Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende de aynı durum var. Bizim doktorumuz bana bıraktı fakat pek de önermedi. Rota virüsü de sanki eskisi kadar yaygın degil gibi. Ben yaptırmayacağım bu nedenle. Aşı karşıtı asla değilim ama alerjik olduğunu bile bile de yaptırmak istemedim.

Aksine ben asilara pek sicak bakmiyorum aslinda ama hem doktor önerdi hemde ablam da yegenime yaptirmis, onun da cevresinde agir gecirenler oldu cunku, o sebeple yaptiricm, her doktor farkli konusuyo tabi, asili olsa da olmasa da insallah hicbir virüse maruz kalmaz yavrularimiz Hasta olmalari cok zor, ben simdi farkediyorum sali gununden beri bi huzursuz cocugum, meger 12. Hafta atak haftasindaymisiz, o durdukyere agladikca benim icim gidiyo ya
Kizlar ek gıda için dondurmalara geçtinizmi benim ilk işim şeftali olcak
Ben kabak attim corba yaparim diye, kisin da var kabak ama hormonlu oluyo kocaman kocaman diye minnak taze yaz kabaklarindan attim, seftali ne icin?

Ilk meyve vermemiz gerek şey canım muhallebilere falan mesela atarsın

Hahahahaha aynı benn evet canim dilim dilim koycaz kilitli posete ona koyarim ben buarada cano tam aklıma geldin
Uşağun naptın tahlil vermiştin

Kilitli poşete tamam canım
Yavrum hormon değerleri yüksek çıktı
Endokrinoloji uzmanı cok yüksek değil bisi çıkmaz ama cocuk Endokrinoloji ne gitsin demis bezmialem e yönlendirdi orada bir prof varmış bizim doktorun tanıdığı randevu almaya çalışıyorum
Ne çıkacak bilmiyorum 3 gün düşün düşün kafayı yedim şimdi biraz içim rahat etti korkulacak bir değer değil demiş
Allah beterinden korusun evlatlarımızı ama önümü görememek korkuttu ne çıkacak hala bilmiyorum

Çok mu fazla kusması. Bizde var da öyle çok aşırı değil

Bizi
Led renkli lamba cano. Kumandalı. Abajura taktım istediğim rengi açıyordum. Işık ayarı da yapılıyor
Bizim kızında abajuru var biliyosun amaa ampul taktık gözümü aldı ben hayatta uyuyamam zaten bu gidisle nese artik dedim bakacagım zaman telefonu acarım o ısıkla bakarım nedir yanii zaten 3saate bir emziriyorum

Allah korusun ca
Allah korusun canım benimm peki ishal devam ediyomu hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…