Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bebek arabasına koy evin içinde gez onla bend euyutamadım kucağimda belim koptu koydum arabaya evin içinde dolaşıp durdum hızlı hızlı uyudu koydum yatağina

Benimkine uyku eğitimini asla veremem diye düşünüyorum çünkü memeden başka hic bir yerde uyumuyor ayakta salliyorum kucakta pispisliyorum besikte salliyorum ama illa meme olcak keyfi gelene kadar orda oyalaniyor.

Bebek arabasına koy evin içinde gez onla bend euyutamadım kucağimda belim koptu koydum arabaya evin içinde dolaşıp durdum hızlı hızlı uyudu koydum yatağina

Kız uyanık etrafa bakıyor evde olduğunu anlıyor hemen yine ağlamaya başlıyor agsgahahah cadı yaa

Ay benimki de 5 gündür falan öyle güzel duruyo ediyo sonra bi sıkılıyor kucakta falan kaymaya çalışıyor değişik değişik şeyler yapıyor. Kalkıp gezince iyi benimde bileğim ağrıyor ya tutuş şeklinden

12 haftayi ben hiç anlamadim,14 tam ergenlik ama:)benimde 7 yaşinda bi prenses var evde ama okula gidiyo tum gun:)
14 düşünmek istemiyorum bile allah hepimize kolaylık versin. Benim oğlumda tam gün gidiyor ama öğle geliyor yemeğe gönderiyorum doyur uyutmaya çalış derken uyumadan ufaklık büyğğü geliyor tam bir kaos yaşıyoruz yemek hazırla doyur gönder yine ufaklığı sakinleştir uyutmaya çalıl kısır döngğ gibi tam derin uykuya geçicek abisi geliyor ve eve heyecan geliyor saat 6 7 ye kadar ağlamakar gğlmeler sonra bayılıyor zaten

Kuzum en korktuğum şey oglum tam 2 yıl gece kalkar oyun isterdi 2 mi 3 mu Ay ne zordu aklıma geldi
Kiyamam gecmis olsun huy değiştiriyorlar bizimde hastane olaylarından sonra değişti kan alınırken çok korktu
Ay çok komik ya oğlumun arkadaşının annesi geldi kiz o gün hiç durmadı mecburen bende ona yaptırdım kiz kucağımda herseyin yerini söyledim o yaptı arkadaşlara anlatıyorum dedim giderken mutfağın heryeribi öğrendi öyle gitti kızcağız

Valla insan istiyor hele sıcaklarda okadar istedimki ama dayandim bugün aksama icicem aldim valla

Kiz iyi durmuşun maşallah ben bi kaç kez hamileyken az bisi içip vicdan yapmıştım dogumdan sonrada 3 Ay bekledim sonra içtim
O yaz sıcakların da icmemissin helal

Cok sagol canim şükür vallahi

Kiz iyi durmuşun maşallah ben bi kaç kez hamileyken az bisi içip vicdan yapmıştım dogumdan sonrada 3 Ay bekledim sonra içtim
O yaz sıcakların da icmemissin helal
Sorma soguk su bile icemedim dondurma hala yemedim evlilik yıl dönümünde bile ayran icmistim ahh ahh seneye insallah acisini cikaricam

Vallahi bizim emme sorunumuz bitti ama bu sefer de uyuyamiyor 8 bucuktan bu yana uyudy uyandı simdi ayakta eew eee diyor ayağıma alıyorum kıyamet kopariyor konuşuyorum gülüyor uykuus var ama bırakmak istemiyor gibi

Bizim kiz, kardesi olduktan sonra degisti biraz,tuhaf hareketleri oldu,cok fazla gulmeye felan basladi,bazi yapmadigi yaramazliklari yapti ama şukur ki okullar acildi.benimki sabah 8.30 da gidiyo 5.30 da gidiyo.aslinda gecen sene bu gunleri hesap etmistim.psikolojik olarak yazin hem kizim hemde biz yorulduk.ama şukur simdi duzene girdik.

Ay yemek yiyemedim bugün su içnekten midem bulandı bide benden süt bekliyor sıpa. Aynıyız valla müzik açıyorum tuvalete gidiyorum keyfi iyiyse duruyor

Vallahi öyle bende sütümuz nasil olsun
Etrafı algılamaya başlayınca hersey daha da karışıyor

Gelsin vallahi h sonu hahahah
Aynılar aynilar odanın içinde babasının kucağında ağlar ben seslenince gülücük saçar bana düşkün olması güzel ama bukadar yakınlık ilişkimizi zedeler diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…