Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hahahahaha ay allahımmm yaaa biliyo baktı çıkıcaz dışarı en iyisi uyuyayim

Sinirleniyor gibi mi benim kız da yapıyor

Rotadan sonra benim kızım

Çok gazı olabilir mi ki?
Olabilir ama cikartmaya da calisiyorum calisiyorum cikartmiyo bi turlu gaz falanda
Ya kızçeler benim bebito 18.30 dan beri uyuyo saat 22.00.. Gece uykusuna çok erken geçti niye böyle oldu ki şimdi, acaba bugün çok yordum diye mi
Ayy nasi yordun bana da soyle, benimki hala oturuyo, zira 12den önce uyumaz hanimefendi
Sinirleniyor gibi mi benim kız da yapıyor
Evt snrleniyoda bi yandan
Rotadan sonra benim kızım
Huyu suyu degisti cocugumun ya, bööle keci gibi atiyo kafasini arkaya fln ya, emerken cekistiriyo, bi tutuyo bi birakiyo, hem emmek istiyo hem sinirleniyo, delirdi bebik

Digeri cok sert nebileyim dişi cizcek diyede sey ettim bilemedim

Bizim kiz hala.uyumadi 3den beri ayakta kaldırıyorum gülücük saçıyor
Memeyle kavga ediyor
Babasının ayağında saat 8 buçukta beri
Uyudu uyandı uyudu uyandı en son bıraktk uyutmayı oyun oynadık anlatıyor bisiler
Resmen uyumamak için direndi ve başardı

Vallaha çok egzersiz yaptırdım bugün baya hareket etti beyefendi Bi de annemgile gitmiştim çocuk sevilmekten yoruldu sanıyorum ki

Vallaha çok egzersiz yaptırdım bugün baya hareket etti beyefendi Bi de annemgile gitmiştim çocuk sevilmekten yoruldu sanıyorum ki

Vallahi doğru dün sabah kahvaltıyi disarda yaptık arkadaşlara geçtik trafik fln derken yoruldu erkenden uyudu bugün evdeydik sonuç uyuyamadi

Ay benimkide öyle emmek istiyor ama kendini geri atıyor hatta bi dönem sütüm yok psikolojisine girdim demekki yalnız değilim
O kafa bizdede ole çekiştirerek emiyor

Benimki de 1 haftadır öyle rotadan değil bence tam bi sinirli kız oldu ağzını bi kitledi biraz önce biberonu sokamadım öyle inat

Ben de yaptirayim yarin bol bol, yorulsun uyusun ya bu ne boyle 12de uyuyan bebek mi olurmus
Ay benimkide öyle emmek istiyor ama kendini geri atıyor hatta bi dönem sütüm yok psikolojisine girdim demekki yalnız değilim
O kafa bizdede ole çekiştirerek emiyor
Evet bendr sut mu yetmiyo doymuyomu diye kendimi yedim ya, bide mama da veriyorum ben biberona da yapiyo, tutup tutup birakiyo sonradan farkettim
Kiz benimde rotadan sonra oldu sanırım
Bazi bebekleri fazla etkiliyo galiba ya, ozellikle bagirsaklardan rahatsizlik fln yapiyo heralde, ay hic sevmiyorum su asilari ya
Benimki de 1 haftadır öyle rotadan değil bence tam bi sinirli kız oldu ağzını bi kitledi biraz önce biberonu sokamadım öyle inat
Noldu boyle anlamadim, butun bebikler mi delirdi hepbirden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…