Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
6-9ay çok büyük oldu mu canım yoksa daha büyük mü almalı ben de defactoya bakıyorum şehrimizde yok int.den bakıyorum bedeni bilemedim. Biraz da büyük olsun istiyorum açıkcası
Büyük ama çok çok büyük olmadı. 2 hafta önce 6500 59 cmdik. Foto ekliyorum bak, eğer daha da iriyse 9_12 al canım

Aynı huysuzlukları yaşıyorum 4 gündür falan. Ekstra ekstra ağlamalar, çığlıklar, uyku istememe, meme istememe sonra çok fazla meme isteme, kusma gene ağlama ufffff

Eklentiler

• E2563377-047A-45BC-A329-2AF8CA2AC271.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 52
Biz rotayi vurdurmama karari verdik alerjisi tetiklencegi icin insallah yakalanmaz allahim butun yavrucaklari korusun zor bi karar oldu bizim icin
İkinci rotayi yaptirmayabilirim bende, bnm bebek de alerjik belki de alerjisi tetiklendi de o gaz huzursuzluk fln ondan oldu bilemiyorumki, insallah hicbirimize ugramaz o pis virus
Aynı huysuzlukları yaşıyorum 4 gündür falan. Ekstra ekstra ağlamalar, çığlıklar, uyku istememe, meme istememe sonra çok fazla meme isteme, kusma gene ağlama ufffff
Sizde de mi rotadan sonra oldu?

İkinci rotayi yaptirmayabilirim bende, bnm bebek de alerjik belki de alerjisi tetiklendi de o gaz huzursuzluk fln ondan oldu bilemiyorumki, insallah hicbirimize ugramaz o pis virus

Sizde de mi rotadan sonra oldu?
Insallah canim bizim dr karari bize birakti bende acikcasi alerjisi iyice tetiklensin istemedim zTen eve misafir kabul etmiyorum kendi annem ve kv disinda hicbiryerede gitmiyorum tedbirimi alicam 1.5 yasa kadar rota alerjik bebislere iyi gelmiyor diye bicok dr soylemis okudum forumlarda zor bi durum allah sabir versin bizlere

Biberonada yapıyorlarsa demekki farklı birsey bu bebelerde anlamadim ki
Iki gündür uykusunda agliyo bizimki

Kesinlikle katılıyorum, kızım hep memede uyudu. Ne biberon ne emzik almadı ne yaptıysam. 20 aylıkken meme bıraktık, sonra biberon aldı o da mecburen oğlan da tıpkısının aynısı çıktı, sadece onu memede uyutmamaya dikkat ediyorum o kadar, memede uyutmaktan çok çektim çünkü, kendi kendine uyusun diye debeleniyorum ben de. Velhasilkelam tamamen kendi karakterleri. Ben de oyleymisim annem öyle diyor, emzik almamışım, bana çektiler herhalde
Ben hala ince tulbentle yarim kundak yapip ustune muslin ortu orterek yatiriyorum kollarini acamiyo oyle. Ortu de anca bacaklariyla tepisirse asagi kayiyo. Kundak yapiyo musunuz uyurken? Biraksam mi devam mi etsem kundaga bilemiyorum bazen
Benim oğlan kolları kapanınca deliriyor, asla istemiyor, örtü ortuyorum onda bile saniyesinde ellerini vurup açıyor. İsterdim yapabilmek rahat uyusun diye ama maalesef..
Biz rotayi vurdurmama karari verdik alerjisi tetiklencegi icin insallah yakalanmaz allahim butun yavrucaklari korusun zor bi karar oldu bizim icin
Aynen biz de rota yaptırmamak karar verdik, tam aşı zamani alerjisi çıktı çünkü. Insallah yakalanmazlar
Masallah ama çok tatlı çok yakışmış

Valla iyi yapmissin bende pisman oldum yaptirdigima ama okula giden yegenim var, doktor da yapalim dedi, rotaya yakalanirsa baya agir geciriyomus bebekler yaptirdim bende o yuzden, insallah gecer gider etkileri en kisa zmnda normale doner bebegim
Biberonada yapıyorlarsa demekki farklı birsey bu bebelerde anlamadim ki
Iki gündür uykusunda agliyo bizimki
Evt aynisi bizde de var, aglayarak uyaniyo ama boyle mikirdanma sizlanma falan degil, baya aglayarak uyaniyo birden bire yuksek sesli falan

Eşin ne iş yapıyor? Bizim doktor sağlıkçı veya öğretmen iseniz evde okula giden başka kardeşi varsa mutlaka yaptırın demişti. Bide ellerinizi yıkarsınız dikkatli olursanız sürekli daha iyi olur demişti

Daha ben bugün çiktım almira burnumdan getirdi evde hep ses vardır ama ebebeğe gittik ses ten uyuyamadı yani nebileyim.huysuzdu arbaay biniyoz ağlıyo anlamadık hoç etmezdi böyle

Bizim kiz hep agladigi için okurken hiç garipsemedim sesi çıkmazsa eğer hiç etmezdi böyle diyorum ben

Kiz benimde rotadan sonra oldu sanırım
Kimisi oldu oyle yaşamıyo ama bilmiyorum ondan önce hoc boyle degildii ama mecburda yaptırdım salgın var çünkü okula gidincede kapan oluyomus yegenim okula baslayinca kapmış hastanelik olmuş yengem anlattı keşke ettirseydim dedj

Anlıcağin ben kazandım diyo hahahahaha benimki uykusuzluktan gözleri kıpmırmıxıydı memeyle savaştı uyak için neseki baktım hep süt içti kusacak iyice gazı olcak emzik verdim emziriyor pozunda emdi emdi uyuyodu salladım ayağimda yarım saat sonra uyudu koydum yatağına artık allah kerim uyancağinı sanmıyorum hiç uyuyamadı çok huysuzdu

Heehh aynen azönce yaşadım onu napıcağimı şaşırdımm bu ne zaman iyileşiyo ozaman rota etkilediyse

Evet evet hatta uyandı sanıyorum gözleri kapalı
Bugünde kesik kesik kustu biri gax çıkarırken digeride eşim hoplattim ondandır dedi
Havalarda o kadR dengesizki ne giydiricem derdine düştüm
Dışarısı sıcacık ev buz gibi karşı komşu balkonda oturuyor kiz kardeşine ısınmak için balkona gel diye sesleniyordu komikime gitti

Izmirdemi oturuyon gıı

Emzik hayat kurtarıyor çocukta rahat ediyor bizimki emzik almiyor o yüzden zor geçiyor
Ayakta alıştı derken ağlama krizine girdi
1 saat gezdirdim oynadım sonra tekrar ayakta sakindi demekki uyumak istemedi cocuk diye yorumladım zor islermiz vallahi
İnşallah abisine uyku konusunda çekmez gecenin 3 ünde kalkar 6 y kDar uyumazdj ki geç yattığı halde gündüz uykusu sifirdi
40 li bebekken bile gözler hep.acikti
Anam ama.aglamazdi.oglusum ya

Vallahi bende mecbur yaptırdım riskli dediğin gibi belkide denk gelmiştir ya

Reactions: Jou
Kızlar sizin bebelerin de dili hep dışarda mı
Benim kızın dili sürekli dışarda. Babam da diyo bunu götür bi dra sor
Normal mi acaba Yoksa götürmem gerekir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…