Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Bizim kıza da tekrar başlatalım canim
Yavrum kıyamam ya evet kusarken de gülerdi benim oğlan gülerdi önce hop kusardi o niye olurdu acaba ya reflu zor kuzum ya ama 1 ay sonra daha rahat eder minnoş

Peki kacta kalkiyo sabah sizinki? Bide gece kac sefer uyaniyo? Evet bi duzen olusturmam lazim kesinlikle, karanlik ve sessiz odada mi uyutup birakiyosun bebiki? Ben salonda bzm yanimizda yatiriyorum, isigi cok kisik aciyoruz baya loş oluyo, tvyi gormuyo onune bisey koyuyoruz, biz de kisik sesle konusuyoruz aslinda ama uyumuyo, daha dogrusu uyuyo ama hemen 5-10 dk sora uyaniyo, anca simdi yatti gece uykusuna

Bizimki 7 buçukta mizmizlandi hazırla emzir derken 9 da uyudu
Gecen gece 12 buçukta uyudu düzeni bozuldu çok zor oldu 7 de uyanır sabah kaka yapıp uykusu bölünmezse:)
Yatak odasında yatiriyorum ufacık sese aciyor gözlerini hanım
Rutin yap canım tavsiyem gece uykusuna gectigini bilsin ilk başlarda coo zordu 1 Ay fln kaçta.uyursaydi.ama asla.saatini bozmadım
Gece çok emmek istiyor ya ben yatmadan emziriyorum dun mesala 2 de 4 de ve 6 da kalktı alışkanlıktan bence

Benimkide aynı şekilde saat 10 da başlıyo bi uyuyo bi uyaniyo falan benimkide senin gibi 7 8 dk ama zorlamiyorum çünkü öksürüyo bianda ödüm kopuyo gündüz çok emzirdiğim icin geceyi cok sıkmıyorum emdigi kadar

aminnn kuzucum inş çok teşekkürler

Nice güzel yaşlarını görmeyi nasip etsin Rabbim
Evlatlarımıza güzel sağlıklı uzun ömürler versin

Benim oğlumda Ekim 13 de 6 yas olacak Allahin izniyle çok güzel büyümeleri görmek
evet canım ya çok şükür rabbim sağlık versin hepsine şimdiden iy ki doğmuş diyelim oğluşuna da o zmn

Bebeğiniz nasıl? İnşallah iyidir. Bana da dendi genişleme

Ben hep yatağında yatırıyorum gündüz gece farketmiyor. Uyku danışmanı var takip ettiğim o gündüz de dahil karanlık ortamda uyusun diyor. Bide gece uyurken ışık olmasın zifiri karanlıkta uyusun dedi doktorum. Nette de gördüm karanlıkta sanırım daha iyi salgılanıyormuş büyüme hormonu

Evet ya aşırı aşırı artmış her şey. Valla ben şimdiden yazlık stokladım. Önceden kışlık almadığıma pişman oldum
Minicity bakın asırı ucuz ve kalitelii kacırmayın
Burda kapandı yok. Netten bakayım bi
Evet beden yoktu bende 2 tane bulabildim. Valla ben 110 a da aldım hiç yok çünkü bu mevsimde giymeye tulumu falan. Sürekli artıyor ya düşmesini beklemiyoruz ama yerinde dursun yani fiyatlar da

Sütümde kesiliyor galiba ek gıdaya kadar devam etseydi keşke.
Canım emzirmeye devam et sakın bırakma. Bi de havuç ye tahin ye helva ye. Bi de ben şimdi nilay keçeciyle emziren anne diyetine başladım sütüm arttı resmen. Ne var listede bol bol sebze yemeği ve yeşillikler. Marul kıvırcık maydonoz dereotu kapya biber. Bunları da dene bi canım bak fark edecek Allahın izniyle
Feyzamıza mutlu yaşlar olsun canım benim
Amin tüm yavrularımızı korusun Rabbim

Vallahi keske stok yapsaymisz ama dedim zayıf olur kilolur olur bende lcw 40 tl 1 yas tulum vardi hemencik aldim eşim diyor sen şimdi unutursun onu biryere koyarsın dedim yokkio unutmam
Mecbur aldık vallahi çocuğun giyeceği uzun kollu yok
Bi tane instagram video vardı tutumların ayaklarını kesmişler

Evt benimde bi duzen kurmam lazim artik
Ztn uyuyakaliyo emerken
Gece karanlikta uyuyo da gunduz karanlik yapmiyorum

Evet yA karanlıkta yatırmak gerekiyormuş ama ben sürekli psikopat gibi kontrol ettiğimden nefesini gece lambası ile yatırıyorum. Yani mümkün degil zifiri karanlıkta yatırmam

Bebeğiniz nasıl? İnşallah iyidir. Bana da dendi genişleme
Oğlum 3 aylık oldu, çok şükür iyiyiz bir sorunumuz yok. Kordosentez yaptirdim ben, onda da bir şey cikmamisti zaten. Genetik yapı ile alakalı dediler. Insallah sizin de öyle olur, hayirlisiyla sağlıkla alırsınız kucaginiza

Aynen bende kilodan dolayı yapmamıştım valla e bebekte ayaksız tulum yok gibi bişeydi. Bende dedim alsam da kessem dikişinden söksem

Yerim ya evet her anları ayrı güzel her gün farklı tepkiler veriyorlar
Kıyamam ya inşallah çabucak geçer. İlaçların fayda etmesine sevindim bu gidişte doktora bende söyleyim bari
Kızzz a ben korkarım görmem lazım bebemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…