Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bizde 3.ayda gittik 6.ayı dolduurubca tekrar çağırdı. Kayma problemini kendi doktorumuza sordum daha 1 yaşına kadar düzelir dedi

Cumartesi kendi doktoruma sorayım bakalım ne diyecek ama yinede bi göze baktırmak istiyorum bende de eşimde de oğlumda da astigmat var çünkü

Cumartesi kendi doktoruma sorayım bakalım ne diyecek ama yinede bi göze baktırmak istiyorum bende de eşimde de oğlumda da astigmat var çünkü
Anladım canım baktır bakalım ne diyecek bu arada bugün yeni bi uyuma yöntemi buldum balkonda uyudu. Hava güzeldi sesten temiz havadan mayıştı bende uyuttum

Valla durmayanncocuk durmuyor
Bebek arabası olayida aynennboyle bende bebek sirtcantasi da bebek yerinde geziyoruz etrafı bebek arabası dışında tüm islemle4 yapılıyor

meliyke

Evet canım benimki 420 gr az dedi mama dedi 500 gr içinde normal demisti ama
Sınır dedi 500 o yüzden 500 altı olursa mama diyor 495 mi mama
Kiz bizim doktorda cok evhamli oda kotu herseyin en kötüsünü düşünür gerçi bizdede var hemen bir değer e bakıyor ya en son başıma geldi hormona bakicam dedi neden dedik kötü çıkarsa ne olur dedik gb aslında kötüyü çağırıyoruz diyor eşim

Anladım canım baktır bakalım ne diyecek bu arada bugün yeni bi uyuma yöntemi buldum balkonda uyudu. Hava güzeldi sesten temiz havadan mayıştı bende uyuttum

Kuzu benim kizi bende balkona çıkarıyordum denim bakalim Ay inşallah
Gerçi bizim cadı açık alanda temiz alanda fln hiç durmadı sueekli kucak istedi hadi bismillah

Tık doğdu güneşim akımı tam size göre
Esim almazz hiç
Ben de dolapta bulmuştum ama benim de eşim uğraşamıcam yok lekeli mi yok şöyle mi diye gidelim uygun bişey alalım dedi. Yoksa ben besafe ya da cybex beğenmiştim

Canim bizimki de evhamli ya,moralimi bozdu ama.. Bu ay boyle olacagini biliyodum cunku cocuk hem cok kustu hem de hareketlendi.10 gun sonra kusturmadan kilo aldiracam bakalim ne diyecek:)
Kizima da 7 sene once yogurt baslatmisti 4. Ay da.gerci iyi oldu kizim icin,yemek secmiyo simdi.

Ya benim dikkatimi çekmişti ama çok ucuz olduğu İÇİN şüphe ettim kalitesi nasıl bi iki yıkamada soluyor mu

Eve gelirken gördük uyuyordu bebek maşallah dedim bizimkide gözler kocaman açık etrafı izliyordu hala umudum var alışmasına hergün çıkarcam gelince güzel uyudu

Sakin bozma moralini benim sütüm gidiyordu
Yetiyor ki 500 gr almış
3 Ay da bizimki aşırı hareketlendi ve terledi cok sıcaktı

Masallah bebise bu arada
Benimde göze götürmem lazım kayık birisi sanki
6 aya kadar normalmiş. Şimdi baktı kayma yok dedi önemli olan 6 aydan sonrasıymış
Bizde 3.ayda gittik 6.ayı dolduurubca tekrar çağırdı. Kayma problemini kendi doktorumuza sordum daha 1 yaşına kadar düzelir dedi
Evet bize de öyle dedi. 6 aydan sonra kayma olup olmaması önemli o zaman gelin bi daha dedi. Sonra da gözle görülür bişey farketmezsen 1 yaşa kadar getirmesen de olur dedi

Heee bide ovar yani lekelimi falan ugras dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…