Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimki de eskiden yatarak emzirince yanımda uyurdu şimdi uyumuyor beşiğini istiyor bende emzirince beşiğe bırakıyorum

Evet tabiiki güzel ama daha çok erken yav biraz daha uyusaydı kucağımda rahatlarınada düşkün bizim bıdıklar
Ay ne güzel kız işte memede çok zor ya gece bile uyanınca dalmak için meme istiyor beşikten al uyut geri beşiğe bırak
Yani uyanıp emdi tam beşiğe koydum ayıktı yine dalmak için yine meme istiyor öyle

Bizim kilo alımı sorunumuz var ya korktum beslenmiyor mu diye
Ama çişi gayet iyi
Dogru kuzum ya beslenmesigimde direk süt olmuyor
İnşallah biraz.olsun yaparda içim rahat eder
Bizimde gecen ay kilo alımımız düşüktü. Bu hafta gittiğimizde iyi buldu doktor son 10 günlük artısı. Emzirme sürem ve sıklığım değişmedi. Ama o 10 günde cok sık Balik yedim. Doktorda balık yememi önerdi cok faydası varmış sütun besleyiciligine. Balık seviyorsanız beslenmenize daha fazla eklemenizi öneririm. Bir şekilde 6 aya atacağız kendimizi öyle böyle her türlü büyüyorlar iste :)
Bizimkide kucaktan inmiyor bebek arabasına bile binmiyor. Sürekli kucakta gündüz uykusu da dahil ve cok yorucu. Keske bizimkide yatağında emzikle uyumayı sevse bence her yerde bunu demeyin nazara gelir

Bak ben bile memeden kurtarma derdindeyim
4 ayını geçince alistirmaya çalışcam bizimki cadı ama süründürcek beni biliyorum
Bizimki var ya garip bi şekilde alıştı. Omuzda kucakta uyuyordu. Eşim bir gün beşiğe koydu. Dedim uyumaz niye koydun ağlayacak. Uyuduo gün bugündür beşikte uyur kendi bazı günler hariç atak vs

Yaaa maşallah benimki malesef sadece hamakta ve çarşafta sallayınca uyuyor ve sadece gece uykusunda beşiğine koyabiliyorum onun haricinde çat açıyor gözünü. Biraz büyüsün sarılırsınız sıkı sıkı gelir annemm diye, bence çok iyi böyle uyuması canım

Ay ne güzel memede uyuyor ya ve uyuyamadikca daha çok emiyor ve fazla gelip rahatsız oluyor
Bizimki emzik almiyor ya
Cok şükür öyle uyusun ne kadar guzel

Benimkide uyku moduna geçince emziği alıyor uykuya dalınca alıyorum hemen
Benimki de eskiden yatarak emzirince yanımda uyurdu şimdi uyumuyor beşiğini istiyor bende emzirince beşiğe bırakıyorum

Ya bende yatarak emzirince uyurdu yanımda hatta birlikte uyurduk şimdi memeyi görünce çığlığı basıyor :)

Ya işte belki emzirebilseydim aynı şeyi yaşayacaktım. Öylee tabii ki çok zor yorar seni de bebeği de

Önceden benimki de inmezdi hatta bir defa dışarı çıktık bütün yol boyunca kucağımdaydı belim çok ağrımıştı eşimde boş boş bebek arabasını sürmüştü :) sanırım büyüdükçe huy değiştiriyorlar

Gaz sancısı falan mı var ondan mı zorlanıyor uykuya dalmakta. Biz gaz sancısı çektiğimiz dönemler öyleydik

Bizimki var ya garip bi şekilde alıştı. Omuzda kucakta uyuyordu. Eşim bir gün beşiğe koydu. Dedim uyumaz niye koydun ağlayacak. Uyuduo gün bugündür beşikte uyur kendi bazı günler hariç atak vs

Ay darısı başıma ama gerçekten çok garip olmuş tesadüfler eseri

Canım balık çok severim hemen artırıyorum vallahi ya şu 2.5 ayı bı atlatsak hayırlısı ile

Besikte sallıyormusun kuzu
Sallıyorm ya sallamadan uyumuyor dana. Bide uyku arasında uyanıyor sık sık başında sürekli duran biri olması lazım ayıkmadan sallayıp geri uyutacak
Meme sevdalısı bizim uşaklar
Aman sorma ya oğlum dünyaya emmek için mi geldin sen diyorum bazen
Nasıl kızzz hiç sallamadan mıı anam maşallah ya senin Bebeye
Ya bende yatarak emzirince uyurdu yanımda hatta birlikte uyurduk şimdi memeyi görünce çığlığı basıyor :)
Şu attığım videoyu gördün mü canım omzuna bir şeyler asmayı denedim mi

Yok canım hangisi

Yok sallamam kuzu benimki sanırım akıllı biraz annem senin bebekliğine çekmiş akıllıydın dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…