Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
ben 2 numara olanı kullanıyodum ve cok yavas çekiyodu zorlanıyor diye düşündüm ama onunda çözümü var yavaç akış orta akış hızlı akış diye. Bebek bütüdükce süt kanalları genişliyor akış hızlanıyor diye biliyorum

Ben zaten gece lambasinda uyutmaktan bahsediyorum:)gece lambasinda cocuk rahat gorunebiliyo
Yaniii sen dedin ya tehlikeli diye karanlıkta uyutmak o misal öyle dedim busefer ben gece lambasıyla uyuyamıyorum ama görüyorum gene yanımdayken karanlıkken

Yaniii sen dedin ya tehlikeli diye karanlıkta uyutmak o misal öyle dedim busefer ben gece lambasıyla uyuyamıyorum ama görüyorum gene yanımdayken karanlıkken
Yok yok bende normalde işikta uyuyamam,los bi gece lambasiyla gorunuyo bebek,işte 4 ayda ters donmeleri beni korkutuyo cunku geri duz cevrilemiyolar bi sure

Reactions: Jou
Bende öyleydim de bi gazla kapattım
Hatta daha loş bir gece lambası vardı ben göremiyorum diye gidip sarı aldırdım diğerine geçeyim bari Ayy belki bebem uyurrrrr çok dua ederim bak uyursa bu sıpa
Bebeye önlük taķın,biraz da az kusmuklu olsun,buna ragmen kucaklarina almak isterlerse cok kusuyo deyin
Vayy iyi fikirmiş hafta içi misafirim var üstelik 3 çocuklu deneyim bunu off o gün kuru fasulye yiyesim var

Laf anlatamazsın canım bir şey dedin mi çok bilmiş deyip hemen mızırtmaya başlıyorlar. Bir sen çocuk doğurduna geliyor laflar. Arkadan konuşmalar çeliştirmeler ara açmalar.. en güzeli uzak oturmak ama oda mümkün değil malesef.. Sigara da dışardan gelip el yıkamama da cabası tabi.. Ben kv dedimki el yıkayalım benim elim temiz diyor. Kimbilir ne zaman yıkadı elini evden eve inerken binbir türlü yere dokunuyor. Birde çok temiz bir insan değil yani..

Aynısını yaşadım adım kıskandı oluyor bizde çocuk doğurduk diyorlar gerçekten insanlara laf anlatmak zor

Kesinlikle öyle görümcemin evin önünde kınası vardı 1,5 ay önce eşime dedim kimseyi istemiyorum gelmişken bebeği görelim muhabbeti yapacak herkes.. Bir sürü kalabalık, bir sürü nefes, kimse dikkatte etmiyor. O halde gelmeye çalışan çok oldu.
En iyisini yapmışsın kuzum yapacak gerçekten bir şey yok.

Çıkmıyorum gerçekten bunalıma girecektim nerdeyse evin içinde ona rağmen eve gelip durdular

Ya dün gece 12 den beri ışık yok telinde şarjı çok az fener de olmadı karanlıkta olmaz cocumu gormem lazım dedim göremedim ya memeyi zor buldurdum
Kör ışık diyorlar az da olsa içersi görünüyor bende gece gece lamvası kullanıyorum ama yatak odadında değil giyinme odasında ordan az çok ışık vuruyor gece uykusu güzel oluyor karanlıkta gündüzde sesli ortamda uyutuyorum karartmıyorum çok ayırt ediyor geceyi gündüzü

Valla bende bimden renkli ampulden almıştım abajuruma taktım onu. Başta mavi yakıyorduk sonra bi ara kırmızı yaktım ama sanırım kırmızı da uyuyamıyormuş nette doktorda görmüştüm. Yeşil yakıyorduk türbe gibi ama en düşük ayarına getiriyordum. Şimdi 1 haftadır yakmıyorum

Çıkmıyorum gerçekten bunalıma girecektim nerdeyse evin içinde ona rağmen eve gelip durdular
Mevlüt yapamadım ben de çocuğuma gelip bilinçsiz bilinçsiz kucaklarına alıp elden ele gezdirecekler diye. K.validemin komsulari da gelmek istediklerini soylemisler k.valideme sirf mevlüt yapmadim ben bu sebepten (hastaliklardan) ötürü gelmesinler bu sekilde iletirsin dedim. Cevrende bilincli bi kisi olsa yine rahat edecek insan ama yok. K.valideme eşim yengem (yeni korona atlattigi icin) almasin kucagina vermeyin demis. Ona ragmen mutfaktan salona gectigimde kadinin kucagindaydi bebek. Insan torununu sakınmaz mı çok ilginç. Gecen hafta havuzda bebegin ayagini havuza soktugumuz icin hasta edersiniz bebegi diye esimi uyarmış bir de. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye düsünmeden edemiyor insan bana demedi deseydi "sen önce eli uyar, kendin dikkat et ben bebeğimi tehlikeye sokacak bir şey yapmam zaten" derdim. Valla ya dan dun her seyi soylemek gerekiyo sonradan kendimi yiyip bitirecegimize boşver...

Hey maşallah kız tüm renkleri denemişsin kırmızı da mı olmuyor şimdi evde kırmızı vardı ona geçeyim demiştim galiba köşede bir yerde mavi olacaktı onu takayım bari
Aşırı kusma yok ama bi tık arttı sanki
Demek ki sende de aynı etkiyi yapmış o günden sonra mı oldu peki
Aaa yook bende rota yaptırdım benimkinde yok kuzu
Normal miydi önce kusması off kendimi kötü hissediyorum ya

Tabi ne kadar az ışık o kadar rahat ediyorlar
Yani 2 farklı fikir var gündüz gece ayrımı için gündüze karartma yapmayın kimi görüş daha uzun konforlu uyku için karanlık olsun gündüzde ben zaten ışığı kesiyorum gündüz rahatsız oluyor çünkü

Maşallah yok yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…