Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Anladım canım bizimki de 35. Haftalık doğdu ama demediler bir şey. Demek ki pramatüre olarak sayılmadı
Ben kesin örterim bu arada biraz gezdim fiyatlar kafayı yemiş
Catlak-kurabiye seninki dönüyor mu doğumdaşım herkesin bebeler dönüyormuş benimki kıçını kaldırmıyor
Hahah anam yok kız nerde ben zorla dönderiyprum nasıl yapılacağını öğretiyorun ama pusetşnden falan kayarak iniyor aşağı bide yatak eğimli ya yukarıda koyuyorum ortada alıyorum kayarak inmiş oluyor

Kızlar en son akşam kaçta besleyip uyanmasını bekliyorsunuz tekrardan. Benim minik 18.30da yedi mamasını 7.30da uyudu hala uyuyo ses yok
Ben 21:30 da uyutuyorum gün içinde bazen hiç uyumuyo çünkü gece 4 de uyanıyo bazen 6 da artık 10 saate kadar falan aralıksız uyumaları normalmiş
Evettt bende ediyorum ama uyuması 15 dk ya 12yi bulmadan mümkünse uyumuyo
Normal kuzu zamanla oturur düzen merak etme ama ne yap ne et erkene çek uyumasını o şekilde alışsın benimkide öyleydi sonra baktım artık kendisi dayanamıyor çünkü gün boyu ayakta

Acıksa uyanmaz benimki verince yalayıp yutuyor resmen

Ulen sizin bebeler iri bence benim bebeme tam kalıp oluyor hep

Yolarım onları kim dalga geçecek uzun olmak iyi bence
Bence bilerek dar kalıp yapıyolar benim de şuan 9-12 aldıklarım bile oluyo yektaya zıbındada 12 aylık alıyorum yıkandımı küçücük kalıyor sanki

Evet ya geçen jou ya atmıştım bende. Aşısız ve iyot gerçekten bu ikisi çok etkili takip ettiğim kadarıyla

Yorumda biri yazmış ama ne alaka aşı falan biz tüm aşıları yaptırdık bizimkide öyle diye :)
Küvözde kalmışmıydı peki

Bizimki elini emiyor uykusunda acıktığı zaman oyüzden kalkıp veriyorum mecburen :)

Benimde üstümde oturuyorlar ama bana faydaları çok yemegimi yaparlar çocuklarımla ilgilenirler
Memlekete yerleştiler en çok ben üzüldüm
Maşallah kuzum ne güzel böyle bir aile bulmuşsun Üstünlük kurmaya çok çalıştı benimkiler kendi istedikleri gibi olsun her şey diye.. Çok isterdim bende derdi mi tasa mı anlatacak birileri olsun bir yere gidelim oturup çay kahve içelim.. İhtiyacım olduğunda yardım etsinler..

Ek gıdada enn korktuğum şey inş hepimiz sıkıntısız atlatırız o süreci. Var mı peki bulunduğun yerde o kurstan ben araştırdım ama sanırım yok ya
Kuzum Trabzon’da da illaki özel olarak bir kurs vardır. Bizim burası küçük bir ilçe özel ilkyardım kursu diye görmüştüm önceki senelerde.. Trabzon’da hiç bakmadım genelde gezmeye gittimiz için süre kısıtlı oluyordu gözüme çarpmamış.

Kullanmak gerekiyormu bilmiyorum canim bizim dr yazmisti devamli kullanalim diye gaz icinde onu kullandik ekstra bisey almadik
Bizde maflor kullanıyoruz canım. İlk dönem vermişti sonra devam etmedik. Kan olayı çıkınca yeniden verdi
Sağol canım sindirim sistemleri artık gelişmeye başlıyor ondan sanırım.

sweetgirlcandy teşekkür ederim bebeğim.Süt ürünü muhtemelen bakalım.Doğuştan beri kakamız zaten ishal.
Sizde de mi var kan olayı rica edersem bana özelden bi foto atabilir misiniz kakasını. Bizde de var ama alerji doktoru rotadan olmuştur diyip gönderdi
Kaldı canım 1 hafta

Evett canım erkene çeksem sabah 5 te ayakta oluruz kızz uyusun 12 de aman

Bence bilerek dar kalıp yapıyolar benim de şuan 9-12 aldıklarım bile oluyo yektaya zıbındada 12 aylık alıyorum yıkandımı küçücük kalıyor sanki
Bence de dar ya büyük aldığım şeyler bile 1-2 haftaya olmayacak. Birde kollarınıda baya dar yapmışlar zor geçiyor büyük almama rağmen

Ay kuzum keske ama herkes ne yazık ki ılımlı değil ... cevremde cok var hereeye karisan kendi bildiklerini okuyan ... mesafe koy gitsin başka bir çözüm yok
Keske zamanında yaşadıklarını öngörüp daha insancıl olsalar

Aslında bebeklerde emme refkleksi varmış bende elini her emdiğinde açmı acaba diyodum ama değilmiş mesela kendi kendine oynarken bi bakıyorım işaret parmağıyla orta parmağını ağzına sokmuş öyle bi emiyoki ama her bebeği en iyi annesi tanır demekki beliste açlık sinyalini o şekilde veriyor

Bence de dar ya büyük aldığım şeyler bile 1-2 haftaya olmayacak. Birde kollarınıda baya dar yapmışlar zor geçiyor büyük almama rağmen
Kız zıbınlar hele kafasından geçmiyo 12 aylık bende azcık elimle yırtar gibi yaptım genişlettim resmen para tuzağı bilerek dar yapıyolar ama analar bunu yemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…