Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Geçmiş olsun. Bu havalar tam hastalanma havaları kendimizi vitaminlerle çok iyi beslememiz lazım. Ben de demiri kesmiştim saç dökülmen başlayınca yeniden başladım multi vitamin yaninda bagisiklik kuvvetlendirici seylerde kullanmamiz lazim aslinda bizim zerdecal hapi fln oluyor o tarz seyler mi tuketsek acaba?

22 derece bebekler icin odeal sıcaklıkmış bu arada. Her odaya bi tane termometre yapistirmak lazim aslinda

O sevme lafina ben sinir oluyorum ya kedi kopek mi bu cocuk alcan sevicen. Kaldi ki zatn oyle sevdirmez bebek kendini . Bebekle oyun oynarsin saklabanlik yaparsin ona, konusursun oyalarsin yani. İstiyolar ki mincirsinlar evirip cevirip oyuncak bebek gibi oynasinlar. Basiyo zirlamayi tabi cocuk sonra al annesi agladi bu

sweetgirlcandy

Aynenn evlerin içi baya soğudu ben doğalgazi actim disarda Güneş ama ev buz gibi
Klimayı da ekstra açıyorum
Elektrik sobasinida cikartik banyo yaparken açıyoruz
Ben klimayı çalıştırıyorum eşim çaktırmadan kapıyor sıcak oldu sanki diye ben çok üşüyen bir insan oldugum için o yüzden hep soğukmuş gb geliyor
Gecende yazdim ona
Hayatim güneşi emzirirken klimayı çalıştirdim ama kızım kucamda uyuyakaldi onu uyandıramam sabahtan beri hiç uyumadı 2 saattir klima acik hakkını helal et dedim

Canim biz 1 aylikken covid olduk zaten acilde direk test yaptilar surekli ates vardi öksürükle bir atlattik sukur ama korkularim azalmadi

Yavrum kıyamam ya 1 aylıkken bide
Azalmaz mi bende öyleyim ya vallahi geçen birine gidelim dedi eşim sor gripli hasta biri var mi dedim nasıl sorcam o zaman gelme der dedi işte gitmeyelim o zaman dedim
Yakın arkadaşlarımıza var hepsi çocuklu cocugunuz hafif öksürse huysuz olsa hemen buluşma.icin iptal kararı alıyoruz
Gecensene cok görüşmediğim tanıdık biri var ayni yerde tesadüf denk gelmişiz neyse buluştuk bizimkide dun gece ateslendi dedi aha ben kur kafada ki kızım henüz ortada yoktu oglum 5 yaşındaydı ama neden çeksin cocuk bile bile neden görüşeyim olacaksa tabi olur ama huyum bu elimde değil

Kacinci ayda farkettinz benim bebegim 6 aylk bu aydan sonra duzelr mi

Benimki de üst katta bugün çıkıyorduk eşime getirmiyon diyo heralde benim kızda erken yatıyor artık eşim geldiğinde uyumuş oluyor. O da sen geliyon sanki de dedi annesine. Sonra daha diyo baban resmini seviyoda vırt zırt. Uyduruyo adam hiç öyle resimden sevecek bi tip değil. Hepsi aynı bunların

Bende sambucol falan var kendimi kötü hissedince alıyorum hemen işe yarıyor

22 derece bebekler icin odeal sıcaklıkmış bu arada. Her odaya bi tane termometre yapistirmak lazim aslinda
Bende 23 24 diye biliyorum ideal sıcaklığı. Bizim de yatak odasında duruyo termometre. Bu gece 20 ye düştü sıcaklık ısıtıcıyı falan açtım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…