Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canim rotayı doktor nasıl devre dışı bırakır ki sıkma canını evet ucurmuslar sağlık bitmiş
Canim alerjik bebeklerde iyi olmuyormuş biseyler dedi ama oan tam anlamadim 1 hafta diyet uygulycaz bide mama verdi aptamilin alerjik bebekleri icin haftaya tekrar görcek

Kızlar 3 gün sonra rotavirüs ve menenjit aşımız var. Doktor menenjit için asya ve avrupa olmak üzere iki tip aşı var biz ikisini de yaparız kombo olur şeklinde konuştu ve bilgilendirme amaçlı bir kağıt verdi. Kağıtta avrupa tipi olanın ateş yaptığı ve önlem amaçlı direkt olarak günde dört defa ateş düşürücü verilmesi gerektiği yazıyor. Bu sebeple doktor da uygun görürse sadece asya tipi olan aşıyı yaptırmayı düşünüyorum. Sizin bu konuda bir bilginiz veya fikriniz var mı merak ettim. Sizin doktorlar bu konuda bir şey demiş miydi?

Eklentiler

• 20220914_231511.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 45
Canim alerjik bebeklerde iyi olmuyormuş biseyler dedi ama oan tam anlamadim 1 hafta diyet uygulycaz bide mama verdi aptamilin alerjik bebekleri icin haftaya tekrar görcek

Bazı doktorlar onermiyor
İnşallah alerji çıkmaz canim
Alerji için eğer kesinlesirse doktor rapor veriyor ücretsiz mama alıyorsun onu araştır benim gorumcemin iki çocuğu da alerjikti
Bebekken çıkması daha iyi geçici bir durum ❤

Yarında hem gündüz hem gece uyuyacak bence :)
Ayyy insallah ne cok mutlu olurum
Ben yaptırmadım bu nedenle, bebeğim alerjik olduğu icin. Sonuçta aşı karşıtı değiliz doktorlarımıza tabiyiz ve ona göre hareket ediyoruz. Bence hic aklınıza takılmasın doktorunuza güveniyorsaniz o sizi en doğru şekilde yönlendirecektir.
Benim kizda memede 2 saat direndi sonuç 10 buçukta uyudu
Ben 40 dk dan fazla tutmuyorum memede emzirme danışmanı öyle demişti. Bu akşam da 40 dk durdu uyur gibi yaptı ama uyumadı sonrası kucak uyuyor beşiğe koyuyorum uyanıyor en az bes sefer böyle oldu şimdi uyudu gibi ama derin uyku degil farkındayım

Vallahi mi bizimki zaten haftada 2 kere fln direniyor tek uyku metodu bu olduğu için başka şekilde. Uyumadigi için mecbur meme veriyorum e süt de bitiyor daha çok kızıyor en son bende kucağımda.sallayarak uyuttum besige koydum 5 dk sonra kalkmış bide gülüyor klasik eşim dedi alma sallicsm ben istikrarlı salladı uyudu her zaman yapmaz

Evet bexero ağır diyor herkes. Bende karar veremedim henüz

Belkide doğru söylüyorsun canim
Uykusuzluk uykusuzluk getiriyor işte gündüz uyumadığı için iyice direniyor
Bizim kizda geç uyudu 2 saat uğraştım
1 saat uyudu uyandı o yazdığımda. Şimdi hala cebelleşiyoruz. Gerçekten uykusuzluk uykusuzluk getiriyor ya

Bizde şöyle bir durum oldu ben bir iki ay önce çilek yemiştim bebemde hiç bir tepkimeye neden olmadı ama rota aşısından sonra yediğimde bebemin kakasında kan gördüm. Enfeksiyondan şüphelendi Dr çok şükür bir şey çıkmadı. Şuan ikinci doz için çok kararsızım alerjiyi mi tetikledi ne yaptı bilmiyorum

Alerjik bebeklere de veriliyormuş demişti bir arkadaş hatta doktor onayı ile yaptırdı. Çok mu belirti vardı sizde? Kimi doktor onay vermiyor, kimisi veriyor. Şiddetine karşı heralde..

Bize doktorumuz 2 (atipi nimenrix 1doz - b tipi bexsero 3 doz şeklinde önerdi). B tipi ateş yapar dedi. Nimenrix 13.ay - Bexsero 3-5-13. aylarda dedi. Yani ikisinide önerdi ki çoğu yer öneriyor. Ama 3. aydaki ağır olduğu için çok erken geldi bana yaptıramadım. Birde rota aşısı olacağı için erteledim. Herkes farklı ay sıralaması yapıyor kafam karışmıştı.

Aşı günü bizimkisi tam 3 aylıkta olmamış oluyor henüz 3 aylık olmasına 4 gün kala yapmış olacak bir sıkıntı olur mu ki? Doktorun gözünden kaçmamıştır heralde

Kızlar bebeği gazlı veya kolik olup da aynı zamanda demir ilacına da başlayan var mi ? Biz bir damla olarak başladık kontrollü arttıracağız 3 damlaya kadar. Ama gazlı bebeklerde demir ilacı da bagirsak problemlerini tetikliyormuş dusuk çıktı kızımın Demir’i mecbur başlattı doktor gerçekten de bir tık arttı gaz problemimiz, var mi böyle bir durum yaşayan?

Biz kan ilacı na geçmedik ama duymuştum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…