Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Valla bizim kizda 2 hafta fln önce tek tük dönüyordu sonra kesti dünden beri oyun halisinda önce ayakları yukarı kaldırıyor sonra totodan güç alıp dönüyor
Toto önemli benimkide ayaklariyla totoyu kaldirip yan yatiyor yicem ya bunlari rabbim hepsine saglık versin

Yan dondukten bi hafta sonra dondu yuzustune gecti. Mekik cekme yapiyodu once ona takmisti kafayi sonra bu bacaklari toto kaldirmayi takti kafaya sonra da dondu. Bebek kendi kafasina neyi eserse onu yapiyo:)))
Aynen cok haklisin darisi basimiza diyelim ozaman

probiyotik damla ne kullaniyorsunuz kizlar ? Ben bifidrop kullaniyorum ilk gunden beri iyimi kotumu cok kararsizim forumlarda hakkinda cok bilgi yok

probiyotik damla ne kullaniyorsunuz kizlar ? Ben bifidrop kullaniyorum ilk gunden beri iyimi kotumu cok kararsizim forumlarda hakkinda cok bilgi yok
Biz bigaia kullaniyoruz d vitaminli prebiyotik gunde 5 damla. Dr ek gidaya gecene kadar kullanicaz dedi gaza da iyi geliyomus bizim ilk ay disinda pek bi gaz problemimiz olmadi sukur. Bu cok kullaniliyo sanirim baya yorum var int te

Biz bigaia kullaniyoruz d vitaminli prebiyotik gunde 5 damla. Dr ek gidaya gecene kadar kullanicaz dedi gaza da iyi geliyomus bizim ilk ay disinda pek bi gaz problemimiz olmadi sukur. Bu cok kullaniliyo sanirim baya yorum var int te

Biogai biz oğlumda kullandik cok memnunduk kizda ise memnun kalmadık zinco kullanıyoruz
Bize 3 Ay kontrolünde gerek yok gaz sorunu yoksa dedi ama bende veriyorum kullanmadığımızda sanki.kaka yapamıyor gaz çıkaramıyor d vitamini bu ama hala 3 kullanıyorum az mi acaba

Eklentiler

• Screenshot_20220926-110548_Chrome.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 36
Benimkinin yuzude soguk oluyor ama onu cok aldirmiyorum elleri soguk olunca çok tedirgin oldum iste bide benim oglan cok narin covidden sonra cok telas ediyorum

Kiyamam ya ne zaman covid oldu inşallah kolay atlatmistir hasta olmasınlar ya
Bizde kızım 2 aylıkken kızım hariç hepimiz olduk oglum evdeki cocuk kovid oldu ateslendi 40 a yakındı ateşi
3 serum sonrası düzeldi test yapmamışlar eve geldi
Sonra ben ateslendim gece suphelendim hemen test yaptim pozitifjm eşim de diyor
Havlulari ayırdım tuvaletleri ayırdım gel sen bi dedim sanada test yapcam sonuç oda pozitif
Cok zor bi psikolojiydi odasıni ayırdık abisiyle aynı odaya almadık

Yok kuzum 2.5 tog baya kalın zaten. Şimdilik ben içine kısa kollunzıbın giydiriyorum tam iyi geliyor. Biraz daha soğuk olursa içine giydiklerimizi artırarak ilerleyeceğiz. Burda tog değeri ve ne giyilecek diye bir görsel paylaşılmıştı bi ara
Bizim de eller hep soğuk, ağzından da ısladığı için sürekli. Gece yüzü de soğuk oluyor. Ayaklar da soğuk olabiliyor bazen onu patikle hallediyorum. Eldiven bu dönemde önerilmiyor canım gelişimi için. Karnına sırtına ensesine bakıyorum sıcaksa sorun olmaz. Diyetin nasıl gidiyor canım? Bebeğinde değişiklik oldu mu diyetten beri
Evlerin içi bir anda soğudu ya. Bizim de 23 gösteriyor ama baya soğuk, klima açıyorum içeride ısınsın diye. Bu sene erkenden yakacağız doğalgazı
Yaa cnım benim bebeğim de 2 gündür özellikle yere sırt üstü yatırınca öksürüyor. Doktora gitmeli miyim acaba?

Ayyyy aynı yaaa hahahahah inst. Hikaye paylasiyorum hemen mesaj... getirin de sevelim.. ayaklarina torun bekliyorlar ve dedigin gibi sadece sevmelik ilgi milgi yok. Bi keresinde seviyodu ayy koktu altina yapti sanirim dedim. Ben degistiremem beceremem diyip bana verdi ailecek bi hafta sonumuz var onda da torun sevsinler diye oraya gidecez anne arada siz de gelin hep ayaginiza beklemeyin diye cevap yazdim ben de mesajina karsilik olarak. Gecen de diyo ki o mesaji sen yazmadin di mi oglum yazdi ben anladim zaten diyo. Dedim yooo ben yazdim kusura bakmayinda hep ayaginiza bekliyosunuz bizim bi hafta sonumuz var ailecek hafta ici ben hep evdeyim cikin cikin gelin davet beklemiyorsunuzdur heralde dedim sen torununu seversin ben de o esnada isimi gucumu yaparim dedim.

Kizim is guc yapabiliyo musun? Nasil geciyo, yardima ihtiyacin oluyo mu demek yok. Getirin de sevek getirin de sevek... Bundan sonra dan dun soylemeyi dusunuyorum valla

Canim biz 1 aylikken covid olduk zaten acilde direk test yaptilar surekli ates vardi öksürükle bir atlattik sukur ama korkularim azalmadi

Canim diyet guzel gidiyor kakada pütürlük başladi hafiften keyfide iyi şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…