Ben hem mama hem meme veriyorum, memeyle pek doymuyo, gece 23de 70ml mama icti, uyuyakaldi, sonra 3 gibi falan uyanip 7-8dk emdi yine uyudu, sonra yine 3 saat kdr uyudu, memeyle max 1 saat durabiliyodu, ay iyice karisti ac mi tokmu anlamiyorum
Memeden ne kadar iciyo sut var mi yok mu hic bilmiyorum, sıkınca ucunda goruyorum ama bazen hic yutkunma sesi duyamiyorum, moralim bozuldu
Ne kadar sure emiyo uykusunda ya? Benimki uyanip kipirdaninca emziriyorum 7-8dk fln emiyo, mama da veriyorum ben ama ara ara gun icinde, gece 12den sonra vermiyorum mamayi, gece kipirdandikca meme veriyorum
Zaten 12den once de uyumuyo, uyutup koyuyorum 10dk sonra kalkiyo, anca 11 12 gibi gece uykusuna geciyo, gecen gece 2 de uyudu ya, nasi erken uyutcam ben bu bebiki
Biberon basligini degistirmeye korkuyorum bende, hala 1aylik basligi kullaniyorum, sonucta memeden belli bi sekilde akiyo, bebek buyudukce memedeki akis artiyomuki biberon basliginin akisini arttiralim, bebek buyudukce cekisi gucleniyo o yuzden cok sut geliyodur, arttirmicm ben basligin akisini