Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet yaa dün dışarı çıkacaktık ev soğuk giydirdim uzun kollu tulum. Dışarı sıcakmış bebe yandı

Hahah yeminle bende öyle uzun kollu giydirdim eşim dedi dışarısı sıcak kendide pek üşüyen bir tip değil neyse ben ev soğuk olduğu için inanmadım ısrar edince söylenerek kısa kollu giydirdim sonuç tabi yanıyor heryer aaa sıcakmış ya dedim

Bence çok haklısın cnm. İçine sinmeyen herşeyi söyle sakın ayıp olur v.b düşünme söylemeyince daha çok dert ediyo insan. Küçücük bebek bu en iyisini tabiki annesi bilir ki zaten uyarılmayı çoktan haketmişler

Bende kapatıyorum artık zaten zindan gibi karanlık olmuyor ki kalkınca görüyorum

Reactions: Jou
Ben bi kısmını buharda haşladım. Püre gibi koydum. Birazını doğrayıp dondurdum
O şeftalileri sonra nasıl vericeksin peki? Yoğurtla fln mi karıştırılacak yoksa sade olarak mı verilecek? Semiz otuda koyduk demişsin, o da mı bebek için? Ben bu kış hiç bir şey yapmadım ben de yapayım başka ne koyuluyor acaba üzüm filan da konuluyor mu ki? Konuluyorsa nasıl konuluyor

Gaz sancısı vs olmadı ama çıkardığı gazlar da bi tık arttı evet hem ağızdan hem totodan
Rotayla alakali olabilir kesinlikle,rotadan sonra bizimki cok fazla kustu,şükür bugun daha iyi,gaz da artti,tam bir gazman benimki,şimdi yatakta yanlamiş gazini cikarmaya çalişiyo:)

Her şeyi ilk önce 3 gün tadım yaptırcam alerjisi var mı diye. Şeftaliyi yoğurtla vermeyi düşündüm. Ya da muhallebi gibi bir şeyler yapıyorlar onun içine koymayı düşündüm.

Semizotunu da ilerleyen zamanda pirinçle falan yemek tarzı yapmışlar tarif görmüştüm öyle vermeyi düşünüyorum.

Mesela domates 1 yaşa kadar verilmeyeceği için domates salçası önerilmiyor. Onun için kapya biber salçası yaptım ben buzluğa attım.

Üzüm bilemiyorum nasıl konulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…