Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Öncedende kusuyodu gene aynı artma yok kuzu bence fazla gelmeye başladı mamasi bide azalt öyle dene

Belkide benim cocuklar kuduruk oldugu icin korkuyorumdur:)buyugu de cok hareketliydi simdi kucugu de ters döndu dönecek:)
Dogrudurr yaaa bende yatağa bırakınca öbür tarafa kayıyodu biara öyle yatırıyimm dedim anaamm ne ara döndün oraya kız dedim nasıl gülüyo

Dogrudurr yaaa bende yatağa bırakınca öbür tarafa kayıyodu biara öyle yatırıyimm dedim anaamm ne ara döndün oraya kız dedim nasıl gülüyo
Hareketliyse demek ki seninki de,kizim bebekken oyle yap boyle yap dediler,kizimi bir kere bile elinden tutup yurutmeye calişmamisimdir,9 bucuk aylikken tutuna tutuna,10 bucuk aylikken tutmadan desteksiz yuruyodu:)

Reactions: Jou
Dur o yazıyı bulursam atcam ya

Valla o günden sonra mı bilmiyorum dikkat etmedim. Çok kusan bi bebek değil ama artış var

Valla bilmiyorum ama korkuyorum biberon ucunu buyutmeye, bugun zaten memede huzursuzlugu var, hemen edsye gectm, meme reddi fln yapmasin diye, istahi da azaldi gibi, insallah bisey yoktur, atak haftasi da degil ama sanki atakmis gibi seyler yapiyo
Kızlar şimdi baktım da bizim kusmalarımız rota aşısından sonra artmış var mı bu durumla karşılaşan
Rota asisi alerjileri tetikliyomus, belkide ondan kusmalari artiyo, kusma da bi cesit alerji belirtisi oluyo ama asidan oldugu icin zamanla geciyo heralde bilemedim

Öncedende kusuyodu gene aynı artma yok kuzu bence fazla gelmeye başladı mamasi bide azalt öyle dene
Aynen oda bir ihtimal öyle yapim. Bu arada senin de 100. Günün kutlu olsun
Dur o yazıyı bulursam atcam ya

Valla o günden sonra mı bilmiyorum dikkat etmedim. Çok kusan bi bebek değil ama artış var
İnşallah geçici bir şeydir canım gidince sorcam doktora belki ikinci dozu yaptırmam
Ben de ondan korkuyorum kakamız mukuslu burada gördükten sonra dikkat ettim ama aşıyı olduk inşallah alerjik değildir

Ben doktoruma sordum, bizde inek sutu proteini alerjisi var, alerjik mama kullaniyoruz ve sut urunleri diyeti yapiyorum ben, ona rahmen rota asisini önerdi, yaptiricam bende
Yani kâr zarar durumuna bakarsak rota virusu daha cok sarsar kaparsa hastaneye fln yatarsiniz dedi, agir geciyomus yani

Yaaaa gözlerinuuu öperummm sagoll çatlagummm seninde 106 günun kutlu olsun aramızda 6 gün var bekleyemedin beni

Hareketliyse demek ki seninki de,kizim bebekken oyle yap boyle yap dediler,kizimi bir kere bile elinden tutup yurutmeye calişmamisimdir,9 bucuk aylikken tutuna tutuna,10 bucuk aylikken tutmadan desteksiz yuruyodu:)
Yaaa maşaallahh bizde görelim insallah ogunlerii

Aynen çok ağır geçiyor bi arkadaşımın bebesi yakalandı kaç gün hastanede yattılar ve sürekli ateşi vardı düşüremiyorlardı zaten 6 yaşına kadarmış sanırım aşının etkisi öyle duymuştum
Yaaaa gözlerinuuu öperummm sagoll çatlagummm seninde 106 günun kutlu olsun aramızda 6 gün var bekleyemedin beni
He ya sen önce doğuracaktın güya bana daha haftalar vardı bebem küvoz havası almak istemiş

Guzel almis ve kavustu evine oyyy pipisini yesunlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…