- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 198
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #70.361
Biz de iki haftadir kullanıyoruz bariz farketti. Sadece yedikten sonra hemen düz zemine yatırırsam o zaman çıkartıyor. Ya bir de kustuktan hemen sonra öyle mutlu oluyor ki hemen gülümsüyor. Artık nasıl rahatsız ediyorsa reflü yavrumu
İlaçlar cok fayda etti. Mesela bgn öğlen iciremedim ilaclari otelde unutmuşumöğlen- akşam arası iki kere emzirdim ikisinde de hemen yatırmadığım halde kustu. Ben de ilaclari buraktirtmayi düşünüyordum doktor kontrolümüzde ama vazgeçtim. Tek sorun özellikle gavisconu icirmekte, hic sevmiyor cok ağlıyor
Peki kacta kalkiyo sabah sizinki? Bide gece kac sefer uyaniyo? Evet bi duzen olusturmam lazim kesinlikle, karanlik ve sessiz odada mi uyutup birakiyosun bebiki? Ben salonda bzm yanimizda yatiriyorum, isigi cok kisik aciyoruz baya loş oluyo, tvyi gormuyo onune bisey koyuyoruz, biz de kisik sesle konusuyoruz aslinda ama uyumuyo, daha dogrusu uyuyo ama hemen 5-10 dk sora uyaniyo, anca simdi yatti gece uykusunaMemede yutkunmasindan anlarsın bazen bizimkide boş çekiyor uyuduysa
Ama memede süt olmadığında çekip bırakıp çekip bırakıp ağlıyor
Bizim 3.ay kontrolünde kilo az almıştı o yüzden sadece onsut almasin diye 25 30 dk her memede tutuyorum doktor 15 dk yeter dedi ama içim rahat etsin diye tutuyorum
Gece rutini uygula canim ben 2 aylıktan bu yana sürekli duş masaj los ışık her aksam 8 de yatırdım ilk zamanlar memede 3 saat yatir kaldir olduk ama şükür düzene girdi arada fire oluyor tabi
Biberonuda dediğin gb yap hic üç değiştirme benim oğlum onun kolaylığını alismisti zorla emziriyordum simdi kızımda da mama takviyesi yaparsam ki yapacak gibi duruyorum en az geleninijde yapicam
3 Ay kontrolünde kiloya göre hareket edersin
Bezini kontrol et canım 3 saatte bir bende öyle çözmeye çalışıyorum
Yorucu süreç doydu mu doymadimi süt var mı yok mu
Peki kacta kalkiyo sabah sizinki? Bide gece kac sefer uyaniyo? Evet bi duzen olusturmam lazim kesinlikle, karanlik ve sessiz odada mi uyutup birakiyosun bebiki? Ben salonda bzm yanimizda yatiriyorum, isigi cok kisik aciyoruz baya loş oluyo, tvyi gormuyo onune bisey koyuyoruz, biz de kisik sesle konusuyoruz aslinda ama uyumuyo, daha dogrusu uyuyo ama hemen 5-10 dk sora uyaniyo, anca simdi yatti gece uykusuna
Benimkide aynı şekilde saat 10 da başlıyo bi uyuyo bi uyaniyo falan benimkide senin gibi 7 8 dk ama zorlamiyorum çünkü öksürüyo bianda ödüm kopuyo gündüz çok emzirdiğim icin geceyi cok sıkmıyorum emdigi kadarBen hem mama hem meme veriyorum, memeyle pek doymuyo, gece 23de 70ml mama icti, uyuyakaldi, sonra 3 gibi falan uyanip 7-8dk emdi yine uyudu, sonra yine 3 saat kdr uyudu, memeyle max 1 saat durabiliyodu, ay iyice karisti ac mi tokmu anlamiyorum
Memeden ne kadar iciyo sut var mi yok mu hic bilmiyorum, sıkınca ucunda goruyorum ama bazen hic yutkunma sesi duyamiyorum, moralim bozuldu
