Kıyamam ya kusma dışarıya yok bende
Kilo kaybı yokk dimi
Ay ne zor ya şu ek gıda oturma dönemleri gelse
Vallahi unutmuşum oglumdaki şeyleri simdi kızımda yaşadıkça oglumdada bu olmuştu diyorum
Hee şimdi anladım evet acı su geliyor bazen ağzına onu geri yutunca da suratı ekşiyor.
Kilo kaybı yoktu ama bu ay nasıl olur bilmiyorum çünkü çok fazla kusmaya başladı ay sonu kontrolümüz var bakalım
Off evet özellikle artık oturmasını istiyorum
Kızlar iki gündür çok geriliyorum. Dün ablam ve 4 yasindaki bebesi bize geldiler, kardesim kendi ellerini yikamadigi gibi yigeniminkisini de yikamadi. Kucagina aldi ellerini tuttu, yegenim de ayni sekilde bebegimin elini tuttu basina dokundu. Hatta annem bir keresinde kardesimi cok yaklaşma yuzune yuzune konusma diye uyardı. Sonra içim içimi yedi keşke ben söyleseydim ellerini yıka doye uyarsaydım diye. Ne bileyim alınır diye cekindim biraz. Bgn yine geldiler az once yegenimle odaya girdiler. Bu sefer ellerinizi yikayin diye uyardim. Ablam islak mendil var mi diyip kizimin islak mendilinden bir parca alip once yegenimin sonra da kendisinin ellerini sildi. Kaldim öyle. Asiri derecede parfüm koktuğu için cok parfüm sıkmışsın ağır koktu dedim. Neyse bebegi alip salona gectim. Eşi yanima gelip bebegi almaya yeltendi o esnada birisi sanirim annemdi ellerini yikamadin diye bir uyarida bulundu. O da bir sey olmaz yaa böyle böyle bagisiklik kazanacak diye aldi bebegi kucagimdan sevdi. Ondan da ablam aldi fln derken bebek huzursuzlasinca odaya getirdim uzerini kokladim buram buram parfüm kokusu sinmiş. Aldim ellerini kollarini yuzunu yikadim, kiyafetini degistirdim... ben mi çok titizleniyorum yoksa onların yaptigı mı anlayışsızlık ve büyük sorumsuzluk diye kendimi sorgulamaya başladım artık. Daha sert mi olmak gerekiyor, kırilan kirılsın diye düşünmek mi gerekiyor bilemiyorum. Böyle olunca içim içimi yiyor bebegim ya hastalik kaparsa ya mikrop kaparsa diye. Netice de mikroba bagisiklik kazanmasi icin daha henüz cok ufak diye de düşünüyorum. Bir de aynı ablam kendj cocugu oldugunda temizlik titizlik konularina asiri derecede takintiliydi. Sen hasta misin, burnunu cektin sanki, hastaysan gelme, yaklaşma tarzında. Başkasının bebeği olunca mı böyle oluyor anlamış değilim. Aşı olduk evde tek kalmayayım bebegimin atesi cikarsa diye geldim resmen daha çok gerildim bebegim bir hastalık mikrop kapacak diye. Insanın yakın cevresi de böyle yaparsa elalem ne yapar diye düşünüyorum açıkçası. Sizler bu konularda nasil önlem alıyorsunuz? Sizin de cevreniz böyle rahat mı davranıyor? Tepkiniz nasıl oluyor? Ben mi abartıyorum yoksa insanlar mı çok sorumsuz? Tamam bebek bu tabi ki hastalık kapacak hasta olacak bunun bilincindeyim ama bu kadar da rahat ve sorumsuz olunuşa anlam veremiyorumgerçekten gerginim, böyle olunca kendi bebegime sahip çıkamıyormuşum gibi hissediyorum. Bi dahakine sert bir dille "ellerinizi yıkamadan lütfen dokunmayın, iş kıyafetin var uzerinde ya üzerini değistir ya da uzerine müslin örtü ser, suratına çok yaklaşarak konuşma hastalık taşiyor olabilirsin" şeklinde uyarmayı düşünüyorum.
