Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sakin bozma moralini benim sütüm gidiyordu
Yetiyor ki 500 gr almış
3 Ay da bizimki aşırı hareketlendi ve terledi cok sıcaktı
Yok kiz uzulmem daha cunku buyuduler ek gidaya az kaldi.zaten ben 5.ayda baslatma dusuncesindeyim.ne kadar gec baslanirsa bebek o kadar gec alisiyo,yemiyo ek gidayi.benim oglan aslinda tam bi oburix ama dedigim gibi bu ay reflu tavan yapti.

Yok kiz uzulmem daha cunku buyuduler ek gidaya az kaldi.zaten ben 5.ayda baslatma dusuncesindeyim.ne kadar gec baslanirsa bebek o kadar gec alisiyo,yemiyo ek gidayi.benim oglan aslinda tam bi oburix ama dedigim gibi bu ay reflu tavan yapti.

Cook şükür büyüdüler
Ek gıdayi sorcsm bakalim doktor ne diyecek bize

6.ayi beklim o zaman

Kizlarr yaaa cocugunuzun diş etleri kaşınıyomu hiç şu zeytinyağ karanfil işi erkenmi

Kızlar benim kız günde iki üç kez kakasını yapıyor, ne kadar dikkat edersem edeyim sırt ve göbek kısmından taşma oluyor. Bez bedeni ufak geliyordur belki diye 4 numaraya geçicem. Çevremden birisi külot bez önerdi, onda taşma olmadığını söyledi. Aranızda var mı külot bez kullanan?

Kilo alımı yavaşlıyor diyorlar ya o yüzden az aldı belki de annesi sen kendini üzme. İnsan gerçi elinde olmadan takabiliyor kafasına. Benimki senin bebişe çok yakın gün olarak kontrolümüz 12sinde merak ediyorum ister istemez ben de

Ben sleepy külot bez kullanıyorum epey sızdırdı ama 3no kullandık bebeğime o küçük geldi sanki ben o yüzden sızdığını düşünüyorum. Külot bez beli lastikli gibi olduğundan oğlumun göbeğinde iz yaptı biz sevemedik yani

sweetgirlcandy senin bu yememe olayı ne kadar sürdü yedirmekte artık çok zorlanıyorum. Yarım saat belkide daha fazla uğraşıyorum ama biberonu ağzında oynuyor öyle içmiyor. En son zorla 5te yedirdim şimdi yine yemiyor. Parmağını emip duruyor çok zorlanıyorum nasıl olacak böyle ya. 2 haftadır bunu yapıyor bana

Anladım canım, sağol cevap için. Sleepyi ben de kullandım yeni doğan döneminde kaka dışında çişide sızdırmıştı. Sabah bi kalktım bizim yatak sidik 4 numara aldım bakalım ama elimizdeki 3 numaralar bitene kadar kakalı kıyafet yıkamaya devam

Bizim kontroller sarkti ya normalde 8 inde olsa tam 4 aylik kontrolumuz olurdu ama bi tuhaf oldu.onumuzdeki aylarda.ayina gore kontrolleri duzenliycem.
Senin bebeginde anne sutu aliyodu sanirim sadece,kusmalari nasil?

Alerjisi olan bebeklere hangi mamadan veriyorsunuz kızlar, sütüm sanki azalmaya başladı. Geceleri mama takviyesi yapayım diyorum.

Ilk aylar iyi artmisti kilosu ondan sanirim.kusmalari azalmaya basladi.ilac vermeye gerek yok dedi reflu icin bosuna.insallah bu ay kusmalari azalinca kilosu normal artar.
Sizin bebelerin bi ay ki boyu kac cm artti?
2 santim sanırım tam 3 aylıkken gitmedim ama 3 ay 10 günlüktü. Şehir dışında olduğumdan karıştı muayeneler biraz 2 ay 18 günlükken gitmiştik birde, o zamandan beri..

Aynen malesef ben de elimdeki 3no ları bitirmeye çalışıyorum gece göze alamıyorum ama 4kullanıyorum

Bizim kontroller sarkti ya normalde 8 inde olsa tam 4 aylik kontrolumuz olurdu ama bi tuhaf oldu.onumuzdeki aylarda.ayina gore kontrolleri duzenliycem.
Senin bebeginde anne sutu aliyodu sanirim sadece,kusmalari nasil?
Evet sadece anne sütü alıyor oğlum. Emzirdikten sonra omzuma alıp gaz çıkarırsam hemen yatırmazsam kusmuyor. Eğer emzirip direk yatırırsam kusuyor benimkide. Tarihleri ayarlamak lazım aslında aynen yoksa hesapta yapamıyor insan ay bazında

ay inşallah Ankara’ya gidebiliriz ve yüzyüze konuşma imkanı olur doktorla.. Çok naif bir insan mesleğini severek yaptığı belli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…