Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kaç bez atıyonuz ya 8/9 oluyormu hani diyorlar ya en az 8 çişli bez olması lazım doyma belirtisi olarak

Kaç bez atıyonuz ya 8/9 oluyormu hani diyorlar ya en az 8 çişli bez olması lazım doyma belirtisi olarak
Yok kızzz en fazla 4kere degişiyorum iyicene doluyo yoksa bez dayanmazz hemen değişmiyorum ben okadarıda degil yaa bazen abartıyolar düşünüyorum ben okadarıda takmiyorum

Doydugunu kusunca anlıyorum ben epeyde kustu bugün hep baya emzirdim

Yaaa bugünde aklıma geldin ama unutuyorum hemen yahu etiketliycektim geçmiş olsun yaaa hepiniz birden bi anda
Teşekkür ederim canlar
En kısa zamanda toparlanıp aranıza döncem inşallah
Öpüyorum hepinizi

Oovvvv buda yeni çiktı kolunun altina koyuyomusunn geçen benimkide sabah etmis eşim işe giderken bakıyo hep te çekmis kafasina kadarr bogulacak yaa aklımızı kaçıracak bu bebelerr
Kuzu kolunun altında ama kendisi uyanınca tutup ağzına getiriyor simdiki battaniye daha ağır yapamaz herhalde
Ay seninde başına geldi demek Allah korusun ya

Oh oh iyi uyusun yavrus masallah ona
Her anları bir değil kuzu
2 Ay daha kaldı hayirlisi ile güzel günlerden eğlenceli günlere geçeceğiz

Biz 2 haftadir plastik su şişesiyle kızı oynatiyoruz içindeki su hareket ettikçe bizim kiz da kollar bacaklar hızlı bi sekilde hareket ediyor

benim oğlanla senin kız aynı yaa hem memeden inmiyolar, hem memesiz uyumuyolar. benimki de bayılıyor su şişesine, deli oluyor daha bi kaç bişi yazdığında da aynısını düşünmüştüm. aşırı benziyo huyları

Bende beş tane filan atıyorum valla sekiz filan değil dediğin gibi dolunca atıyırum

Reactions: Jou

Cok benziyorlar dimi
Su şişesi ıslak mendil boş kutusu
İlaç kutusunun içine kaşık koydum o

Oyuncakları boşuna almışız bunlar daha çok ilgisini çekiyor diyor

Gorumcede su şişesine mercimek koymuş oda iyi fikirmis

Kuzu kolunun altında ama kendisi uyanınca tutup ağzına getiriyor simdiki battaniye daha ağır yapamaz herhalde
Ay seninde başına geldi demek Allah korusun ya
Kiz çok fırlama seninkiii
Benimki yerinden aşagı dogru sürtüne sürtüne düşüyo salıncağa koyunca çok fena kemersiz oturamıcaz bugidişle pusetede öyle yapıyo

Bizimki dun 5 de kalkti bugun 6 buçukta
Simdi uyuttum ayagimda biraz direndi ama şükür uyudu besige transfer etcem tam dalsinda

Darısı benim başıma Ozaman uyumadı hala :)
Kizzz yokk nasıl olduu bukadar uyuduu
8bucuk ta dimdik ayakta yız şuan
Kacta uyandı

4te uyandı 5e kadar uyanıktı. Şimdi 8de uyandı hala uyumadı cadı :)

Biberona alışırsa emmez bir daha kaşık biberonlardan al olmadı. Ben öyle veriyorum sağdıklarımı..
Bende işe tam olarak 1-1,5 ay sonra başlayacağım hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…