Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Cok inatçı oluyorlar rahati seviyorlar ilk göz ağrısı 2 Ay emdi biberona döndü sagip verdim 6 aya kadar sabır işi kuzu vallahi

Öyle valla sabır işi canım
Bazen çoğalıyor bazen azalıyor yediklerimi ictiklerimizlw alakalı keşke sabit olsa ya her zaman boğazımıza bakamıyoruz fırsat yokki

Valla yemesem benim çoktan kesilirdi.

Hayır birde daha önce bakılmıştı kan değerine normaldi. Hadi kan değerlerine bakılır düşük görürler eyvallah veririz Ozaman.
Bende öyle diyorum ama düşük oluyormuş genellikle onun için veriliyormuş. Bilmiyorum ya 4 ay kontrolünde baktırsam kan değerlerine diye düşünüyorum geri de vazgeçiyorum küçücük yavrum kan almaya uğraşacaklar

Haklısın kıyamıyorsunda. Olmadı bir süre verirsin sen ek gıdaya başlayınca duruma göre bırakırsın

Ya bana da doktor emerek uykuya geçin dedi. Kendi odanızda kendi yatağınızda emerek+Pışpış sonr 25dk birlikte yatma ve kaçış

M -Murphy doktor ben sormadan direkt bana 4. Ayda Demir başlanır. Bu demek değildir ki bebeğin kan değeri düşük. Zaten o yüzden kilo başına damla verilir. Bebeğin gelişimi için önemli bir takviye gibi bir şey dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…