Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar instagramdan birini engelleyip geri açtık diyelim
Kişinin benim engellediğime dair kanıtı olur mu kendi bilmesi dışında o bilir çünkü başkasına kanıt verebilir mi o engelledi diye

Kişinin benim engellediğime dair kanıtı olur mu kendi bilmesi dışında o bilir çünkü başkasına kanıt verebilir mi o engelledi diye
Hee yok veremezz bilgi gitmiyo baktıgı zaman anlıyo

Benim cadıyı çeviriyorum yan sırt üstüne geri gelmek için zorluyor ayy oldunuz mu biz yarın olcaz nasıldı ateş falan yaptı mı

Ahahaah rüyalarda cins
Kızlarr selamalr uzun zman giremedim napyosnz bebeler nasl
Merhaba hoş geldin valla aynı bebelerle uğraşıyoruz sen nasılsın
Kızlar cok şükür güzel haberler aldık
Korkulacak bir değer değilmiş
6 Ay sonra tekrar kontrole çağırdı
Ayy çok şükür ya
Yo olmaz ya

Bacaklarda ne aşısı kız

İnşallah ya bende ayakta emzirdim bugün amuda kalkıp denemediğim kaldı bitek bide ağlayınca panikliyorum 3 kere yaptı bugün mukusta vardı kakasında biogaiya aldırdım eşime bağırsaklarını düzenlesin diye

Evet ya surekli kucak oyun halisiindayken bende yanındayım humana fln kucagimdayken yapiyorum sonra yerde o halıda bende başında muhabbetle duruyor
Beni 2 dk göremezse uuuuu uuuu diye sesleniyor mizmizlaniyo sonrada aglama
Ay yemek yiyemedim bugün su içnekten midem bulandı bide benden süt bekliyor sıpa. Aynıyız valla müzik açıyorum tuvalete gidiyorum keyfi iyiyse duruyor

Azlarına hazırım bu çok yoğun bazen büyük oğlanda ağlıyor sarılıyorum beraber ağlıyoruz bütün gün ufaklıkla geçiyor ona 2 saat ayırabiliyorum oda ödevle geçiyor akşam biraz oynadık 2mizde mutlu olduk

Kizlar ya güneş im pişik olmuş ya

Evet ya ağlıyor sakinlesip gülüyor sonra tekrar ağlıyordu
Bu aralarda gece uykusuna geçti diyoruz kalkiyor saatlerce ayakta duruyor uyumak istemiyor 12 e kadar bizde ayaktayiz

He ya haftasonları çok seviyorum hemen gelsin hiç bitmesin
Evet ya surekli kucak oyun halisiindayken bende yanındayım humana fln kucagimdayken yapiyorum sonra yerde o halıda bende başında muhabbetle duruyor
Beni 2 dk göremezse uuuuu uuuu diye sesleniyor mizmizlaniyo sonrada aglama
Ay senin bebişle benimki aynı. 1 dk oyun halısında durmaz önce söyleniyor sonra aniden sinirlenip ağlamaya başlıyor hemen de kızarıyor kendini sıkıyor. Yapışık geziyoruz, ağırlaştı da

Uyku egitiminde de boyle,her cocuk yatirdigin gibi uyumuyo,bazilari da bu egitime hazir oluyo.genelde memeyi cok seven cocuklar uyku egitiminde zorlaniyo,sadece doymak icin emen cocuk rahat kapıyo
Haklisiniz, ben bayağı zorlanıyorum. Resmen direniyor uyumamak için, memeye gelince gözler hemen gidiyor.. yarı uyanıkken yatırmaya calisiyorum yatağına, bazen tutuyor bazen tutmuyor

Çok yorgunum kızlar çocuumaa nazar değdirdim resmen. Önceden yatırırdım kendisi uyurdu. Şimdi kucakta sürekli olmak istiyor tamam olsun eyvallah ama evin içinde dolaş diyor oturduğum anda basıyor çığlığı. Bacaklarım sızlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…