Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Ayni bizim kiz kipirdadigin da sallicaksin ki uyanmasın bazen gecede yapıyor

Hahaha bizimkide aynı dun besikte uyudu ya yarından itibaren sende böyle yap diyor dedim 2 saattir uyuyamadı canına tak ettiği için uyudu bu kadar bu akşamda kitlim ona belki uyur
Aynen ver gitsin kız bebem uyuyor beşiğe yatırınca dedim 2 kere yatırdım ağlıyor dalıyor geri ağlıyor nazar değdi

Eşim maça gitti kızım uyudu bende boş boş oturuyorum çok sıkıcı ya. Fırsat bulduğunuz da neler yapıyorsunuz kızlar ne tv yi açasım geliyor nede bişey yapasım

Canim film izliyorum video izliyorum
Dizi izlemiyorum diyip YouTube kısa videolarına bakıyorum konusan olursa eksik kalmım diye
Eşim olunca zaten çay demleyip balkonda Muhabbet ederiz o çay muhakak demlenir acep benim kizce ondan ötürü mu uyumi
Direk uyuyorum saatin hiç önemi olmuyor

12 den önce uyumam asla hehehe kurallarım var benim
Zeytin ağacını izledin mi ben çok beğendim

Ay çok güzeldi beeee bide bircenin polisiye dizisi varya onuda bir türlü bitiremedim iyi mi

Canım kesinlikle zararlı zaten 4 aydada günde 2 e sefer 2 3 dk Max diye biliyorum sorucam doktora 4 ay kontrolde
Bizim bebeler 4 u doldurmadi henüz o yüzden sıkıntı
Bizimkide hareketli anakucaginda yukselip eğiliyor ya

Kızlar rota aşısı sonrası bebeğinin ateşi yükselen var mı. 2 gün çnce oldu aşı. Ateşi bugün 37.4e çıktı. Çok değil ama yinede ateşi var belli alnından da anlaşılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…