Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaa komşu olsak alırdım kekimi gelirdim vallahi benimkinin canı tez ama acıktığında ağlar sadece genelde onun dışında sakın bi bebiş kendisi emdiği için çok çabuk acıkıyordur miniş seninki de zor valla sana en içten dileklerimle kolay gelsin diyorum benimki de önceden 2 saatte bir kalkardı acıkıp şu an 1 aydır geceleri düzenli uyuyor şükürler olsun:) kaç gündür de salyasi çok akıyor ağzında köpürcük yapıyor elleri sürekli ağızda zaten yarın diş kaşıyıcı alıyım diyorum beyazlamış o alt damagin ortası beni de uykusuz günler bekliyor belkide fırtınadan önceki sessizlik de olabilir şu an hahha

Vallahi ya hic olmasakta olurduu artik dogurdum daha ugraşmam ayak havalarda yok yandan yok yastık bel altında dursun yarım saat bekle falan bitti o iş

Of evet ya. 5 senem öyle geçti cidden:))

Reactions: Jou
Bu aylarda çıkıyor sanırım alerji olayı. Ek gıdayı bana ona göre mi verin diyor. Geçmiş olsun canım. Umarım öyle fazla bişeye alerjisi yoktur
Sağol canım sindirim sistemleri artık gelişmeye başlıyor ondan sanırım.

sweetgirlcandy teşekkür ederim bebeğim.Süt ürünü muhtemelen bakalım.Doğuştan beri kakamız zaten ishal.

4 aylık aslında benim takip ettiğim yabancı kaynaklar da uyandırmayın diyor geceleri ama tabi her doktorun görüşü farklı ben uyandirmiyorum acıksa zaten uyanır
Acıksa uyanmaz benimki verince yalayıp yutuyor resmen
Bu bebek kıyafetlerin kalıpları da cidden bi garip 9-12 aylıklar oluyor 12 aylık tam üstüne göre hatta
Ulen sizin bebeler iri bence benim bebeme tam kalıp oluyor hep
Ayyy çok uzun olmaz inşallah dalga geçerler bebemle
Yolarım onları kim dalga geçecek uzun olmak iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…