Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar ya fanta cola tarzi icecekler tukettinizmi hic benim canim aşırı istiyor dayandim hamileykenden beri 1 bardak icsem bisey olurmu ki ya
Geçen canım çekince bir bardak fanta içtim ben normalde çok sevmem aslında ama aklıma düşünce içeyim dedim

Yaa bazen üzülüyodm bende tutmamakta da ısar ediyor bazen bakıyorum iyi tutuyor bazen elini kaçırıyor inatla uygulamalara düzeltilmiş tarihini gireyim bari hele onlara bakınca iyice evham basıyordu
Kizlar ya fanta cola tarzi icecekler tukettinizmi hic benim canim aşırı istiyor dayandim hamileykenden beri 1 bardak icsem bisey olurmu ki ya
Ben bi ara içmiştim canım ya aynı senin gibi çok canım çekti gaz olursa da bir iki mıncır masaj yap karnına

Ay iyi fikir ya bende keseyim alt takımları da öyle ya sinir oluyorum çok sıkıyor bir iki tanesinin lastiklerini söküp attım komple
Sürekli bir şeyler almak inanılmaz masraf açıyor malesef yeni çözümler buluyoruz mecbur seninkide iyiymiş ben de onu denerim altlarda

Ben cok canım isteyince yarım bardak içiyorum arada. Ya da eşimin bardağından 2-3 yudum alıyorum. Nefsimi köreltiyorum, bebeğim zaten gazlı olduğu icin aradaki farkı anlamam mümkün degil

Sürekli bir şeyler almak inanılmaz masraf açıyor malesef yeni çözümler buluyoruz mecbur seninkide iyiymiş ben de onu denerim altlarda
Of sorma her şey çok pahalı dün gezdim her yeri ağzım açık geri çıktım sövesim de geldi de kime neye sövcen hatta bu altlara ne yapsak başka bilmiyorum ya bazıları çok sıkıyot

Selam kızlar atak mı aşılarmı ne oldu bilmiyorum bebeme çok huysuz kucağımdan inmiyor uyumuyor uyusada kucakta bazen emiyor bazen hiç memeye gelmiyor mama veriyorum arkasından memeye yapışık geziyor kaka sulu oldu 2 gündür sesli yapıyor üşüdümü bilmiyorum içersi 24 derece hep gece kombi açıyorum uyku tulumu giydiriyorum kafayı yemek üzereyim gece uyuyor gündüz terör estiriyor

Hosgeldin 12 hafta ataği:)sulu kaka her bebekte oluyo ara ara,bazen sutun sulu kismini fazla aldiginda da sulu kaka yaoabiliyolar
Ama tabi bebegini en iyi sen anlarsin canim:)

Araştırayım tekrardan canım bakmıştım bir ara yoktu çünkü.

Belki az bir süre kaldığı için gerekli görmediler hem benimki gibi çok erken değil canım

Kuzum bakıyorum saate mama saati genelde geçmiş oluyor tamam beybi acıktı diyorum. Zaten saldırıyor sonra hemen mamaya :) artık her hareketinin ne anlama geldiğini öğrendim eheheh
Kızlar cok şükür güzel haberler aldık
Korkulacak bir değer değilmiş
6 Ay sonra tekrar kontrole çağırdı

Yaa hadi gözün aydın geçmiş olsun canım

Canım benimki de bir süre asla kucaktan inmiyor indirdiğimiz halde ağlıyor baya, uykusu geldiği halde uyumakta istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…