ben uyandırmıyorum yorgunda oluyoruz)) bide benim kız uyumadan hem mama hem meme depoluyor sabah karşı uyanıyorBen de dün kaçırdım yayını akşam izleyeceğim bakayım doğru mu yapıyormuşuz
bence haklısınız ablanız teyze düşüncesiz davranmış. Bağışıklık kazanıcak evette böyle değil. Ama herkeste oluyor bu sorunlar bencede uyarın neticede oda anne anlayış gösterirKızlar iki gündür çok geriliyorum. Dün ablam ve 4 yasindaki bebesi bize geldiler, kardesim kendi ellerini yikamadigi gibi yeğeniminkisini de yikamadi. Kucagina aldi ellerini tuttu, yegenim de ayni sekilde bebegimin elini tuttu basina dokundu. Hatta annem bir keresinde kardesimi cok yaklaşma yuzune yuzune konusma diye uyardı. Sonra içim içimi yedi keşke ben söyleseydim ellerini yıka doye uyarsaydım diye. Ne bileyim alınır diye cekindim biraz. Bgn yine geldiler az once yegenimle odaya girdiler. Bu sefer ellerinizi yikayin diye uyardim. Ablam islak mendil var mi diyip kizimin islak mendilinden bir parca alip once yegenimin sonra da kendisinin ellerini sildi. Kaldim öyle. Asiri derecede parfüm koktuğu için cok parfüm sıkmışsın ağır koktu dedim. Neyse bebegi alip salona gectim. Eşi yanima gelip bebegi almaya yeltendi o esnada birisi sanirim annemdi ellerini yikamadin diye bir uyarida bulundu. O da bir sey olmaz yaa böyle böyle bagisiklik kazanacak diye aldi bebegi kucagimdan sevdi. Ondan da ablam aldi fln derken bebek huzursuzlasinca odaya getirdim uzerini kokladim buram buram parfüm kokusu sinmiş. Aldim ellerini kollarini yuzunu yikadim, kiyafetini degistirdim... ben mi çok titizleniyorum yoksa onların yaptigı mı anlayışsızlık ve büyük sorumsuzluk diye kendimi sorgulamaya başladım artık. Daha sert mi olmak gerekiyor, kırilan kirılsın diye düşünmek mi gerekiyor bilemiyorum. Böyle olunca içim içimi yiyor bebegim ya hastalik kaparsa ya mikrop kaparsa diye. Netice de mikroba bagisiklik kazanmasi icin daha henüz cok ufak diye de düşünüyorum. Bir de aynı ablam kendj cocugu oldugunda temizlik titizlik konularina asiri derecede takintiliydi. Sen hasta misin, burnunu cektin sanki, hastaysan gelme, yaklaşma tarzında. Başkasının bebeği olunca mı böyle oluyor anlamış değilim. Aşı olduk evde tek kalmayayım bebegimin atesi cikarsa diye geldim resmen daha çok gerildim bebegim bir hastalık mikrop kapacak diye. Insanın yakın cevresi de böyle yaparsa elalem ne yapar diye düşünüyorum açıkçası. Sizler bu konularda nasil önlem alıyorsunuz? Sizin de cevreniz böyle rahat mı davranıyor? Tepkiniz nasıl oluyor? Ben mi abartıyorum yoksa insanlar mı çok sorumsuz? Tamam bebek bu tabi ki hastalık kapacak hasta olacak bunun bilincindeyim ama bu kadar da rahat ve sorumsuz olunuşa anlam veremiyorumgerçekten gerginim, böyle olunca kendi bebegime sahip çıkamıyormuşum gibi hissediyorum. Bi dahakine sert bir dille "ellerinizi yıkamadan lütfen dokunmayın, iş kıyafetin var uzerinde ya üzerini değistir ya da uzerine müslin örtü ser, suratına çok yaklaşarak konuşma hastalık taşiyor olabilirsin" şeklinde uyarmayı düşünüyorum.
