Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Peki süt azalinca memede çekip çekip mizmizlaniyor mu kuzum
Valla onu süt azalıncamı yapiyor bilemem ama memeyi cekip birakip bana bakio sonra bidaha memeyi tutuyor oyun oynuyor gibi ben doymadigini memeden kendim alinca agliyor ozaman anliyorum

Yaaaa tüh dün aldım bende dolaptan keşke önce atsaydın favorilerimde bu modelde vardı

Geçmiş olsun canim Eap
Evet doğru diyorsun bekliyorum bakalım inşallah en kısa zamanda güzel hbr alirim
İnşallah canım benim iyi haberlerini bekliyoruz.
O dediğin memeden atma olayı bizde bazen oluyor ama geçen de yazmıştım son sütü çekmeye üşeniyor beyfendi o yüzden yapıyor. Ya da çok uykusu var ve dalamıyorsa öyle yapıyor. Aslında o uyku zamanı kendine bilmiyor ne yaptığını ha bire ağlıyor. Uykun varsa uyu işte derdin ne dimi

Kendi doktorum gerek yok diyor da kusma bizde de oluyor emince gaz çıkarırken, daha mı fazlaydı kusma? Burun tıkanılığı da oluyor 2-3 günde 1 serum fizyolojikle açıp çekiyorum. O zaman döküntü veya kan belirtisi gözlemlemem gerekecek. Teşekkürler canım, doktorunuza da baktım hemen iyi birine benziyor. Aklımda olsun ihtiyaç olursa oraya gideriz biz de

Valla onu süt azalıncamı yapiyor bilemem ama memeyi cekip birakip bana bakio sonra bidaha memeyi tutuyor oyun oynuyor gibi ben doymadigini memeden kendim alinca agliyor ozaman anliyorum
Aynenn oyun oynuyor benimkide:) damaklariyla ısırıyor bir de, dişleri çıkınca napicam bakalım
Yaaaa tüh dün aldım bende dolaptan keşke önce atsaydın favorilerimde bu modelde vardı
Ben de oğluma bakıyordum, temiz 2.eller için bile 300 350 lira istiyorlar. Gerçi napsinlar lcwde 800 olmuş, satsan yenisini almak için üstüne bayağı para kıymak lazım. Aklıma yeni geldi ne bileyim, güzel günlerde kullansın ahsen hanim

Kızlar şimdi sizlere çok güzel bir bilgiyle geldim. Bayadır arıyordum gönderiyi yeni buldum

Kan İlacı başlıyoruz ya. Kg başına 1 mg olması gerekiyor. Ama bunu 1 damla gibi düşünüyoruz. Öyle değil her ilacın 1 damlasında ki demir mg ı farklı.

Mesela 5 kg çocuk için 5 damla değil ocean da 12, sidefer de 7 damla. Anlatabildim mi bilemiyorum linki bıraktım

Ayni seyi bende dusunuyorum tavana ziplarim heralde

Bencede suan gitme kuzum dr ben cok arastirdim zaten denizlide 3 immoloji uzmani var biz bunu tercih ettik pauden randevu alsaydik oraya gidicektik ama imkansiz kadin surekli dolu kusma bizde her beslenme sonrasi ve aralarda oluyor ben burnunu temizlesemde hep tıkalı hic acilmiyor nerdeyse ve kaka hep mukuslu aynen oyle yap suan goturme kendin abartmadan tuket alerjik urunleri ben cok abarttim fazla geldi surekli tatli ayran tuketiyorduk bide ben sutu birakinca fıstık ezmesine yuklendim oda agir geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…