- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
- 683
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #73.041
Büyük ama çok çok büyük olmadı. 2 hafta önce 6500 59 cmdik. Foto ekliyorum bak, eğer daha da iriyse 9_12 al canım6-9ay çok büyük oldu mu canım yoksa daha büyük mü almalı ben de defactoya bakıyorum şehrimizde yok int.den bakıyorum bedeni bilemedim. Biraz da büyük olsun istiyorum açıkcası
Aynı huysuzlukları yaşıyorum 4 gündür falan. Ekstra ekstra ağlamalar, çığlıklar, uyku istememe, meme istememe sonra çok fazla meme isteme, kusma gene ağlama ufffffKaç gundur bakamadim ne çok yazilmis yetisemediim
Kizlar benim bebik delirdi ya, sali gunu rota asisi olduk, o gun iyiydi sonra bi huzursuzluk bi soylenme boyle acikiyo meme vericm kendini yay gibi geriyo geriye atiyo, kucakta da ayni, mama verirken de ayni, boyle ikiniyo gibi inliyo ııııı diye sesler fln cikariyo, boyle bsieyler oldu mu sizde de karni mi agriyo nedir midesinden bagirsaklarindan sesler geliyo ara ara, bide cok aç gibi emiyo ara ara, halbuki ayni miktarda mama meme veriyorum ya, cok uzuluyorum oyle yaptikca
İkinci rotayi yaptirmayabilirim bende, bnm bebek de alerjik belki de alerjisi tetiklendi de o gaz huzursuzluk fln ondan oldu bilemiyorumki, insallah hicbirimize ugramaz o pis virusBiz rotayi vurdurmama karari verdik alerjisi tetiklencegi icin insallah yakalanmaz allahim butun yavrucaklari korusun zor bi karar oldu bizim icin
Sizde de mi rotadan sonra oldu?Aynı huysuzlukları yaşıyorum 4 gündür falan. Ekstra ekstra ağlamalar, çığlıklar, uyku istememe, meme istememe sonra çok fazla meme isteme, kusma gene ağlama ufffff
Insallah canim bizim dr karari bize birakti bende acikcasi alerjisi iyice tetiklensin istemedim zTen eve misafir kabul etmiyorum kendi annem ve kv disinda hicbiryerede gitmiyorum tedbirimi alicam 1.5 yasa kadar rota alerjik bebislere iyi gelmiyor diye bicok dr soylemis okudum forumlarda zor bi durum allah sabir versin bizlereİkinci rotayi yaptirmayabilirim bende, bnm bebek de alerjik belki de alerjisi tetiklendi de o gaz huzursuzluk fln ondan oldu bilemiyorumki, insallah hicbirimize ugramaz o pis virus
Sizde de mi rotadan sonra oldu?
Ben de yaptirayim yarin bol bol, yorulsun uyusun ya bu ne boyle 12de uyuyan bebek mi olurmus
Evet bendr sut mu yetmiyo doymuyomu diye kendimi yedim ya, bide mama da veriyorum ben biberona da yapiyo, tutup tutup birakiyo sonradan farkettim
Bazi bebekleri fazla etkiliyo galiba ya, ozellikle bagirsaklardan rahatsizlik fln yapiyo heralde, ay hic sevmiyorum su asilari ya
Noldu boyle anlamadim, butun bebikler mi delirdi hepbirden
Kesinlikle katılıyorum, kızım hep memede uyudu. Ne biberon ne emzik almadı ne yaptıysam. 20 aylıkken meme bıraktık, sonra biberon aldı o da mecburenCanim bence bu tamamen bebegin karakteriyle ilgili.bazi bebeler anne,meme kokusuna bagimli oluyo.biberon versende emmeyi birakmiyolar.
Bazilari da zaten dunden hazir emmeyi birakmaya.benim kadar sutunu sagip veren yoktur burda eminim ama bizimki icin emme bir zevk:)
Benim oğlan kolları kapanınca deliriyor, asla istemiyor, örtü ortuyorum onda bile saniyesinde ellerini vurup açıyor. İsterdim yapabilmek rahat uyusun diye ama maalesef..Ben hala ince tulbentle yarim kundak yapip ustune muslin ortu orterek yatiriyorum kollarini acamiyo oyle. Ortu de anca bacaklariyla tepisirse asagi kayiyo. Kundak yapiyo musunuz uyurken? Biraksam mi devam mi etsem kundaga bilemiyorum bazen
Aynen biz de rota yaptırmamak karar verdik, tam aşı zamani alerjisi çıktı çünkü. Insallah yakalanmazlarBiz rotayi vurdurmama karari verdik alerjisi tetiklencegi icin insallah yakalanmaz allahim butun yavrucaklari korusun zor bi karar oldu bizim icin
Masallah ama çok tatlı çok yakışmışBüyük ama çok çok büyük olmadı. 2 hafta önce 6500 59 cmdik. Foto ekliyorum bak, eğer daha da iriyse 9_12 al canım
Aynı huysuzlukları yaşıyorum 4 gündür falan. Ekstra ekstra ağlamalar, çığlıklar, uyku istememe, meme istememe sonra çok fazla meme isteme, kusma gene ağlama ufffff
Valla iyi yapmissin bende pisman oldum yaptirdigima ama okula giden yegenim var, doktor da yapalim dedi, rotaya yakalanirsa baya agir geciriyomus bebekler yaptirdim bende o yuzden, insallah gecer gider etkileri en kisa zmnda normale doner bebegimInsallah canim bizim dr karari bize birakti bende acikcasi alerjisi iyice tetiklensin istemedim zTen eve misafir kabul etmiyorum kendi annem ve kv disinda hicbiryerede gitmiyorum tedbirimi alicam 1.5 yasa kadar rota alerjik bebislere iyi gelmiyor diye bicok dr soylemis okudum forumlarda zor bi durum allah sabir versin bizlere
