Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bana öyle demedi de sabahları artık 4 saate kadar emmeden durabilir dedi. Gecede 6-9 saat mi ne dediydi.

Ay lohusa zamanı zaten normal şeyler bile seni zorluyor herseye takıyorsun
İnsanların işi gücü yok zaten anca eleştir konuş kolay mı cocuk bakmak ya
Hersey kısıtlı tuvalet bile

Evettt aynı durumdayım cok strestli bise

Kiz emiyor çekişiyor baktım süt bitmiş ben panik ablam diyor surekli süt gelecek diye bisi yok diyorum dolmazsa kiz huzursuz olursa bide emerek uyuması zorluyor
Sallanma yok eger süt bitmiş ve hala uyuyamamışsa çıldırıyor

Reactions: Jou
Merhaba bizim bebek 20günlük ve kilo alımı az dedi doktor fışkırtarak kusma da başladı acaba sizinki de böyle miydi reflüsü tam var mı emin olamıyoruz doktor da takşp edelim dedi sarı renk kustu bi de bugün normalde beyaz çıkardı. Kusunca ne zaman tekrar besliyorsunuz benim sütüm az mama da takviye ediyorum mecburen.ilaçlara ne zaman başladınız?

Ay lohusa zamanı zaten normal şeyler bile seni zorluyor herseye takıyorsun
İnsanların işi gücü yok zaten anca eleştir konuş kolay mı cocuk bakmak ya
Hersey kısıtlı tuvalet bile
Aynen ya onu bile aman herkes yaşıyor deyip geçiştirdiler cuma işe başlicam direkt denetim var. Denetime hazırlanacak vaktim bile yok

Benim bebegimde almiyor biberon ancak uyku sersemi olursa belki gece eşim verebilir
Gece denedin mi canim

Aaa kızz et süt yapıyomu okadarrr
Benimkide buara yavaş alıyo kilo okadar yememe rağmen diyorum herhalde genetikk

Kuzu ne kadar aldı kilo
Bizimki 900 800 420 almıştı bu ay sanırım 600 olacak gibi 15 günde 400 almış
Dediğim gb su ve yemek yemeye daha ağırlık verdim 3 ayda biraz yorgun dum su bile içemiyordum rezene humana hepsi yalan olmjstu

Bana öyle demedi de sabahları artık 4 saate kadar emmeden durabilir dedi. Gecede 6-9 saat mi ne dediydi.

Bizimki kafasına göre artık gündüzleri oyalayabiliyorum oda içmek istemiyor uykusu yoksa karni tonda ama uykusu varda karni tokta olsa emmek istiyor bu sefer fazla geliyor uyuyamıyor kısır döngü oluyor şu emerek uyumadan kurtulsak keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…