Ne kadar sure emiyo uykusunda ya? Benimki uyanip kipirdaninca emziriyorum 7-8dk fln emiyo, mama da veriyorum ben ama ara ara gun icinde, gece 12den sonra vermiyorum mamayi, gece kipirdandikca meme veriyorum
Zaten 12den once de uyumuyo, uyutup koyuyorum 10dk sonra kalkiyo, anca 11 12 gibi gece uykusuna geciyo, gecen gece 2 de uyudu ya, nasi erken uyutcam ben bu bebiki
Biberon basligini degistirmeye korkuyorum bende, hala 1aylik basligi kullaniyorum, sonucta memeden belli bi sekilde akiyo, bebek buyudukce memedeki akis artiyomuki biberon basliginin akisini arttiralim, bebek buyudukce cekisi gucleniyo o yuzden cok sut geliyodur, arttirmicm ben basligin akisini
Oy amin amin. Kuzumun doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu güzel bir hayatı olsun inşallah
Minnak kuşumuz yaa topiğimizin ilk göz ağrısı büyüdü de artık dönmeye çalışıyor
Ben bu doktoru takip ediyorum. Destekleri falan gösteriyor. Gerçi bu geç kalmış bir bebek için ama denenebilir. Ben arada yapıyorum dönsün diye
Nice güzel yaşlarını görmeyi nasip etsin Rabbim
Evlatlarımıza güzel sağlıklı uzun ömürler versin
Benim oğlumda Ekim 13 de 6 yas olacak Allahin izniyle çok güzel büyümeleri görmek
Bebeğiniz nasıl? İnşallah iyidir. Bana da dendi genişlemeMerhabalar kızlar.
Bir süredir yazasım gelmiyor, çok güzel haberlerim yok. Ama yazmak istedim insallah kimsenin başına gelmemiştir ama uzaktan okuyup belki bilgisi olan vardır.
Detaylı ultrasona gitmiştim 23 haftalikken, bebegimin ventrikülleri 9mm olarak ölçülmüştü. 10mm sınır demişti doktorum, takip ediyorduk bir sorun yoktu fakat bu hafta gittiğimizde 13mm olmuş genişlik. Beynimizde vurulmuşa döndük. Doktorlar kordosentez öneriyorlar. Riski de var bebeğin kalbi durabilir ya da kordondan kan alınan yerden sızıntı yapabilir vs.
Kafam karmancorman, bu güzel günler bana zehroldu.
Genişlik 20mmi geçerse hidrosefali tanısı konuluyormuş. Bu milimlerde de kromozom bozukluğu riski oluyormuş.
Hic duydunuz mu etrafinizdan merak ediyorum, bir şey bilen varsa lütfen aydınlatsın, kafayı yiyeceğim düşünmekten..
Ben hep yatağında yatırıyorum gündüz gece farketmiyor. Uyku danışmanı var takip ettiğim o gündüz de dahil karanlık ortamda uyusun diyor. Bide gece uyurken ışık olmasın zifiri karanlıkta uyusun dedi doktorum. Nette de gördüm karanlıkta sanırım daha iyi salgılanıyormuş büyüme hormonuPeki kacta kalkiyo sabah sizinki? Bide gece kac sefer uyaniyo? Evet bi duzen olusturmam lazim kesinlikle, karanlik ve sessiz odada mi uyutup birakiyosun bebiki? Ben salonda bzm yanimizda yatiriyorum, isigi cok kisik aciyoruz baya loş oluyo, tvyi gormuyo onune bisey koyuyoruz, biz de kisik sesle konusuyoruz aslinda ama uyumuyo, daha dogrusu uyuyo ama hemen 5-10 dk sora uyaniyo, anca simdi yatti gece uykusuna
Evet ya aşırı aşırı artmış her şey. Valla ben şimdiden yazlık stokladım. Önceden kışlık almadığıma pişman oldumAh evet, bugun gittim e bebege daha, kafayi usutmus fiyatlar, lcw onlineda da fiyatlar mi guncellendi nolduysa minicik minicik seyler 150 200lira ya
