- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 198
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #73.141
Valla bizim kizda 2 hafta fln önce tek tük dönüyordu sonra kesti dünden beri oyun halisinda önce ayakları yukarı kaldırıyor sonra totodan güç alıp dönüyorTesekkur ederiz teyzesiylvalla benimki kurtlu alisti simdi basindayim habire itiyor kendini yana
Toto önemliValla bizim kizda 2 hafta fln önce tek tük dönüyordu sonra kesti dünden beri oyun halisinda önce ayakları yukarı kaldırıyor sonra totodan güç alıp dönüyor
Ayyy gözün AydınnnnGeldi canım başlarda işte yüzsüze bak bide konuşuyor annemle dedimama artık gelemez amiiin Allah izin verirse diğer aya çıkıyorum ben darısı sana
Benmki ayaklarini totosunu kaldirip donuyo yuzustune geciyo sonra geri donemiyo basini tutmaya yorulunca da bagiriyo geri çevireyim diye :))Teyzeleri biz yavaştan dönmeye başladik
Oyy masallah ya biz daha yüz üstü donemedikBenmki ayaklarini totosunu kaldirip donuyo yuzustune geciyo sonra geri donemiyo basini tutmaya yorulunca da bagiriyo geri çevireyim diye :))
Yan dondukten bi hafta sonra dondu yuzustune gecti. Mekik cekme yapiyodu once ona takmisti kafayi sonra bu bacaklari toto kaldirmayi takti kafaya sonra da dondu. Bebek kendi kafasina neyi eserse onu yapiyo:)))Oyy masallah ya biz daha yüz üstü donemedik
Aynen cok haklisin darisi basimiza diyelim ozamanYan dondukten bi hafta sonra dondu yuzustune gecti. Mekik cekme yapiyodu once ona takmisti kafayi sonra bu bacaklari toto kaldirmayi takti kafaya sonra da dondu. Bebek kendi kafasina neyi eserse onu yapiyo:)))
Masallah minnoşa totoyu dönmüs:)Teyzeleri biz yavaştan dönmeye başladik
Biz bigaia kullaniyoruz d vitaminli prebiyotik gunde 5 damla. Dr ek gidaya gecene kadar kullanicaz dedi gaza da iyi geliyomus bizim ilk ay disinda pek bi gaz problemimiz olmadi sukur. Bu cok kullaniliyo sanirim baya yorum var int teprobiyotik damla ne kullaniyorsunuz kizlar ? Ben bifidrop kullaniyorum ilk gunden beri iyimi kotumu cok kararsizim forumlarda hakkinda cok bilgi yok
Sweetim benim günler yoğun geçiyor canım ya
Toto önemlibenimkide ayaklariyla totoyu kaldirip yan yatiyor yicem ya bunlari rabbim hepsine saglık versin
Biz bigaia kullaniyoruz d vitaminli prebiyotik gunde 5 damla. Dr ek gidaya gecene kadar kullanicaz dedi gaza da iyi geliyomus bizim ilk ay disinda pek bi gaz problemimiz olmadi sukur. Bu cok kullaniliyo sanirim baya yorum var int te
Benimkinin yuzude soguk oluyor ama onu cok aldirmiyorum elleri soguk olunca çok tedirgin oldum iste bide benim oglan cok narin covidden sonra cok telas ediyorum
Bende gördüm canım güzel tsihrt ler vardı . Ben sadece zıbın aldım dayanmıyor valla sürekli büyüyor bir yaş anca oldu şoktayım. Alsın valla çokta tın
Yok kuzum 2.5 tog baya kalın zaten. Şimdilik ben içine kısa kollunzıbın giydiriyorum tam iyi geliyor. Biraz daha soğuk olursa içine giydiklerimizi artırarak ilerleyeceğiz. Burda tog değeri ve ne giyilecek diye bir görsel paylaşılmıştı bi araAy Buda güzel gözüküyorbende 6-12 ay almıştım lcwadan daha giydirmedim hiç yarın deneyeyim oda 2,5 tog.. üstü örtülmüyor değil mi uyku tulumu olunca birde kısa kol zıbınla mı yatırıyorsun