Ya sormayın bir de ishal salgını var şuan ve benim yeğenim çok sık hastalanıyor. O yüzden de ayrıca rahatsız oluyorum.Ya bende çok takılıyorum bu konulara ben inan gorumcemin oğlunu kucağıma 2 aylıkken ve maskeyle aldim pandemi var diye
İlk oglum bronşit oldu neden eve gelen gripli arkadaşlar yüzünden
Kızımda sert olucam dedim yok olamadım sonrada senin gb ya bisi geçtiyse diye kurmaya başladım
Bi tanıdık teyze kızın ellerini öpüyor zaten el surekli ağızda bizimkinin
Bi tanıdık yanağından makas alıyor alıyor ama tam dudaklarına değiyor resmen
Dunde bir yerdeyim çocuklu bayan geldi oda misafirliğe kucuk cocuk bizimkinin elini tuttu fln sonra dedi kaç gündür ishal ateşi var aha ben başka odaya geçtim ellerini sildim sonra tekrar elini sürdü tektwr sildim ayyyy cok yorucu bu durumlar gerçekten
Ya sormayın bir de ishal salgını var şuan ve benim yeğenim çok sık hastalanıyor. O yüzden de ayrıca rahatsız oluyorum.
Ben sadece anne sütü veriyorum iyi içiyor maşallah bi 4saat falan gidiyor bazen 5te oluyor ne zaman uyanırsa artıkben uyandırmıyorum yorgunda oluyoruz)) bide benim kız uyumadan hem mama hem meme depoluyor sabah karşı uyanıyor
Çok üzücü ve sinir bozucu bir durum özellikle insanın yakınları yapınca daha da kötü. Uyarmak en iyisi bencede. Biz ailelerden uzaktayız zor oluyor ama bazen iyi ki uzağız diyorummKızlar iki gündür çok geriliyorum. Dün ablam ve 4 yasindaki bebesi bize geldiler, kardesim kendi ellerini yikamadigi gibi yeğeniminkisini de yikamadi. Kucagina aldi ellerini tuttu, yegenim de ayni sekilde bebegimin elini tuttu basina dokundu. Hatta annem bir keresinde kardesimi cok yaklaşma yuzune yuzune konusma diye uyardı. Sonra içim içimi yedi keşke ben söyleseydim ellerini yıka doye uyarsaydım diye. Ne bileyim alınır diye cekindim biraz. Bgn yine geldiler az once yegenimle odaya girdiler. Bu sefer ellerinizi yikayin diye uyardim. Ablam islak mendil var mi diyip kizimin islak mendilinden bir parca alip once yegenimin sonra da kendisinin ellerini sildi. Kaldim öyle. Asiri derecede parfüm koktuğu için cok parfüm sıkmışsın ağır koktu dedim. Neyse bebegi alip salona gectim. Eşi yanima gelip bebegi almaya yeltendi o esnada birisi sanirim annemdi ellerini yikamadin diye bir uyarida bulundu. O da bir sey olmaz yaa böyle böyle bagisiklik kazanacak diye aldi bebegi kucagimdan sevdi. Ondan da ablam aldi fln derken bebek huzursuzlasinca odaya getirdim uzerini kokladim buram buram parfüm kokusu sinmiş. Aldim ellerini kollarini yuzunu yikadim, kiyafetini degistirdim... ben mi çok titizleniyorum yoksa onların yaptigı mı anlayışsızlık ve büyük sorumsuzluk diye kendimi sorgulamaya başladım artık. Daha sert mi olmak gerekiyor, kırilan kirılsın diye düşünmek mi gerekiyor bilemiyorum. Böyle olunca içim içimi yiyor bebegim ya hastalik kaparsa ya mikrop kaparsa diye. Netice de mikroba bagisiklik kazanmasi icin daha henüz cok ufak diye de düşünüyorum. Bir de aynı ablam kendj cocugu oldugunda temizlik titizlik konularina asiri derecede takintiliydi. Sen hasta