Aynen benimki de oyle, annemler ablamlar hep gelip ellerini yikarlar bebegi tutmadan, ben de yikiyorum sokaktan gelince kendi bebegim olmasina ragmen, yabancilikla alakasi yokki mikrop mikroptur
Burda kapandı yok. Netten bakayım biMinicity bakın asırı ucuz ve kalitelii kacırmayın
Evet beden yoktu bende 2 tane bulabildim. Valla ben 110 a da aldım hiç yok çünkü bu mevsimde giymeye tulumu falan. Sürekli artıyor ya düşmesini beklemiyoruz ama yerinde dursun yani fiyatlar daE bebekte beden yoktu csnimmya baktim
Online baktım 110 tl en düşük fiyat
Uçmuş uçmuş ne olacak bu şekilde bilmiyorum
Hastanede muayene 3 tane test 1600 tl
Kadın doğuma gittim 400 olmus muayene 3 ay öncede 350 idi gün geçtikçe zam zam iyi zamanda dogurmusuz ama doğum 2 katı olmus peh
Canım emzirmeye devam et sakın bırakma. Bi de havuç ye tahin ye helva ye. Bi de ben şimdi nilay keçeciyle emziren anne diyetine başladım sütüm arttı resmen. Ne var listede bol bol sebze yemeği ve yeşillikler. Marul kıvırcık maydonoz dereotu kapya biber. Bunları da dene bi canım bak fark edecek Allahın izniyleSütümde kesiliyor galibaek gıdaya kadar devam etseydi keşke.
Feyzamıza mutlu yaşlar olsun canım benimDuygularım şelale yine. Büyük kızım Feyza mın 6.yaş günü bugünaynı zamanda izmir imizin de kurtuluşu tam bi izmir kızı oldu kuzum . zaman nasıl hızlı daha dün gibi her şey. Onunla tattık çünkü anneliği babalığı ve ben onunla büyüdüm o da beni büyüttü resmen. O doğmadan önce yaşadığım kayıplardan sonra Hastanenin bahçesinde oturup ağladığımızı hatırlıyorum da . Çok şükür rabbime, şükredeceğinize o kadar çok şey var ki kızlar . Allah bize bu bebişleri verdi ya isteyen herkese nasip etsin kimseye aratmasın inş
evet canım ya çok şükür rabbim sağlık versin hepsine şimdiden iy ki doğmuş diyelim oğluşuna da o zmn
Evet ya aşırı aşırı artmış her şey. Valla ben şimdiden yazlık stokladım. Önceden kışlık almadığıma pişman oldum
Burda kapandı yok. Netten bakayım bi
Evet beden yoktu bende 2 tane bulabildim. Valla ben 110 a da aldım hiç yok çünkü bu mevsimde giymeye tulumu falan. Sürekli artıyor ya düşmesini beklemiyoruz ama yerinde dursun yani fiyatlar da
Evt benimde bi duzen kurmam lazim artikBizimki 7 buçukta mizmizlandi hazırla emzir derken 9 da uyudu
Gecen gece 12 buçukta uyudu düzeni bozuldu çok zor oldu 7 de uyanır sabah kaka yapıp uykusu bölünmezse:)
Yatak odasında yatiriyorum ufacık sese aciyor gözlerini hanım
Rutin yap canım tavsiyem gece uykusuna gectigini bilsin ilk başlarda coo zordu 1 Ay fln kaçta.uyursaydi.ama asla.saatini bozmadım
Gece çok emmek istiyor ya ben yatmadan emziriyorum dun mesala 2 de 4 de ve 6 da kalktı alışkanlıktan bence
Ztn uyuyakaliyo emerkenBenimkide aynı şekilde saat 10 da başlıyo bi uyuyo bi uyaniyo falan benimkide senin gibi 7 8 dk ama zorlamiyorum çünkü öksürüyo bianda ödüm kopuyo gündüz çok emzirdiğim icin geceyi cok sıkmıyorum emdigi kadar
Gece karanlikta uyuyo da gunduz karanlik yapmiyorumBen hep yatağında yatırıyorum gündüz gece farketmiyor. Uyku danışmanı var takip ettiğim o gündüz de dahil karanlık ortamda uyusun diyor. Bide gece uyurken ışık olmasın zifiri karanlıkta uyusun dedi doktorum. Nette de gördüm karanlıkta sanırım daha iyi salgılanıyormuş büyüme hormonu
