Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bizim oğlanında uykusu var uyumadı memeye alıyorum nasıl ağlamak sonra eşime verdim misafirde gelcekti azcık toparladım oda gezdirdi sonra aldım memeye bi yapıştı sanki 1 gün boyunca meme vermemişim emdi uyudu misafirler geldi gitti göremeden emzirdim devam ediyor şafak doğmadan günaycak bize

Gitmesende sinir edecek ediyor.. Misal ben gitmiyorum.. Arkamdan dedikodumu yapıp kulağıma gelmesini sağlıyorlar
Çok düşüncesizce bende bende duyuyorum yok göbeğin kalmış yok öyle yok böyle bide kilolu değilim 53 kiloyum insanlar gerçekten bir tyaf zayıf olursun çok zayıfsın kilo alırsın kilolusun ortası yok takmamak lazım tersliyorum ven kırılcağıma onlar kırılsın sende öyle yap eşinlede 1 2 atışırsınız moralini bozma sonra oda alışıyor destekliyor

Edenler akrabaları olunca biraz sıkıntılı oluyor.. Bozmamaya çalışıyorum kulağıma getirenlerde azcık düşünceli olsa keşke.. İnsanlar laf anlamıyorlar malesefff..

Olsunn salla yeterki uyusun huysuzlanıyo çunkü benimki sallanmak istemese meme veriyorum istemesede evde arabayla geziyorum uyuyo canı nasıl istiyosa yeterki alsın uykusunu

Aynen kuzu yeterki uyusunlar uykularını alsınlar

Reactions: Jou
Valla ben yemeğimi bile uykuda yerdim

Uyy öpmeem mi gece görüşürüz Ozaman agshshah kesin benimkide kalkacak çünkü gidipte bir saat uyuyam bari

Buda iyi fikirmiş
Bende şimdi emzirip yatırcam babasi ile uyuyacak hareket ettikçe beni çağır emziririm dedim dün gece her çağırdığında çocuğun gözleri acıktı bugün de diyor nasil duydum uyandım seni çağırdım bilmiyorum
Dedim muhtemelen önce giprasti sonra miiriklandi sonra gözleri kapalı ağlar gibi oldu en sonra goxler açık agladi ki sen bu zaman diliminde beni çağırdın en son 5 gibi de o uyuyordu ben diğer odadan duyup geldim
Allah razı olsun bakiyor da çünkü ona emanet edince daha derin uyuyorum 4 saat mucize gibi

Sen tecrübeli olduğun için daha pozitif bakabiliyorsun, ben hemen çöküyorum. Burda aynı şeyleri yaşayanları görmek destek oluyor. Krizi fırsata çevirmek bu oluyor galiba ajajaua

Belkide dedigin gibi ister istemez yaşanmışlıklar biraz daha pozitif düşünmeye itiyor çökme kuzum yalnız değilsin bu bile insanı gerçekten dedigin gibi motive ediyor
Vallahi öyle yaptım dua et ise yarasin ve bu kizceyi memede uyutmaktsn kurtarim

Evet ya uyuduğumda sütüm cok güzel birikiyor
Sagmayi denim kuzu da bu sefer bizimkinin ne zaman emecegj belli olmuyor süt olmayınca dellenir şu memede uyumayi unuttursam sagip biberonla vericem 2 ah sonra is baslicak çünkü
Doğrudur vallahi iş bitmiyor ki

Allahim ya ne oluyor bizim çocuklara memede ağlama başladı
Bende ole ara veriyorum canim yoksa ağlama krizi
Sey cok komik ya ağlıyor uyuyamıyor kaldırıyorum gülüyor sonra tekrar ağlıyor kızım nasıl değişken bir ruh halin var diyorum

Aha bu benim kızım cildırıyor resmen

Benimkininde eller surekli ağızda
Ay şimdi aklıma geldi üstüne battaniyeyi çekiyor ya ağzına sokuyor herseyi bu aralar
Bide tükürük yapıyor
Ben miriklanincs uyaniyordum yaşamadım
Dun gece eşim bakıyordu battaniyeyi üstüne çekmiş cok panik oldum

Reactions: Jou
Kizlar bu akşam bizimkiyle oynarken bisi fark ettim
Benim ağız hareketlerimi yapmaya çalışıyor sanki
Dil çıkardım baktım dil çıkardı anam bana mı oyle geldi denesenize

Oovvvv buda yeni çiktı kolunun altina koyuyomusunn geçen benimkide sabah etmis eşim işe giderken bakıyo hep te çekmis kafasina kadarr bogulacak yaa aklımızı kaçıracak bu bebelerr

Emziriyorum kuzu totomu kaşım nazar değmesin gül gibi cocuma
Bende az once emzirdim uyanmıştı dedim herhalde uyandı altini degistirdim ciş doluydu değiştirdim.bezini dedim koyayim yatağa bakalım uyucakmı kafasını vurduğu gibi gitti maşaallahh maşaallahh maşaallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…