Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çıktı yine 37.7 calpol verdim şimdi Üf ya ne zormuş bebişin hastalanması insan panik yapıyor. İnş bi an önce düşer çok sağol cnm.

Ay kıyamam ya yapmazmisin canim
Sen surekli kontrol et calpol a rağmen düşmezse götürürsün hemencik
Böyle böyle büyüyorlar işte ama sende stresden perişan oluyorsun

Vallahi aynısı oldu bana da. Tesadüf olamaz bence. Geçmiş olsun cnm. Seninkini nasıl düşmüştün ateşi çok sürdümü.
Valla biz köye gitmiştik annemler sıcaktan falan dediler de belliydi koltuk altları falan değişik sıcaktı. Üstünü çıkardık zıbınla kaldı baya kaldı 37 de artmadı sonra ilaç vermedim ben

Valla biz köye gitmiştik annemler sıcaktan falan dediler de belliydi koltuk altları falan değişik sıcaktı. Üstünü çıkardık zıbınla kaldı baya kaldı 37 de artmadı sonra ilaç vermedim ben
Benim de zıbınla şuan. İyi aman artmasın 37 ler fena değil yine. 38 leri görmeyelim

Bide ben o gün stresliysem bebeğim huzursuz oluyor gerçekten
Eki Görüntüle 3130595
Ben buna katılıyorum ilk oğlumda çok stresliydim iş ev çok yoruyordu beni. Çocuğum kolikti. Bunda ise işim herşeyim çok rahattı hiç bişeyi kendime dert etmedim. Kolik değil. Gebelikte olan herşey yansıyor bebeğe vallahi

Gece tek gözle yaşıyorum zaten
Canim mastit neden oluyorsun sık sık başıma gelmedi benim bir arkadaşımda zorlandı baya
Ah sorma ben gözlerim neredd onu hatırlamıyorum
Neden tam bilmiyorum canım yatarak emzirince mi oldu yoksa memeye baskı mı yaptım uzun süre bilemedim bide nazar da olabilir diye düşünüyorum ben inanıyorum öyle şeylere.
İlk mastitim çok ağırdı ondan sonrakilere daha başlangıçta müdahale ettim ilerlemeden açtım damarları. İnşallah kimse yaşamasın çokkkk berbat bir şey
Kız bu tüpler böyle heralde. Yeğenimde kolikti aboow ne çektiler
Haha benimki bide dondurulmuş kesin orada üşüttü bu çocuk diyorum
Kızlar yürütec kullanacak mısınız?
Erkek bebeklerde sağlık açısından pek önerilmiyor o yüzden ben almayacağım. İlk adım arabası var

Bende inanırım nazara bizden uzak olsun mümkünse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…