Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
He onu yapıyor ya oturmayı çok istiyor özellikle yemek masasına
Canim sen bebisinin donmediginden bahsetmişsin ama senin bebe sanirim erken dogmustu.bebeklerin fiziksel gelisimleri dogmasi gereken gune gore oluyo. Bebim.kizim 40 haftayi gecerek dogdu,oglum 38 haftayi gecerek,inan ki o 14 gunluk surede cok sey farketti.hep o aradaki gune gore hareketleri.kizimin her hareketini videoya almisiz,oglum hep sonradan yapti herseyi.

Canim yaninda yardimci olabilecek kimse yok mu? Ben artik tek bakıyorum ama ilk 2 bucuk aya kadar annem geldi sonrasinda da kaynanama gittim biraz ona baktirdim:))

15 gün annem yanımdaydı 15 günde kayinvalidem yemeğimi fln yapti sagolsunlar sonrası yalnızım çok yalnızım

Aslında açlık da değil ama illa azcık da olsa emmek istiyor geceleri yoksa çok ağlıyor. Haftasonu eşim bakıyor sallıyor gece hep sadece emzirileceği için getiriyor yanıma ben gözüm kapalı emziriyorum ama hafta içi bende. Süt de sağdım mama ve kaşık da almıyor hiç. Uykusuzluktan hep hasta gibi hissediyorum, haftasonu can geliyor sanki Ek gıdaya geçince belki düzelir diye ümitliyim
Kızlar cok şükür güzel haberler aldık
Korkulacak bir değer değilmiş
6 Ay sonra tekrar kontrole çağırdı
Çok şükür canımm geçmiş olsun
15 gün annem yanımdaydı 15 günde kayinvalidem yemeğimi fln yapti sagolsunlar sonrası yalnızım çok yalnızım
Yalnızım dostlarımmm yalnızım yalnıııızzzzz

Mümkün olsa kimseye eyvallahım olmayacak Elimden geldiğince koymaya çalışıyorum kibarca başka türlüde olmuyor bu sefer eşimden yana sıkıntı oluyor. Neyse gari Allah bir ferahlık verir inşallah

Ayyyy diş kökleri oluşuyor ya bebişler salyalı el ağızda hatta benim bile elimi kaptığı oluyor. Isırmaya çalışıyor yavrummm.. Kaşınıyor büyük olasılık

Kız zıbınlar hele kafasından geçmiyo 12 aylık bende azcık elimle yırtar gibi yaptım genişlettim resmen para tuzağı bilerek dar yapıyolar ama analar bunu yemez
2-3 yaş mı alalım napalım çoraplardan da dertliyim 6 aylık aldım sıkıyor. 1 yıl aldım yine sıkıyor Evet bence de para tuzağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…