Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende şu sıralar 27 dereceyi bulan güneş almayan bir odaya koydum. Eminde olamadıydım. Saolun kızlar..
Biraz önce sağlık ocağında doktora sordum tozla sıvı karıştırılırsa onlar 10 gün içinde tüketilmeli ama calpol falan skt ne göre serin güneş almayan yerde durabilir dedi

Reactions: Jou
Yok kuzum 2.ay yapmamıştı ama onunla alakası olduğunu sanmıom ya . Bnm ilk bebekte 4. Ay aşı da ateş olmuştu mesela tek
Bilmiyorum canım ebemiz öyle dedi bi ebe arkadaşm da aynısını dedi. Ya o 2. Aydaki aşıların devamı mıymış neydi o sırada başka çocuk aşılanıyırdu ağlıyordu anlamadım o kısmı

Canim bizim alerji oldugundan diyet verdi dr. Kendim keyve suyu yapiyorum hoşaf corba vs tavuk ve etide tuketiyorum ama hergun yapamiyorum oglan durmadigi icin cok sukur azalmadi surekli sıvı aliyorum ondanmi bilmem
YANİ sıvı alımından dolayı öyle demekki

Masallah bebise bu arada
Benimde göze götürmem lazım kayık birisi sanki

Evet bildiklerini okuyorlar vallahi

Reactions: Jou

Benimkide memede uyumaya arac bide
Bende takmıyorum az alsın ya hiç almasa
Evet bu ay itibari ile az alacaklar Ay bakalim kaç kilo almis hanım
Evet canım babasi koydu ismini bende çok sevdim tabi ilk duyduğumda olmaz demiştim lakin babamiz kaleyi içten fethedip abisini ikna etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…