Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaland eğil bence yaa yoksa alırmıydı kilo benimki ayda 400 aldı işte buay şuana kadar 300 bakalım 3 ekime gitcez dr durum ne göstericek
Doktor bana su icersen sut olur demisti.cidden oyle.zaten bizim vucudumuzda suana kadar depoladigimiz vitamin ,mineraller mevcut.ben ilk ay su disinda cok az yemek yedim agridan sıkintidan ama cok su ictim.
Ama en onemli şey;meme de uyutmadim bebegi.cocuk memede uyuyunca surekli emmis oluyo,sut dolmuyo ve garip bisey oluyo.bu bebegim gayet guzel kilo aldi.

Reactions: Jou
Ne güzzel canım evet su zaten hep içiyorum

Kızlar demir ilacı ne kullanacaksınız araştırdınız mı? Ben ocean almayı düşünüyorum. Sidefer varmış sanırım o da iyiymiş.

Sağlık ocağının verdiği hiç iyi değilmiş
Biz bir haftadir başladık. Newvit markası. 9 çıktı kızımın kan değeri o nedenle başlattı doktorumuz. Erken ve kucuk doğan bebeklerin demir depoları daha hızlı tükendiğinden erken baslanabiliyormus. Cocuk kardiyologu da kan dusuklugunun bebeklerde kalp sağlığı icin çok riskli olduğunu söyledi ve başlamamızı onayladı. Ama gaz problemimizi biraz arttırdı ilac
Cok aşırı fışkırtarak kusmuyordu ama düz zemine yatınca mutlaka çıkarıyordu ki hala da öyle. Bir aya yakındır ilac kullanıyoruz. Ağzını yüzünü ekşitmesi geçti. Dik konumdayken kusmuyor. Ve de kustuktan sonra yarım saat yedirmiyorum midesi dinlensin diye. Çoğu bebekte oluyormus. Tek sorun ilaclari içirmek her seferinde ağlıyor. Ama ben iyi geldiğini düşünüyorum.

Aynenn boşver yaa 6 ay bitsin verirsin ne sıkıyoruzki kendimizii kiloyu herkes bilir süt için kilo aldıgımızı bosverr ben bıraktım artık

Canim sıkıldı aksam aksam ya kiz emerek uyumak istiyor bugünde 7.gibi iki göğsümü emdi uyumak istediği için uyuyamadı 8 de tekrar emdi uyuyamadı 9 da da artık süt yoktu
Baya zor uyuttum.sut gelmedik e ağlıyor memede ayakta popoya vuraraknuyuttum
Tam dalamadi 90 cc.mama verdim bende mecburen rahat uyusun en azından süt gelsinndinlenim diye.oy oy

İçiyor mu artık mamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…