misin, burnunu cektin sanki, hastaysan gelme, yaklaşma tarzında. Başkasının bebeği olunca mı böyle oluyor anlamış değilim. Aşı olduk evde tek kalmayayım bebegimin atesi cikarsa diye geldim resmen daha çok gerildim bebegim bir hastalık mikrop kapacak diye. Insanın yakın cevresi de böyle yaparsa elalem ne yapar diye düşünüyorum açıkçası. Sizler bu konularda nasil önlem alıyorsunuz? Sizin de cevreniz böyle rahat mı davranıyor? Tepkiniz nasıl oluyor? Ben mi abartıyorum yoksa insanlar mı çok sorumsuz? Tamam bebek bu tabi ki hastalık kapacak hasta olacak bunun bilincindeyim ama bu kadar da rahat ve sorumsuz olunuşa anlam veremiyorumgerçekten gerginim, böyle olunca kendi bebegime sahip çıkamıyormuşum gibi hissediyorum. Bi dahakine sert bir dille "ellerinizi yıkamadan lütfen dokunmayın, iş kıyafetin var uzerinde ya üzerini değistir ya da uzerine müslin örtü ser, suratına çok yaklaşarak konuşma hastalık taşiyor olabilirsin" şeklinde uyarmayı düşünüyorum.
Ben hem mama hem meme veriyorum, memeyle pek doymuyo, gece 23de 70ml mama icti, uyuyakaldi, sonra 3 gibi falan uyanip 7-8dk emdi yine uyudu, sonra yine 3 saat kdr uyudu, memeyle max 1 saat durabiliyodu, ay iyice karisti ac mi tokmu anlamiyorumCanim bende emziriyorum 5 saat cok nadiren olsada kalıyor doktorda 5 saat beslenmeden durabilir dedi
Ama genelde bizim kiz 2 saat 3 saat arayla kalkiyor
Bisi olmaz dinlenmistir bazen ben özellikle kaldirmiyorum 4 saat sonra emzjriyorum dinlensin diye
Ne kadar sure emiyo uykusunda ya? Benimki uyanip kipirdaninca emziriyorum 7-8dk fln emiyo, mama da veriyorum ben ama ara ara gun icinde, gece 12den sonra vermiyorum mamayi, gece kipirdandikca meme veriyorumKizzzz olurrr mu uyanmıyo ama ben 3 saatte bir agzına veriyorum memeyi emiyoo bende icim el vermez uyutmayaa bu gece alarmim calmadii 12de de uyutmustum bi baktim saat 5 hemen aldım emzirdim cok emdii mesela tabii acıkıyo uyku arasında aclığı anlamaz benimki agır uyuyo gece oyleyse 3 saatte emzir gundüz zaten saatte bir istiyo öyle bırakırsak ohoo kilo almazz durmuştu zaten benimkii benim doktorum 3 saati geçme dedi gündüz çok emdiği için geceyi anlamıyo aclığı
Biberon basligini degistirmeye korkuyorum bende, hala 1aylik basligi kullaniyorum, sonucta memeden belli bi sekilde akiyo, bebek buyudukce memedeki akis artiyomuki biberon basliginin akisini arttiralim, bebek buyudukce cekisi gucleniyo o yuzden cok sut geliyodur, arttirmicm ben basligin akisinianne olarak biz kararlı olursak memeyi reddeselerde bırakmazlar. 3 gün önce aynı sorunu yaşadım biberon başlıgı hızlı akışa geçince asla memeyi istemedi her yatırdıgı da agladı biberon başlıgını eskiye çevşrdim ve ogun gün boyu vermedim çok agladı susturmak için elimden geleni yaptım, çok üzüldüm ama kazanan ben oldum)) çok acıkınca mecbur memeyi emdi
Uyanık olduğu sürelerde eline bir şeyler vermeye çalışıyorumAynen yanı sıkı degil ama tam acık da degil