Evet yA karanlıkta yatırmak gerekiyormuş ama ben sürekli psikopat gibi kontrol ettiğimden nefesiniBen hep yatağında yatırıyorum gündüz gece farketmiyor. Uyku danışmanı var takip ettiğim o gündüz de dahil karanlık ortamda uyusun diyor. Bide gece uyurken ışık olmasın zifiri karanlıkta uyusun dedi doktorum. Nette de gördüm karanlıkta sanırım daha iyi salgılanıyormuş büyüme hormonu
Oğlum 3 aylık oldu, çok şükür iyiyiz bir sorunumuz yok. Kordosentez yaptirdim ben, onda da bir şey cikmamisti zaten. Genetik yapı ile alakalı dediler. Insallah sizin de öyle olur, hayirlisiyla sağlıkla alırsınız kucaginizaBebeğiniz nasıl? İnşallah iyidir. Bana da dendi genişleme
Evet yA karanlıkta yatırmak gerekiyormuş ama ben sürekli psikopat gibi kontrol ettiğimden nefesinigece lambası ile yatırıyorum. Yani mümkün degil zifiri karanlıkta yatırmam
Aynen bende kilodan dolayı yapmamıştımVallahi keske stok yapsaymisz ama dedim zayıf olur kilolur olur bende lcw 40 tl 1 yas tulum vardi hemencik aldim eşim diyor sen şimdi unutursun onu biryere koyarsın dedim yokkio unutmam
Mecbur aldık vallahi çocuğun giyeceği uzun kollu yok
Bi tane instagram video vardı tutumların ayaklarını kesmişler
Bende yapmıyorum gündüz. Gittiğim yerde ne yapcam ona alışıncaEvt benimde bi duzen kurmam lazim artik
Ztn uyuyakaliyo emerken
Gece karanlikta uyuyo da gunduz karanlik yapmiyorum
Bende 1 haftadır falan kapatıyorum artık ışığıEvet yA karanlıkta yatırmak gerekiyormuş ama ben sürekli psikopat gibi kontrol ettiğimden nefesinigece lambası ile yatırıyorum. Yani mümkün degil zifiri karanlıkta yatırmam
Yerim ya evet her anları ayrı güzel her gün farklı tepkiler veriyorlarİnşallah olmamıştır canim
Oglum hep kusardi ama kilo kaybı olmamıştı
Hayırlısı ile 3 ayı geride bıraktık 1.5 Ay daha dayan sonra 1 Ay daha
Kızımı bugün babasi havaya kaldırdı sen nereye çıktın öyle aaaaa yaptım bir gülüyor suanlari bile çok güzel
Kıyamam ya inşallah çabucak geçer. İlaçların fayda etmesine sevindim bu gidişte doktora bende söyleyim bariBiz de iki haftadir kullanıyoruz bariz farketti. Sadece yedikten sonra hemen düz zemine yatırırsam o zaman çıkartıyor. Ya bir de kustuktan hemen sonra öyle mutlu oluyor ki hemen gülümsüyor. Artık nasıl rahatsız ediyorsa reflü yavrumu
İlaçlar cok fayda etti. Mesela bgn öğlen iciremedim ilaclari otelde unutmuşumöğlen- akşam arası iki kere emzirdim ikisinde de hemen yatırmadığım halde kustu. Ben de ilaclari buraktirtmayi düşünüyordum doktor kontrolümüzde ama vazgeçtim. Tek sorun özellikle gavisconu icirmekte, hic sevmiyor cok ağlıyor
Kızzz a ben korkarımBen hep yatağında yatırıyorum gündüz gece farketmiyor. Uyku danışmanı var takip ettiğim o gündüz de dahil karanlık ortamda uyusun diyor. Bide gece uyurken ışık olmasın zifiri karanlıkta uyusun dedi doktorum. Nette de gördüm karanlıkta sanırım daha iyi salgılanıyormuş büyüme hormonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?