Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaaa gaz da ayrı sıkıntı. Neyseki erken farkedip başlamışsınız

Bide bol bol dinlenemiyosun cano bi dd açken ağlayışları var aslında 3 saat dayanabilirlermiş ama işte çiğlıkları maaleseff benimkide aksamlayin oyle istiyo uyuyarak emmek kusunca anliyorum doyduğunu

Canim bacak uyusmasi sonrasi transferin tutmus sanirim. 4 aylik olmus bebisin. Benimde 3 transfer cuma gunu tranafer oldum. Bacak uyusmasi oldu bende 2 gundur. Sol kasikta agri var. Tutunmuş sanirim dimi

Bide bol bol dinlenemiyosun cano bi dd açken ağlayışları var aslında 3 saat dayanabilirlermiş ama işte çiğlıkları maaleseff benimkide aksamlayin oyle istiyo uyuyarak emmek kusunca anliyorum doyduğunu

Ay kuzu bide aklıma gelse oyalardim hastanede uykusu şaştı 7 gibi tekrar emzirdim eee süt birikmeden tekrar tekrar uyumaya.cslisti
Doyuyorlar ama her halükarda emerek uyumak istiyorlar

Reactions: Jou
Ay kuzu bide aklıma gelse oyalardim hastanede uykusu şaştı 7 gibi tekrar emzirdim eee süt birikmeden tekrar tekrar uyumaya.cslisti
Doyuyorlar ama her halükarda emerek uyumak istiyorlar
Aynen yaaa kuzu benimkide şuan öyle etti canım cıktı ama maltana all ananasli cok işe yarıyorr bol su iciyomusun bende cok emziriyorum ama yetiyo geceye kadar uyumuyo bide

Bacım lohusalıkla düşün birde dün gece geldik şuan geceleri iyi gibi duruyor
Lohusalıginda ben burda ağladım orda düşünemiyorum allah sabır versin vallahi iyi yaşıyo orda millett simdi serinler artık hava soğudu ama orası burası gibi buz gibi gecmiyodurr hep yanıp kavruluyo orası anamm

Hayır birde daha önce bakılmıştı kan değerine normaldi. Hadi kan değerlerine bakılır düşük görürler eyvallah veririz Ozaman.

Aynen ya doktora da bi sorayım neden tahlil yapmadan veriliyor diye
Ben kızımda bütün damlaları kullandim, artı doktorun dediği gibi sürekli et de yedirdim ama hep sinirdaydi demir değeri. Doktorun dediğine göre anneden aldiklari demir rezervleri azalıyor 3. 4. Aylarda. Bebekler de büyürken demire çok ihtiyaç duyuyorlar ama vücutları yeteri kadar üretmiyor henüz, onun için demir destekli gidiliyor bir dönem. Benim kızım çok kullandı hep sinirdaydi demir , ya da sinirin altında. Ordan biliyorum.

Evet öyleymiş şimdi ss atmaya gelmiştim

Evet öyleymiş şimdi ss atmaya gelmiştim

Eki Görüntüle 3132359
Aynen, ciğeri unlayip kokusunu alabildiğim kadar alıp çorbalara katiyordum, onu da blender dan geçirip iciriyordum. Şimdi yazıda okuyunca aklıma geldi:)) 50 60 tane köfte yapıp buzluğa atmıştım, günde 2 3 artık ne kadar yedirebiliyorsam yediriyordum, benimki bile sinirdaydi düşünün yani:) şimdi doktorum başladı bize de demir, hiç ikiletmedim başladım onun icin

Aynen yaaa kuzu benimkide şuan öyle etti canım cıktı ama maltana all ananasli cok işe yarıyorr bol su iciyomusun bende cok emziriyorum ama yetiyo geceye kadar uyumuyo bide

Maltda denim kuzu humananicmeyi unuttum bugün uyku bde kuzu
Benimde akşamda surekli emerse olmuyor
2.5 lt su içiyorum vallahi

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…