Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hiç hazır değilim ataaçk haftasına ya. Eşim evdeyken başlasaydı iyiydi. Birde cedric var 7 yaşında hayatı sorguluyor resmen. Ne kadar sürüyor acaba

2 3 gün idare etcen kuzu
Sonrada tekrar daha az şiddetlilerine hazır ol:)
Evdeki cedricler cok fena ya üzülüyorum onlarada evdeki hakimiyet bitiyor evdeki poncik tüm hakimiyeti ele geçiriyor

Sulu kaka bendede oldu ve baya suluydu doktora sordum acaba rotadan mi diye evet olabilir dedi

Kızlarrr 4.ay gümbür gümbür geliyo biz de uykularınız fln nasıl ?

4 aydır çektik çekeceğimiz artık alışmış bir kadro var karşısında o bizden korksun
Uyku düzenimiz bambaşka.oldu
Kizcemi 8 de uyumaya alırdım gece uykusuna 9 da 10 da en geç geçerdi bi aralar yeni huyu
8 de uyuyor 40 dk kestirip gece 12 e kadar canımızı okuyor
Dun gece oturduk oyun oynadık hanımla tanı keyfi yerinde ziplatacKsin konuşacaksın bunlar olmazsa eeeeeeeee diye bağırıyor

Kızlar yaaa ne olmuş öyle bebe şampuan, deterjan vs zam gelmiş 50 TL kadar daha geçen gün farklıydı. Minoris kullanıyorum çoğu ürünü deli fiyatlar olmuş

Ay ne fenalar ya
Şampuan ve deterjanı stok yapmıştım var
Ama ıslak mendilim alt açma bezim ve pişik kremim azaldı almam lazim ucurmuslwr ya

Kızlarrr 4.ay gümbür gümbür geliyo biz de uykularınız fln nasıl ?

valla ben şimdiye kadar atak filan hissetmemiştim çok. sadece gündüz daha çok meme istiyodu bazı günler o kadar. ama iki gündür memeden hiiç inmiyor. inince ağlıyor ki ağlamak huyu değil, miklerdi sadece. gece uykusu 1.5aylıktan beri şaşmadı. dün gece uyumak bilmedi. yarım saatte bir uyandı 12ye kadar. gece bi kaç kere uyandı. sabah 5te de gözünü açtı uyumadı bi daha. uyutmaya çalışırken bi kahkaha atıyo, 10sn sonra ağlıyor. baktım 14. hafta atak başlıyomuş, tam ordayız. uzun sürmez umarım yaa 1-6 hafta sürüyomuş

Off o ataklar bitmez ki ya. Baya da çokmuş 6hafta fln düşünmek bile istemiom diş de geliyo mu acaba

Bir de aşı oldunuz mu 4.ay bizim hemşireden ses yok ya haftaya mı çağıracak bekliyorum

Kuzum gece oynamasına alıştırma hep ister . Bizim kız gece uykusuna geçişi 1i buluyo çoğu zaman zaten ama bi ateşlendik geçen hafta o ateşten sonra hepten bi değişt çocuk . Dün misafirim vardı yanlarında bi ağla ağla . Oturdum salladım her şeyi onlar yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…