Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Arada kan tahilili de yaptır kuzum ihmal etme önce biz sağlıklı olucazki bebelerimiz de iyi olsun

Ben lcwadan aldım 3 hafta önce ama daha denemedim 359 TL gibi bir şeydi kupon kupon indirim 200 küsüre denk geldi. Bir tane daha yedek alsam güzel olucak. Uyku tulumu yazısına sabitledim
Uyku tulumu

sweetgirlcandy sen instadan nerden aldıydın kuzum birde ölçüleri nasıl geldi beğendin mi?

Ay Buda güzel gözüküyor bende 6-12 ay almıştım lcwadan daha giydirmedim hiç yarın deneyeyim oda 2,5 tog.. üstü örtülmüyor değil mi uyku tulumu olunca birde kısa kol zıbınla mı yatırıyorsun

Insallah canım

Insallah canim

Esim taşeron canim o konuda cok dikkat ediyoruz zaten ben bile evde oldugum halde 20 kez yıkıyorum deli gibi

Uyku egitiminde de boyle,her cocuk yatirdigin gibi uyumuyo,bazilari da bu egitime hazir oluyo.genelde memeyi cok seven cocuklar uyku egitiminde zorlaniyo,sadece doymak icin emen cocuk rahat kapıyo

Kizlar ya ben gece oglani yanimda yatiriyorum hava serin emzirmeye kalkmaktansa yatakta emziririm diye kendi battaniyesi bide yorganımla örtüyorum ama eller hep acikta kaliyor havalar iyice serinledi azonce uyandik baktim elleri buz gibi eldiven giydirsem eli heo agizda daha beter olcak çözüm onerisi olan varmi

Bebekler elden üşümez canım ense sıcaklığı önemli orayı kontrol edebilirsin üşüyüp üşümediğini anlarsın

Maşallah maşallah benimki biraz daha iri canım 2hafta önce 7kg 64cmdi. Ben 9-12bakayım o zaman. Çok sağ ol ya fikir oldu bana da

Bebekler elden üşümez canım ense sıcaklığı önemli orayı kontrol edebilirsin üşüyüp üşümediğini anlarsın
Canim enseyle gögsunu hep kontrol ediyorum da iste elleri oyle olunca uzuluyorum cok fazla soguk oluyor

Valla bende çok üşüyen tipim dönüyorum resmen cok soğuk
Ben normalde çok üşüyen biri değildim ama görmen lazım kanım düştü sanırım başladım ilaca geri. Dışarıyı da soğuk sanıyorum ben bi çıktıydım yanıyor ama soğuk ya şu an yatak odası 20 ye düşmüş bizim

Sorma beee yettii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…