Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Gelişimide şimdiye kadar çok şükür iyi. Ne bilim kabızlık sorunu var iyice mahvetmek istemiyorum. Doktora başka ilaç önerin kabızlık yapmayan dedim. Hepsi aynı içerik sonuçta yine yapacaktır dedi.

Yaland eğil bence yaa yoksa alırmıydı kilo benimki ayda 400 aldı işte buay şuana kadar 300 bakalım 3 ekime gitcez dr durum ne göstericek

Evetttt süt gelmesede doymadanda uyuyamıyo

Canim bende 3 kilo verdim süt gitti kizfa zaten az kilo almıştı v huysuzdu
Geri aldım kiloları yiyorum vallahi ne yapalım hersey onlar için
Aynenn boşver yaa 6 ay bitsin verirsin ne sıkıyoruzki kendimizii kiloyu herkes bilir süt için kilo aldıgımızı bosverr ben bıraktım artık

Şimdi aklımda tek soru d3 için mi bu
Gahahahahaha de3 araştirmış meğer oda kızzz oda onu anladı dediği başka ozaman diyo ben araştırdım diyo çunkü ilk gittigimizde dr dan recete alın eczaneden alın diyo hemsire sonra bidaha bitti gittik demeye sağlıkocagından bedava verdi onu arastirmis ti arasindaki fark ne diye

Aynenn boşver yaa 6 ay bitsin verirsin ne sıkıyoruzki kendimizii kiloyu herkes bilir süt için kilo aldıgımızı bosverr ben bıraktım artık

Vay jou sende bıraktıysan yarasın beybi Ozaman bol bol süt olsun :)

Reactions: Jou
Senin doktor iyiymiş kız her şeyi açıklıyor sen değil miydin soramıyorum diyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…