Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay tahmin edebiliyorum oglum yemek yerken boyle tv bakıp duruyor oglum yesene yiyorum ama yediği yok herseye ititwz ediyor kaç li seninki benimki Ekim 2016
2015 eylül doğumlu. Ondada kk da grubumuz vardı sonra whatsaap grubu kurduk ama çok uzun sürmedi hala gmrüştüklerim var ama dağıldı grup. İlk çocuklar öyle sanırım yeme bizimde aynı ya muhabbet ediyor yada tv izliyor kıpır kıpır ama okulda sorun çıkarmıyor ben 1 sayfa zor yazdırıyorum okulda sayfalarca yazmış nazı bana geçiyor sıpanın

8 Eylül de 3 bitti 4 ün içindesinizbenimki de kafa biraz havada olsun yastığa yatırıp mama içiriyorum kalkıyor gidiyor

Aha ortaya çıktı sen çayı iç iç sonra bu kız uyumuyor de

Evet mezarlık da güzel ben beğendim. Bircenin yine kuş uçuşu ve deli ormanlı da güzel. Kız hep bircenin netflixde

Kızlar rota aşısı sonrası bebeğinin ateşi yükselen var mı. 2 gün çnce oldu aşı. Ateşi bugün 37.4e çıktı. Çok değil ama yinede ateşi var belli alnından da anlaşılıyor.
3 gün sonra falan yükseldi ama ben ona bağlamamıştım. Hatta buraya da yazmıştım ateşi 37 oldu. Koltuk altı 37.4 ölçüyor demiştim

Gece tek gözle yaşıyorum zaten
Canim mastit neden oluyorsun sık sık başıma gelmedi benim bir arkadaşımda zorlandı baya

Sezaryen olan anneler yüzüstü yatabiliyormusunuz. Ben yatamıyorum belim çok ağrıyor yatınca of, en çok sevdiğim yatma pozisyonuydu.
Aaa neden ki ben yatıyorum. Ağrıyor mu kız sanki bi anda bilemedim. Ağrıyor gibi de geldi. Heralde ağrıyor ay bi bakıyım bugün

Kız bu tüpler böyle heralde. Yeğenimde kolikti aboow ne çektiler

Aha ortaya çıktı sen çayı iç iç sonra bu kız uyumuyor de

Evet mezarlık da güzel ben beğendim. Bircenin yine kuş uçuşu ve deli ormanlı da güzel. Kız hep bircenin netflixde

Napim ben çayı çok severim oturur bir demlik içerim yani e kizda malum kahvaltıda bilem içemiyorum artık:) galiba ondan uykuları kaçıyor bizim kızın

Kuş uçuşu neydi o ya manyak mıdır nedir psikolojimi bozdu
Birce heryerde

Bende hiç sevmem çayı emzirmediğim için sorun yok içsem de

Ay evet ya tam psikopat

Ay evet nazlar hep bize vallahi
Okulda kendi üstünü degistiyor evde değil
Okulda kendi tuvalete gidiyor evde sende gel
Neden oglum muhabbet edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…