Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım kesinlikle zararlı zaten 4 aydada günde 2 e sefer 2 3 dk Max diye biliyorum sorucam doktora 4 ay kontrolde
Bizim bebeler 4 u doldurmadi henüz o yüzden sıkıntı
Bizimkide hareketli anakucaginda yukselip eğiliyor ya
Bence de daha kucukler,ilk defa boyle bisey goruyorum, hafif egimli bi yerde yatiyosa kesin kalkip oturuyo.bide zorlanma sesi cikariyo, agzini burnuyo yiyorum sonra:)

Ne kadar içiyorsun ki çay. Kahve falan etkiler diyorlar ama çayıda fazla içersen olur herhalde. Ama içmeyen de yoktur yaw:)

Kızlar rota aşısı sonrası bebeğinin ateşi yükselen var mı. 2 gün çnce oldu aşı. Ateşi bugün 37.4e çıktı. Çok değil ama yinede ateşi var belli alnından da anlaşılıyor.

Canım bizde ateş olmadi ateş yapar diye duymadım da hemen calpol ver 1 çay kaşığı huysuz mu peki

Cnm gündüz saat 12. De verdim. Şimdi akşam yine çıktı. Ilık duş aldırdım. Alnına bez koydum düştü biraz. Çıkarsa yine calpol versem mi ki. İlaç da pek vermek istemiyorum
Doktoruna sorma şansın varsa haber et rotada bende duymadım pek ateş. Oda ısısı yüksekse oda yapabiliyor.

Eşim maça gitti kızım uyudu bende boş boş oturuyorum çok sıkıcı ya. Fırsat bulduğunuz da neler yapıyorsunuz kızlar ne tv yi açasım geliyor nede bişey yapasım
Fırsat bulursam tel elimde boş boş yatıyorum tembellik yapıyorum cok iyi geliyor genelde kısa sürüyor ama olsun

Benimde uykularım haram oldu büyük oğlum okula başladı küçüğü uyutup ödevlere oturuyoruz. Çanta hazırla beslenme hazırla yatır derken bu saatte son toparlanmaları yapıyorum annelik zor. Ama kurban olduklarım yorgunluğumu bir gülüşleriyle geçiriyorlar

Gaz oluyor kuzum kolik zaten. Çoğunlukla da huysuz
Ayni bizim kiz kipirdadigin da sallicaksin ki uyanmasın bazen gecede yapıyor
Ben de aynıyım. O uyuyor ben başında nöbetteyim. 5 10 dkda bir uyanıyor hemen sallıyorum anca öyle öyle uyuyor

Cnm gündüz saat 12. De verdim. Şimdi akşam yine çıktı. Ilık duş aldırdım. Alnına bez koydum düştü biraz. Çıkarsa yine calpol versem mi ki. İlaç da pek vermek istemiyorum

Canim kovid olunca kıza geçerse ne yapacağım diye doktorla yazistim 6 saatte bir ver dedi ateşinin çıkmasını bekleme uyuya kalırım dersen alarm kurup ver istersen
Kiyamam ona ya minnak geçmiş olsun inşallah tekrar çıkmaz

Bence de daha kucukler,ilk defa boyle bisey goruyorum, hafif egimli bi yerde yatiyosa kesin kalkip oturuyo.bide zorlanma sesi cikariyo, agzini burnuyo yiyorum sonra:)
Ahagahfh bizimki de aynı. Göbekten güç alıp kendini kasıp ığğğ diye doğruluyor. Kucakta da kendini öne atıp oturma pozisyonuna geçiyor

Ay seneyede ben öyle olucam canim
Şimdilik kreş olduğu için yeme içme orada ama kiyafet derdimiz var onu giymicem anne onu istemiyorum anne her sabah bir telaş
Yetmezmi ya şükür onları bize nasip edene❤

Gaz oluyor kuzum kolik zaten. Çoğunlukla da huysuz

Ben de aynıyım. O uyuyor ben başında nöbetteyim. 5 10 dkda bir uyanıyor hemen sallıyorum anca öyle öyle uyuyor

Allah yardimcin olsun kuzum ya kolik bebek çok zor
Evet ya kuş uykusu diyorum kuşlara haksızlık yapmim ama bizim evdeki kuşlar daha fazla uyuyordur
Bide kendimize bakmışız gb kuşlarımiz var

Ahagahfh bizimki de aynı. Göbekten güç alıp kendini kasıp ığğğ diye doğruluyor. Kucakta da kendini öne atıp oturma pozisyonuna geçiyor

Aaaaa evet kucaktada yapıyor bunu ya bizimki bide su şişesine bayılıyor suyu calkaliyorum gözler fena izliyor kol bacak yerinde durmuyor valla tavsiye ederim en azından 5 dk oyalıyor hareket eden şeylere bayılıyor donencede hele uf

Ay seneyede ben öyle olucam canim
Şimdilik kreş olduğu için yeme içme orada ama kiyafet derdimiz var onu giymicem anne onu istemiyorum anne her sabah bir telaş
Yetmezmi ya şükür onları bize nasip edene❤
Sabit üniformaya geçince rahatlıyor insan ama ders çalıştırmak daha çok yıpratıyor oyun çocukları olunca oturtmak ayrı dert devamını getirmek ayrı allah hepimize kolaylık versin 1 kelime yazıp tuvalete 1 kelime yazıp su içmeye gidiyor sürekli bir bahane var masadan kalkmak için

Ay tahmin edebiliyorum oglum yemek yerken boyle tv bakıp duruyor oglum yesene yiyorum ama yediği yok herseye ititwz ediyor kaç li seninki benimki Ekim 2016

Yok canım hangisi
Emzirirken omzuna bebeğin oyuncağını asmıştı ilgisini çekmek için
Yok sallamam kuzu benimki sanırım akıllı biraz annem senin bebekliğine çekmiş akıllıydın dio
Maşallah maşallah ona. Ay bizim tüpün ayarı fazla kaçmış. Ne kattılar içine bilmiyorum
Ayni bizim kiz kipirdadigin da sallicaksin ki uyanmasın bazen gecede yapıyor
Off sorma ya bazen gece gece sallayıp eee çekiyorum başında
Sezaryen olan anneler yüzüstü yatabiliyormusunuz. Ben yatamıyorum belim çok ağrıyor yatınca of, en çok sevdiğim yatma pozisyonuydu.
Ben denemedim canım çünkü memelere baskı yapıp mastit falan olurum diye zaten ikide bir mastit oluyorum o yüzden korktum

Çıktı yine 37.7 calpol verdim şimdi Üf ya ne zormuş bebişin hastalanması insan panik yapıyor. İnş bi an önce düşer çok sağol cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…