Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bizimki de pusette yatakta kayıyor ama dönme yok
Bence bilerek dar kalıp yapıyolar benim de şuan 9-12 aldıklarım bile oluyo yektaya zıbındada 12 aylık alıyorum yıkandımı küçücük kalıyor sanki
Maşallah bea bizimkine kalıplar oluyor
Bilmiyorum ya benim takip ettiğim bi gıda mühendisi var onun çocuklarda öyleydi aşısız ve iyot kullandıkları için
Bir gün girmedim bir sürü sayfa birikmiş gece okuyordum sonra yattım hala rüyada devam ediyordum iyi bari az kaldı falan diyorum sonra seni gördüm falan Hahah sweetgirlcandy
Ahahah bende öyle oluyorum rüyamda okumaya devam ben ne yapıyordum
Kızlar ben annemdeyim 1 ay firardayım hic uğrayamiyorum buralara. Ayrica bebegim hastalandı bugün doktora götüreceğim grip oldu bende tabiki. Sizler umarim iyisinizdir bebişlerde tabi
Ooo keyfini çıkar çok geçmiş olsun yaaa tam hastalık havası. Bizlerde aynı işte devam

Erkek bebek sorunsalı

He vallahii yaa cinnet geçiriyo insan ne yapıcağını şasiriyor aglamakla tabi bide regliyim hiç havamda değilimm
Canim yaninda yardimci olabilecek kimse yok mu? Ben artik tek bakıyorum ama ilk 2 bucuk aya kadar annem geldi sonrasinda da kaynanama gittim biraz ona baktirdim:))

Nasıl ya herkesin bebesi dönüyor
Bzi kaldık iyi mi üşengeç bizim bebeler
Döndürme antrenmanlarını hızlandırmak lazım ama aşı oldu çocuğum kıyamam bacaklarına
Rüyamda pusetlerden dertliydik daha doğrusu ben dertliyim bak işte böyle yamuk oluyor battaniyeyi koyuyorum falan diye dert tanıyordum sana dün çok sövdüm pusete ondan gördüm galiba

valla ben size cok uzuluyorum ya kac ay oldu uykusuzluk cok zor. ben de gunduz hic bisey yapamiyorum ama gece ilk uykusunda 4-5 saat kesintisiz uyuyo en azindan. 1-1.5 saatte aciktigindan uyanmiyodur sanki o kadar sık. ilk uykuyu farklı odada uyusanız da, eşiniz pışpışlayıp uyutsa? 3 saat filan olur öyle en azından. mama yemiyo diye hatırlıyorum, sagsanız biraz çıkıyosa? onu da eşiniz verse süper olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…