E bebekten 60 liraya 2 tulum vardı. Beden yoktu. Baktın mı hiç. Bide geçen lcw online da indirim vardı 90 liraya aldım tulumlar. Valla uçmuş her şeyin fiyatıKızın 3 6 uzun kollu sonbaharlik hiç bisi yok 6 9 lar hep kalın hediye gelmiştir 4 tane bisi alim dedim bir tulum min 140 tllaaa 2 Ay giyecek zaten tobe ya
Benim ablam yeğenim gelir hemen ablam ellerini yıkatır yeğenime. Doktorumuz ellerinizi yıkamadan almayın bebeği sevmeyin rota virüs açısından dedi bize. Yaptıkları hoş değilKızlar iki gündür çok geriliyorum. Dün ablam ve 4 yasindaki bebesi bize geldiler, kardesim kendi ellerini yikamadigi gibi yeğeniminkisini de yikamadi. Kucagina aldi ellerini tuttu, yegenim de ayni sekilde bebegimin elini tuttu basina dokundu. Hatta annem bir keresinde kardesimi cok yaklaşma yuzune yuzune konusma diye uyardı. Sonra içim içimi yedi keşke ben söyleseydim ellerini yıka doye uyarsaydım diye. Ne bileyim alınır diye cekindim biraz. Bgn yine geldiler az once yegenimle odaya girdiler. Bu sefer ellerinizi yikayin diye uyardim. Ablam islak mendil var mi diyip kizimin islak mendilinden bir parca alip once yegenimin sonra da kendisinin ellerini sildi. Kaldim öyle. Asiri derecede parfüm koktuğu için cok parfüm sıkmışsın ağır koktu dedim. Neyse bebegi alip salona gectim. Eşi yanima gelip bebegi almaya yeltendi o esnada birisi sanirim annemdi ellerini yikamadin diye bir uyarida bulundu. O da bir sey olmaz yaa böyle böyle bagisiklik kazanacak diye aldi bebegi kucagimdan sevdi. Ondan da ablam aldi fln derken bebek huzursuzlasinca odaya getirdim uzerini kokladim buram buram parfüm kokusu sinmiş. Aldim ellerini kollarini yuzunu yikadim, kiyafetini degistirdim... ben mi çok titizleniyorum yoksa onların yaptigı mı anlayışsızlık ve büyük sorumsuzluk diye kendimi sorgulamaya başladım artık. Daha sert mi olmak gerekiyor, kırilan kirılsın diye düşünmek mi gerekiyor bilemiyorum. Böyle olunca içim içimi yiyor bebegim ya hastalik kaparsa ya mikrop kaparsa diye. Netice de mikroba bagisiklik kazanmasi icin daha henüz cok ufak diye de düşünüyorum. Bir de aynı ablam kendj cocugu oldugunda temizlik titizlik konularina asiri derecede takintiliydi. Sen hasta misin, burnunu cektin sanki, hastaysan gelme, yaklaşma tarzında. Başkasının bebeği olunca mı böyle oluyor anlamış değilim. Aşı olduk evde tek kalmayayım bebegimin atesi cikarsa diye geldim resmen daha çok gerildim bebegim bir hastalık mikrop kapacak diye. Insanın yakın cevresi de böyle yaparsa elalem ne yapar diye düşünüyorum açıkçası. Sizler bu konularda nasil önlem alıyorsunuz? Sizin de cevreniz böyle rahat mı davranıyor? Tepkiniz nasıl oluyor? Ben mi abartıyorum yoksa insanlar mı çok sorumsuz? Tamam bebek bu tabi ki hastalık kapacak hasta olacak bunun bilincindeyim ama bu kadar da rahat ve sorumsuz olunuşa anlam veremiyorumgerçekten gerginim, böyle olunca kendi bebegime sahip çıkamıyormuşum gibi hissediyorum. Bi dahakine sert bir dille "ellerinizi yıkamadan lütfen dokunmayın, iş kıyafetin var uzerinde ya üzerini değistir ya da uzerine müslin örtü ser, suratına çok yaklaşarak konuşma hastalık taşiyor olabilirsin" şeklinde uyarmayı düşünüyorum.
