Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynısını dün yaşadım canım. 3 gün yapmamıştı. Sabah bulaşmış azcık beze vardı. Akşamına 2 kere yaptı dolu dolu artık her gün yapmıyor benim bebeğim de 2 3 gün oluyor
Benim de öyle 3 4 gunde bir yapıyor annem bebek kaka yapmıyorsa et baglıyor cocuk der hep

Evet yaaa kızlar babacı olur diyorlar ama bence öyle değil şimdilik eşimi de çok sever sevinir ama onda doğru düzgün durmaz uyumaz beni ister

Evet hatta eşime kızıyordum sende neden durmuyor çocukla az ilgileniyorsun ondan falan diye :)) ama sonra anladım ki ne yapsada beni istiyor
Iptal etmek işlerine geliyor randevu bulamiyosunki 15 gin sonrası dolu özelde bile arastirma hastanesi ya

Haklısın canım artık her yerde öyle randevu bıkmak çok zor

Kızlar benim kız artık kucağımda uyumuyor daha yeni kucağımda sıkıca sarılıp içime kokusunu çeke çeke uyutmaya başlamıştım. Şimdi kucağımda uyutmaya çalışınca ağlıyor yatağında uyumak istiyor emziğini veriyorum yatağı hafiften sallıyorum uyuyor siz nasıl uyutuyorsunuz

Insallah gecer ya ek gida zamanini simdiden dusunmeye basladim

Benim ki kendi kendine uyuyor kucağımda uyumuyor. Çok küçükken omzumda uyurdu. Şimdi de dışarda falan olursak yüzü dışarı bakacak şekilde kucağımda ileri geri sallarım öyle uyur.
Desteksiz uyuması güzel canikom

Evet tabiiki güzel ama daha çok erken yav biraz daha uyusaydı kucağımda rahatlarınada düşkün bizim bıdıklar

Evet hatta eşime kızıyordum sende neden durmuyor çocukla az ilgileniyorsun ondan falan diye :)) ama sonra anladım ki ne yapsada beni istiyor

Haklısın canım artık her yerde öyle randevu bıkmak çok zor

Bende eşime kızıyordum ama dediğin gb durmuyor yabancılamada var gecen arkadaşa gittiik kizi gördükçe agladi

Ay ne güzel memede uyuyor ya ve uyuyamadikca daha çok emiyor ve fazla gelip rahatsız oluyor
Bizimki emzik almiyor ya
Cok şükür öyle uyusun ne kadar guzel

Dun ilk defa eşim besikte uyuttu ona bile mutlu olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…