Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Haklisiniz, ben bayağı zorlanıyorum. Resmen direniyor uyumamak için, memeye gelince gözler hemen gidiyor.. yarı uyanıkken yatırmaya calisiyorum yatağına, bazen tutuyor bazen tutmuyor
Bende buyugunu memede uyuturdum cok zor gunlerdi,2 bucuk sene boyle gitti.
Simdi oglumda derin bi hamak aldim gunduLeri onunla iki salliyom uyuyo.gece emmeden uyumak istemiyo ama ben tam dalmadan hamaga koyuyorum uyuyo.sonra hoop yatagina atiyom:))

Benim durumdaymisin abisi de öyle oldu tuhaflasti sesli konuşma sesli gülme cok uysal bir çocuktu asilesti neyse astik dedin gb
2 Ay zor oldu bana ilgi istiyo4 y3mek istiyor kiz durmuyor surekli ağlar surekli memede Ay ne zor günlerdi

Seninki anaokulu mu yoksa 1.sinifa mi gidiyo?benim kizimda 2016 li ama mart dogumlu

Evet keşif zamanı ya her tarafı gezip görmek istiyorlar benim pohluda öyle
Ama seninki ne güzel uyiyo4mus kendi Ay inşallah bozulmaz düzeni

Kiz hayal ettimde ne hallere giriyoruz veletler yüzünden
Sormaaa yaa kucagimda mızmizlanıyo olmuyo sallıyorum aglıyo uykusu var huysuzz dedim arabay a koyayimde gezelimm gezdim evin içinde uyuduk halimi gör eşim gülüyo bana onun fikriydi tabi arada oda gezdirdi uyuttu hahahaha

AMa hep yapmıyorum saatlerdir uyuyamazsa çok huysuz olunca

Benimkine uyku eğitimini asla veremem diye düşünüyorum çünkü memeden başka hic bir yerde uyumuyor ayakta salliyorum kucakta pispisliyorum besikte salliyorum ama illa meme olcak keyfi gelene kadar orda oyalaniyor.

Ay benimkide öyleydi meme dışında uyumazdi sonra 1 hafta felan memede de uyuyamadı surekli ağlama krizleri madem ağlıyor ayaga alıştıralim dedik eskisine göre daha iyi ayakta uyuyor yine ağlama oluyor ama o eski zamanlardaki gibi değil
Memede dalamayinca cok emip rahatsız oluyordu
Bende Uyku egitimi veremem diye düşünüyorum

Seninki anaokulu mu yoksa 1.sinifa mi gidiyo?benim kizimda 2016 li ama mart dogumlu

2016 Ekim benimki anaokulunda
Erken vermek istemedim
Gecensene gittiği 5 yas grup vardı şimdi 6 yas anaokulu olarak gidiyor hemde düzeni bozulmadı babasıyla beraber çıkıyor babasıyla beraber geliyor

Beybisi kaçta uyudu bizim kiz 15 dk önce tam olarak daldı ama sürekli huysuz mizmiz
Bi bakiyorum konusuyorumm gülüyor bi bakıyorum ağlıyor
Memede iki kere daldı uyandı ayağıma aldıkça agladi en son benim koca aldı uyuman lazım kızım artık uyu güneşim dedi sonra ses yok uyudu pütün nazun banamiydi zilli

Reactions: Jou
Yani daha kucuk.cocuklar arasinda 2 ay bile farkediyo

Kesinlikle aslında bizim aklımızda erken vermek vardi oranin sahibi dedi daha küçük
Ekim doğumlu ve ocak mart doğumlu olanlarla aynı sınıfta olacak böyle bir imkan varken bence bi sene geç verin dedi

Eevtt bi pohları var ama nese

Aşı olayımı kuzu
Ya bana yazmış bugun hemşire yarın 10 da getirin vuralım aşılarını diye yeniden bi huy değişimi olur bizim kizda hastaneden sonra baya uyuma sorunu oldu cok korkmustu yavrum

Reactions: Jou
Kesinlikle aslında bizim aklımızda erken vermek vardi oranin sahibi dedi daha küçük
Ekim doğumlu ve ocak mart doğumlu olanlarla aynı sınıfta olacak böyle bir imkan varken bence bi sene geç verin dedi
Tabi cocuk ezilirdi iyi yapmişsiniz.benim kiz bi seferinde benim oglana sağdigim 120 cc sutu tek seferde kafaya dikmişti ya kizmiştim baya hatta aglamiştim bebek uyaninca ne icecek diye,şimdi aklima geldi guldüm:))

Tabi cocuk ezilirdi iyi yapmişsiniz.benim kiz bi seferinde benim oglana sağdigim 120 cc sutu tek seferde kafaya dikmişti ya kizmiştim baya hatta aglamiştim bebek uyaninca ne icecek diye,şimdi aklima geldi guldüm:))

Ay şimdi gülüyoruz da o ruh hali başka ya
Vallahi Benimkide cok naif
Farkında olmasan surekli sessiz ol uyuyor kardeşin uyuyacak kardeşin diyoruz
Oyunu sessiz oynuyor sessiz konuşuyor
Cok üzülüyorum
Kardeşi uyaniyor ben bisi yapmadım diyor
Benimle.uyumak istiyor babasıyla uyuyor bu süreçler zor biraz

Valla canim beni okadar yoruyorki gunduz uykusu hic yok zaten gecede uyusunda nasil uyursa uyusun modundayım allah yardimcimiz olsun

Anaya şimarık olurlar zaten yaaa yarımsaattir uyutmaya çalışıyorum banamısın demiyo zaten uykusu varrr babasına gelince güler bana veriyo kucağina başlıyo aglamaya baktı aha meme bunda kokumdan anlıyo herhaldee hala uyumadı cimcimee çok fenalar kız bunlarr

Aşı olayımı kuzu
Ya bana yazmış bugun hemşire yarın 10 da getirin vuralım aşılarını diye yeniden bi huy değişimi olur bizim kizda hastaneden sonra baya uyuma sorunu oldu cok korkmustu yavrum
Evett cano aşı olayı senin tam yarınmı oldu 4aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…