Ah evet, bugun gittim e bebege daha, kafayi usutmus fiyatlar, lcw onlineda da fiyatlar mi guncellendi nolduysa minicik minicik seyler 150 200lira yaE bebekten 60 liraya 2 tulum vardı. Beden yoktu. Baktın mı hiç. Bide geçen lcw online da indirim vardı 90 liraya aldım tulumlar. Valla uçmuş her şeyin fiyatı
Aynen benimki de oyle, annemler ablamlar hep gelip ellerini yikarlar bebegi tutmadan, ben de yikiyorum sokaktan gelince kendi bebegim olmasina ragmen, yabancilikla alakasi yokki mikrop mikropturBenim ablam yeğenim gelir hemen ablam ellerini yıkatır yeğenime. Doktorumuz ellerinizi yıkamadan almayın bebeği sevmeyin rota virüs açısından dedi bize. Yaptıkları hoş değil
Biz de iki haftadir kullanıyoruz bariz farketti. Sadece yedikten sonra hemen düz zemine yatırırsam o zaman çıkartıyor. Ya bir de kustuktan hemen sonra öyle mutlu oluyor ki hemen gülümsüyor. Artık nasıl rahatsız ediyorsa reflü yavrumuCanim 1 Ay kullandım ilaç ama bizimki geri yutup ağlıyordu keyifsizdi ilacı bıraktık yine başladı
İlaçlar cok fayda etti. Mesela bgn öğlen iciremedim ilaclari otelde unutmuşumKıyamam yayok biz ilaç kullanmıyoruz ama bu gidişimde bende isteyeceğim galiba. Bi ara azalmıştı kusması ama şimdi yine aynı oldu
Eskiden emdikten sonra 10-15 dk kucağımda tutardım aynı pozisyonda. Daha sonra da omzuma alıp gazını çıkartırdım. Ama şimdi omzumda pek durmuyor ya hemen uyanıyor ya da gezmek istiyor. O yüzden arttı galiba kusmalar bilemedim yine de
Peki ilaçlara rağmen çok mu kusuyor
Minicity bakın asırı ucuz ve kalitelii kacırmayınE bebekten 60 liraya 2 tulum vardı. Beden yoktu. Baktın mı hiç. Bide geçen lcw online da indirim vardı 90 liraya aldım tulumlar. Valla uçmuş her şeyin fiyatı
Ben hem mama hem meme veriyorum, memeyle pek doymuyo, gece 23de 70ml mama icti, uyuyakaldi, sonra 3 gibi falan uyanip 7-8dk emdi yine uyudu, sonra yine 3 saat kdr uyudu, memeyle max 1 saat durabiliyodu, ay iyice karisti ac mi tokmu anlamiyorum
Memeden ne kadar iciyo sut var mi yok mu hic bilmiyorum, sıkınca ucunda goruyorum ama bazen hic yutkunma sesi duyamiyorum, moralim bozuldu
Ne kadar sure emiyo uykusunda ya? Benimki uyanip kipirdaninca emziriyorum 7-8dk fln emiyo, mama da veriyorum ben ama ara ara gun icinde, gece 12den sonra vermiyorum mamayi, gece kipirdandikca meme veriyorum
Zaten 12den once de uyumuyo, uyutup koyuyorum 10dk sonra kalkiyo, anca 11 12 gibi gece uykusuna geciyo, gecen gece 2 de uyudu ya, nasi erken uyutcam ben bu bebiki
Biberon basligini degistirmeye korkuyorum bende, hala 1aylik basligi kullaniyorum, sonucta memeden belli bi sekilde akiyo, bebek buyudukce memedeki akis artiyomuki biberon basliginin akisini arttiralim, bebek buyudukce cekisi gucleniyo o yuzden cok sut geliyodur, arttirmicm ben basligin akisini
E bebekten 60 liraya 2 tulum vardı. Beden yoktu. Baktın mı hiç. Bide geçen lcw online da indirim vardı 90 liraya aldım tulumlar. Valla uçmuş her şeyin fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?