Bizim de eller hep soğuk, ağzından da ısladığı için sürekli. Gece yüzü de soğuk oluyor. Ayaklar da soğuk olabiliyor bazen onu patikle hallediyorum. Eldiven bu dönemde önerilmiyor canım gelişimi için. Karnına sırtına ensesine bakıyorum sıcaksa sorun olmaz. Diyetin nasıl gidiyor canım? Bebeğinde değişiklik oldu mu diyetten beriKizlar ya ben gece oglani yanimda yatiriyorum hava serin emzirmeye kalkmaktansa yatakta emziririm diye kendi battaniyesi bide yorganımla örtüyorum ama eller hep acikta kaliyor havalar iyice serinledi azonce uyandik baktim elleri buz gibi eldiven giydirsem eli heo agizda daha beter olcak çözüm onerisi olan varmi
Evlerin içi bir anda soğudu ya. Bizim de 23 gösteriyor ama baya soğuk, klima açıyorum içeride ısınsın diye. Bu sene erkenden yakacağız doğalgazıBen normalde çok üşüyen biri değildim ama görmen lazım kanım düştü sanırım başladım ilaca geri. Dışarıyı da soğuk sanıyorum benbi çıktıydım yanıyor ama soğuk ya şu an yatak odası 20 ye düşmüş bizim
Yaa cnım benim bebeğim de 2 gündür özellikle yere sırt üstü yatırınca öksürüyor. Doktora gitmeli miyim acaba?Ay bütün çocuklar uyumuyo varya geçen dr ye dedim gece uyusun gündüz uyumasada olur diyo.. benimkide bu ara biraz öksürüyo doktora gidip geliyoruz işte ilerlemesin diye bide damakları aşırı kaşınıyo ya salya falanda çok oda öksürük yapıyo öyle idare ediyoruz işte
Ayyyy aynı yaaa hahahahahBenimkide bir tek babaanneye gülmüyor Bebekler ilgi mimik güzel söz sevgi ister. Bizimki kucakta tutamıyor koltuğa koyuyor. Birde konuşmayı bilmiyor bebekle, oğlumda ananeye ya da bana dönüp gülüyor. Ağlayıncada ananesini annesini istiyor diyor. Babanne olarak efor sarfet azıcık sende, resmen hazır büyütülmüş bebeğe sahip çıkacaklar.. Bebek bakmak kolay sanki.. Hafta da 1-2 gün en fazla 10dk torunla mı ilgilenilir. Etrafa ve eşime ağlama numarası yapıyorlar göremiyoruz diye. Bende iki tane birde kv (kv ve annesi).
Canim biz 1 aylikken covid olduk zaten acilde direk test yaptilar surekli ates vardi öksürükle bir atlattik sukur ama korkularim azalmadiKiyamam ya ne zaman covid oldu inşallah kolay atlatmistir hasta olmasınlar ya
Bizde kızım 2 aylıkken kızım hariç hepimiz olduk oglum evdeki cocuk kovid oldu ateslendi 40 a yakındı ateşi
3 serum sonrası düzeldi test yapmamışlar eve geldi
Sonra ben ateslendim gece suphelendim hemen test yaptim pozitifjm eşim de diyor
Havlulari ayırdım tuvaletleri ayırdım gel sen bi dedim sanada test yapcamsonuç oda pozitif
Cok zor bi psikolojiydi odasıni ayırdık abisiyle aynı odaya almadık
Canim diyet guzel gidiyor kakada pütürlük başladi hafiften keyfide iyi şükürYok kuzum 2.5 tog baya kalın zaten. Şimdilik ben içine kısa kollunzıbın giydiriyorum tam iyi geliyor. Biraz daha soğuk olursa içine giydiklerimizi artırarak ilerleyeceğiz. Burda tog değeri ve ne giyilecek diye bir görsel paylaşılmıştı bi ara
Bizim de eller hep soğuk, ağzından da ısladığı için sürekli. Gece yüzü de soğuk oluyor. Ayaklar da soğuk olabiliyor bazen onu patikle hallediyorum. Eldiven bu dönemde önerilmiyor canım gelişimi için. Karnına sırtına ensesine bakıyorum sıcaksa sorun olmaz. Diyetin nasıl gidiyor canım? Bebeğinde değişiklik oldu mu diyetten beri
Evlerin içi bir anda soğudu ya. Bizim de 23 gösteriyor ama baya soğuk, klima açıyorum içeride ısınsın diye. Bu sene erkenden yakacağız doğalgazı
Yaa cnım benim bebeğim de 2 gündür özellikle yere sırt üstü yatırınca öksürüyor. Doktora gitmeli miyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?