Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sıkınca süt geliyor ama. Denedikçe denedikçe bir süre sonra emiyor aslında ama aşırı mız mız ya of. Kulaklarımda çığlıkları yankılanıyor sussa bile. Bir an önce atlatırız inşallah şu atağı
Soguktan ziyade ben kizim bebek arabasında durmadigindan ve dışarıda sürekli sanki bebeğini zorla ağlatan bir anne gibi göründüğümden çıkmıyorum pek
Ay aynısı bende de var. Sırtı bebek arabasına değdiği an çığlık çığlığa. Hiç bir yere gidemiyorum. O kadar özenerek ve para vererek almıştım ki bebek arabası ve pusetini inglesina marka valla çok uyguna sattım bugün korgoladık. Artık ne arabası ne de puseti var
bende aynı durumdayım malesef emmiyor uyumuyor gündüzleri. Memeye yatınca kıyamet kopuyor. Gece uyju sersemi emiyor gece gögsimde doluyor ama normalde emmiyor sağmak zorunda kalıyorum
Hepimiz geçiyoruz demek ki önce veya sonra bu yollardan. Ne atakmış ya valla canımdan bezdim

Vallahi çok yorucu bugün daha iyi gibiydik
Hayirlisi ile geçecek bitecek inşallah canim ya
Zor vallahi durduramiyorsun ki
Ama.bu atak bende dua et de ise yarasin memede uyumasıni istemiyordum 2.ay sonra ise baslicaktim eee memede uyuyamıyor eee ağlıyor o zaman ayakta ağlasın agladigina değsin alışsın dedik yoksa kıyamazdım ben ama her türlü ağladığı için kiydik vallahi

Ara ara uyandı susadı meme istedi kız düzeliyomu ayy üflee üstünee ben şoktayımm maşaallahh de kızınaa anne nin nazarı daha cok değermiş

Ay kuzummmm insallah evet doğru annenin cok değermiş nazari
babasi sallayarak uyutuyor biraz direnip agliyor ama napalim
memede dalamiyor bu aralar sallanmak istiyor

Reactions: Jou
Hahahahaha haftaiçi bende kocama çok denk geldim yalnız degilsim beybimm
Belisimi öp benim için ama böyle uyuduysa gece beni bekler gibi

Ay kuzummmm insallah evet doğru annenin cok değermiş nazari
babasi sallayarak uyutuyor biraz direnip agliyor ama napalim
memede dalamiyor bu aralar sallanmak istiyor
Olsunn salla yeterki uyusun huysuzlanıyo çunkü benimki sallanmak istemese meme veriyorum istemesede evde arabayla geziyorum uyuyo canı nasıl istiyosa yeterki alsın uykusunu

Dimi ya bi bilseler hayat kosturmacasini
Yemek dışında uyanmazlar

Valla ben yemeğimi bile uykuda yerdim
Hahahahaha haftaiçi bende kocama çok denk geldim yalnız degilsim beybimm
Belisimi öp benim için ama böyle uyuduysa gece beni bekler gibi

Uyy öpmeem mi gece görüşürüz Ozaman agshshah kesin benimkide kalkacak çünkü gidipte bir saat uyuyam bari

Valla ben yemeğimi bile uykuda yerdim

Uyy öpmeem mi gece görüşürüz Ozaman agshshah kesin benimkide kalkacak çünkü gidipte bir saat uyuyam bari
Uyu canoo bende uyuyem diyorum ama biyandanda başım çatlıyo benum böyle yapınca gündüz uyudum gerci

Sen tecrübeli olduğun için daha pozitif bakabiliyorsun, ben hemen çöküyorum. Burda aynı şeyleri yaşayanları görmek destek oluyor. Krizi fırsata çevirmek bu oluyor galiba ajajaua

Benimki süt gelsin istiyor boş emmiyor kuzum
Haklısın biraz dinlenmem lazım
Kizi emzirim yaticam etrafı topladim çamaşırları astım kahvaltı tabakları bole duruyordu surekli kucak ve memedeydik
Dinlenmek özellikle uyumak etkili.. Sağmayı bırakmıştım ben işe gittim 3 gün boyunca geldim gittim sağdım emzirdim.. Yumuşaklık yerini sertliğe bıraktı emzirmeyi biraz geçirince.. Sende dene istersen sağmayı.. Çok yoğundum anca girip yazabildim

Onlardan aldım canm bide damla var herşeyi yapıyorm

Biiii vurcannnn kafasına ay sinir oldum çok biliyorlar her şeyi.. Kadının kadına yaptığı zulmü kimse yapmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…