Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Heehh aynen azönce yaşadım onu napıcağimı şaşırdımm bu ne zaman iyileşiyo ozaman rota etkilediyse
Hic bilmiyorumki valla ben de 4 gozle gecmesini bekliyorum, bu neymis boyle ya huzursuz etti minnoslarimizi be
Aynen, tam anlattigin şey gözler de kapali valla birebir ayni seyleri yasiyoruz, gecicek insallah bakalim, bizim bebikleri ayni sekilde etkiledi bu asi demekki
Eveet bugun disarsi evden daha sicakti valla, ben yine cocugu yikamak icin kalorifer yakinda ev isindi bi

Ay inşallah o tepkisiz sebepsiz ağlamalar bitti en azından hele bi 6 aylık olsunlar saglikla
Bende açıyorum vallahi bide bizim normalde kışında yazında soğuktur
Elektrik sobasini bile çalıştırdım
Arkadaşa gittik kemiklerim ısındı dogalgsz kapalı ama sıcacık diyorki ama yazında sıcak
Dedim canim bosver kışın dogalgwz parası vermezsin fena mı

Kızlar sizin bebelerin de dili hep dışarda mı
Benim kızın dili sürekli dışarda. Babam da diyo bunu götür bi dra sor
Normal mi acaba Yoksa götürmem gerekir mi

Canim benimkinin de bir ara hep disardaydi kesfetme herhalde sonra gitti süreci hatırlamıyorum ama çok uzundegildi sanırım
Bende yalan yok içimden götürsem mi diye geçirdim ama hemen bittiği için sorgulamadan
ne zamandan beri boyle

Evet artık 4 aylık olduk annemin tabiri ile 4 bitti 5 e girdi kızım
Bu ayda en çok sevdiğim kızımın benimle daha fazla iletişim kurması
Tutması merakı artığı için kucağımda eline surekli değişik oyuncaklar vererek oyalamaya başlamam ki bu ayakta gezdirme olayını bir nebze azalttı
En sevmediğim demeyelim en cok yoran uyku duzenimizin yeniden başa sarması emerken kendini çekip huysuzlanmasi nedensiz uyku içinde ağlamasi

İkinci rotayi yaptirmayabilirim bende, bnm bebek de alerjik belki de alerjisi tetiklendi de o gaz huzursuzluk fln ondan oldu bilemiyorumki, insallah hicbirimize ugramaz o pis virus

Sizde de mi rotadan sonra oldu?
Rotayı olalı 20 gün olacak, bizimki atak gibi duruyor

Valla ısınmak için bende balkona çıktım bugün

Hahah tamam bir daha banlanırken seni de çağıralım
Yaa ama çok tatlı maşallah maşallah çok yakışmış yerim onu

M -Murphy canım ya hani kardiyoloji nörolojiye falan gidiyorsunuz ya onu doktor mu diyor en başta. Hani bize bir şey diyen olmadı normal çocuk doktoru yapıyor takibini. Sen kaç haftalık doğum yapmıştın
Bide kızının adı Belis mi ya bayıldım çokkk güzel bir ismi var adıyla sağlıkla yaşasın inşallah

Evet uyandı ve yine uyandı

32 haftalık doğdu canım. Prematüre olduğu için en başta doktor söylüyor gitmemizi. Normal zamanda doğanlar çocuk doktoru gerekli görürse gönderiyor. Evet belis eşim koydu ismini teşekkür ederim canım

Benimki bir şey olmamış gibi gelirdi Allah’ım dayanma gücü versin

Benimkide bir tek babaanneye gülmüyor Bebekler ilgi mimik güzel söz sevgi ister. Bizimki kucakta tutamıyor koltuğa koyuyor. Birde konuşmayı bilmiyor bebekle, oğlumda ananeye ya da bana dönüp gülüyor. Ağlayıncada ananesini annesini istiyor diyor. Babanne olarak efor sarfet azıcık sende, resmen hazır büyütülmüş bebeğe sahip çıkacaklar.. Bebek bakmak kolay sanki.. Hafta da 1-2 gün en fazla 10dk torunla mı ilgilenilir. Etrafa ve eşime ağlama numarası yapıyorlar göremiyoruz diye. Bende iki tane birde kv (kv ve annesi).

Haydaaaaa menenjitte bir farklı görüş daha çok kafa karıştırıcı bir durum ya.. Bizede doktorumuz meningokok (btip) daha önemli ilk yapılması dediydi. Ateş mi hastalık mı sizce diye ekledi. Bu arada hgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…