Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Tam kan tahlili mi yaptırdın canım sağlık ocağı yapar öı acaba . Ya hastaneye gitmek istemiom walla her şey fiyatı o kadar artmış ki. Devlet hastanelerine zaten giremioz sıra fln çok fena
Evet tam kan tahlili hastanede yaptırdım. Sağlık ocağı yapıyormuş doktorum orda baktır demişti. Şehir dışında olduğum için hastanede yaptırdım.

Kullanmam gerekiyordu hiç kullanmadım canım ya. Kabızlık yapıyo doğal yollarla nasıl çözebilirim acaba ya bu eksikliği
Canım bende kabızlık yapıyor diye kullanmadım.Aile hekimi geçen sıvı olan kan şurubu yazdı.Bu yapmaz dedi.Kabak çekirdeği de gideriyor kuzum.

Kizlar ya moralim cok bozuk bugün doktora götürdüm tuğrayı rota aşısı icin malum kabızlık problemimiz vardi duzeldi ama kakalar hep slime gibi olunca hoca 1 hafta diyet verdi alerjiyi anlamak icin bide özel mama verdi rotayi yapmadi biz haftaya 14. Haftamizi tamamliycaz ozamanda rotayi kullanamayiz boyle bir aşıyi yaptiramiycak olmak beni cok uzuyor kahroldum erken teşhis olsun diyeti beklemiyim die arastirdim alerji testini yapan 3 dr var 1i devletin full dolu diger 2si ozel ve resmen asgeri ucretin yarisi fiyat istiyorlar napicami şaşırmış durumdayım suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…