Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Evet öyleymiş şimdi ss atmaya gelmiştim

Eki Görüntüle 3132359

Ya bu d vitamini ile ilgili sıkıntılar da yaşayınca daha da soğudum. Cuma günü gideyim bakalım olmadı başlarım artık napim

Normal kıymadan mı yaptın canım köfteleri kuzu kıyma mı
Bide benim kan değerim iyiydi acaba sonradan düşer mi ki. Arada pekmez üzüm falan yemeye çalışıyorum

Şurada en azından 1 ay sonra rahatlar sanırım güneşin değdiği ısıyı bilememde Bebek olduğundan beri bu yaz gündüzleri hiç dışarı çıkamadım. Çıktığımda toplasan 20 kere yoktur. Sıcak sıcakkk daha ne kadar sıcak olucak

Reactions: Jou
Normal kıymadan mı yaptın canım köfteleri kuzu kıyma mı
Bide benim kan değerim iyiydi acaba sonradan düşer mi ki. Arada pekmez üzüm falan yemeye çalışıyorum
Karışık yapiyorum ben kıymayı, biraz dana biraz kuzu. Benim de kan değerlerim hep iyiydi ki, benim kızın düşüktü. Onun için yapıyordum hep
Kuzu kıyma yiyemem hiccc
Ben de aynıydim, kokuyor bana ama alıştım gibi biraz. Dana kuzu karıştırıyorum ben, daha güzel oluyor.

Karıştırmak mantıklı

6.ayda değil 8 veya 9 diye hatırlıyorum notlarıma bakmam lazım
Ahh uyku sersemi eksik yazmışım ek gıdaya demek istemiştim
Bu arada notlarını sabırsızlıkla bekliyoruz sınıfın çalışkan öğrencisi
Aynen karışık daha mantıklıymış hem bebe ikisine de alışır

Benim bebegimde almiyor biberon ancak uyku sersemi olursa belki gece eşim verebilir
Gece denedin mi canim
Denedim canım, gözlerini hemen açıp çığlık çığlığa ağlıyor pes ettim ben, aç kalsa da uykulu olsa da asla almıyor çocuk.
Eee bizimkide 420 aldı acil mama dedi
Kilo tekrar az alırsa araştırmaya dedi tobe
Doktorlar arası nasıl bu kadar fark oluyor ya ilginç. Ben aaaa az almış deyince, Kilosu normal değerlerde problem değil dedi bize.

İlk zamanlar bendede kıyameti kopariyirdu
Simdi aldi iki sefer oldu oda
Vallahi hepsi farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…