Ahhhh ahhh valla sırf sütümüz gitmesin, bebeğimiz hissetmesin diye arkamıza attık ama böyle zamanda yaşananlar unutulacak gibi değil. İçinden gelecek önce, sorun çıkarmak isterse elli tane laf bulur. Şöyle bir dönemde bebeği de geçtim herkesin öncelikle anneyi düşünmesi ve hoş tutması gerek. Ama nerdee herkes kendi zevkinin keyfinin derdinde
Doktorum dinlenmek istiyorum diyorsan ver dedi çünkü kolik sebebiyle bazen aşırı uykusuz kalıyorum. En azından 1 öğün eşim verir diye düşünmüştük ama gel gör ki biz değil bebek karar veriyormuş. Ne yapsak da almadı daha çok krize girdi. Vazgeçtim vermeyeceğim. Ben de alerji konusuna çok takığım biliyorsun mukus oluyor kakasında ama benim doktorum da niyeyse aşırı rahat ya, kan döküntü vs olmadan bişey diyemeyiz dedi durdu ben de her şeyi yiyorum artık. Kolik de eskisi kadar yoğun değil 1 haftadır daha iyi gidiyoruz. Uyku düzeni yok sadece emmeyi gece 2 saate gündüz 1 1:30 saate sabitledi
Dudak mııı ya saçmalamışlar iyice. Valla ne büyük kötülük yapıyorlar ufacık bebeklere hem fiziken hem ruhen