Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar selam ebebekten geldim şimdi 4 parça bir şeyler aldım kitaplar çok hoşuma gitti bizimki gözünü ayırmıyor valla bir de başlangıç için normal ek gıda kaşığı aldım bakalım 1 ay sonra başlamayı düşünüyorum

Eklentiler

• 16631706230901366136130407906996.webp
    78,8 KB · Görüntüleme: 48
  • 16631706592452022197009298278652.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 39
Çok tatlişler bende alacağım inş :)

Rota aşısından bahsetmişmiydin doktora? Tam 14. Haftada mı bitiyormuş zamanı?

Canim rotayı doktor nasıl devre dışı bırakır ki sıkma canını evet ucurmuslar sağlık bitmiş

Kızlar kışlıkları ne zaman ayıklamaya başlayacaksınız? Ben havalar biraz serinlemeye başlayınca hemen titremeye başlayanlardanım bu sene emzirme zorluğu açısından kazakları fln hiç çıkarmamayı düşünüyorum bi iki önü fermuarlı sweat alayım diyorum ama içine ne giyecem o sıkıntı. Sweat içine sadece emzirme atleti giysem üsürüm, sweat içine yine fermuarlı bi sey giysem ust üste nasıl olur bilemedim acaba bu sene hiç kışlıkları indirmesem de öyle bi kaç sweatle bu s.baharı ve kışı mı geçirsem bilemedim. Sizlerin bu seneki kreasyonu ne yönde olacak merak ettim?

Rota aşısından bahsetmişmiydin doktora? Tam 14. Haftada mı bitiyormuş zamanı?
Canim geçen hafta kabızlık icin gitmistik rotayi haftaya yapalim dedi bugün sordum 14. Haftadan sonra yapilmiyor dedi zaten alerjikse yapmiycazda dedi kuzenimlede konustum 4 aylikken ilk dozu yaptirmis hatta ebe gec kalmissin demis ama yinede vermisler asiyi bende anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…