Evt aynisi bizde de var, aglayarak uyaniyo ama boyle mikirdanma sizlanma falan degil, baya aglayarak uyaniyo birden bire yuksek sesli falanBiberonada yapıyorlarsa demekki farklı birsey bu bebelerde anlamadim ki
Iki gündür uykusunda agliyo bizimki
Geçen de yazıklar indirimdeydi 15 20 ye tshirt aldım hep. Alsın o zaman bin liraya eşin deBende bakıyordum eşim yine mızmızlandıbu arada Ebebek sezon sonu galiba tshirtler filan çok uygundu bilginiz olsun
Eşin ne iş yapıyor? Bizim doktor sağlıkçı veya öğretmen iseniz evde okula giden başka kardeşi varsa mutlaka yaptırın demişti. Bide ellerinizi yıkarsınız dikkatli olursanız sürekli daha iyi olur demiştiInsallah canim bizim dr karari bize birakti bende acikcasi alerjisi iyice tetiklensin istemedim zTen eve misafir kabul etmiyorum kendi annem ve kv disinda hicbiryerede gitmiyorum tedbirimi alicam 1.5 yasa kadar rota alerjik bebislere iyi gelmiyor diye bicok dr soylemis okudum forumlarda zor bi durum allah sabir versin bizlere
Daha ben bugün çiktım almira burnumdan getirdievde hep ses vardır ama ebebeğe gittik ses ten uyuyamadı yani nebileyim.huysuzdu arbaay biniyoz ağlıyo anlamadık hoç etmezdi böyle
Evetttt tam tersi oluyor demi hahahaha doğru amaBizim kiz hep agladigi için okurken hiç garipsemedim sesi çıkmazsa eğer hiç etmezdi böyle diyorum ben
Kimisi oldu oyle yaşamıyo ama bilmiyorum ondan önce hoc boyle degildii ama mecburda yaptırdım salgın var çünkü okula gidincede kapan oluyomus yegenim okula baslayinca kapmış hastanelik olmuş yengem anlattı keşke ettirseydim dedjKiz benimde rotadan sonra oldu sanırım
Anlıcağin ben kazandım diyo hahahahaha benimki uykusuzluktan gözleri kıpmırmıxıydı memeyle savaştı uyak için neseki baktım hep süt içti kusacak iyice gazı olcak emzik verdim emziriyor pozunda emdi emdi uyuyodu salladım ayağimda yarım saat sonra uyudu koydum yatağına artık allah kerim uyancağinı sanmıyorum hiç uyuyamadı çok huysuzduBizim kiz hala.uyumadi 3den beri ayakta kaldırıyorum gülücük saçıyor
Memeyle kavga ediyor
Babasının ayağında saat 8 buçukta beri
Uyudu uyandı uyudu uyandı en son bıraktk uyutmayı oyun oynadık anlatıyor bisiler
Resmen uyumamak için direndi ve başardı
Heehh aynen azönce yaşadım onu napıcağimı şaşırdımm bu ne zaman iyileşiyo ozaman rota etkilediyseOlabilir ama cikartmaya da calisiyorum calisiyorum cikartmiyo bi turlu gaz falanda
Ayy nasi yordun bana da soyle, benimki hala oturuyo, zira 12den önce uyumaz hanimefendi
Evt snrleniyoda bi yandan
Huyu suyu degisti cocugumun ya, bööle keci gibi atiyo kafasini arkaya fln ya, emerken cekistiriyo, bi tutuyo bi birakiyo, hem emmek istiyo hem sinirleniyo, delirdi bebik
Valla iyi yapmissin bende pisman oldum yaptirdigima ama okula giden yegenim var, doktor da yapalim dedi, rotaya yakalanirsa baya agir geciriyomus bebekler yaptirdim bende o yuzden, insallah gecer gider etkileri en kisa zmnda normale doner bebegim
Evt aynisi bizde de var, aglayarak uyaniyo ama boyle mikirdanma sizlanma falan degil, baya aglayarak uyaniyo birden bire yuksek sesli falan
Izmirdemi oturuyon gııEvet evet hatta uyandı sanıyorum gözleri kapalı
Bugünde kesik kesik kustu biri gax çıkarırken digeride eşim hoplattim ondandır dedi
Havalarda o kadR dengesizki ne giydiricem derdine düştüm
Dışarısı sıcacık ev buz gibi karşı komşu balkonda oturuyor kiz kardeşine ısınmak için balkona gel diye sesleniyordu komikime gitti
Anlıcağin ben kazandım diyo hahahahaha benimki uykusuzluktan gözleri kıpmırmıxıydı memeyle savaştı uyak için neseki baktım hep süt içti kusacak iyice gazı olcak emzik verdim emziriyor pozunda emdi emdi uyuyodu salladım ayağimda yarım saat sonra uyudu koydum yatağına artık allah kerim uyancağinı sanmıyorum hiç uyuyamadı çok huysuzdu
Izmirdemi oturuyon gıı
Evetttt tam tersi oluyor demi hahahaha doğru ama
Kimisi oldu oyle yaşamıyo ama bilmiyorum ondan önce hoc boyle degildii ama mecburda yaptırdım salgın var çünkü okula gidincede kapan oluyomus yegenim okula baslayinca kapmış hastanelik olmuş yengem anlattı keşke ettirseydim dedj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?