- 21 Eylül 2020
- 2.290
- 5.020
- 108
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #73.841
Aptamil pregomin kullaniyoruz biz ama cesitleri var sanirim, yani reflusu olana baska cesidini alerjiye baska cesidini veriyolar galiba , doktora danismadan almayin, daha once bebelac pepti junior vermislerdi o hic iyi gelmedi surekli kusuyodu bebegim, hemen degistirdik onu o yuzdenAlerjisi olan bebeklere hangi mamadan veriyorsunuz kızlar, sütüm sanki azalmaya başladı. Geceleri mama takviyesi yapayım diyorum.
Yok kuzum ilk daha bu olmadı yani daha önceDoktora hiç sordun mu daha öncesinden oldu mu bilmiyorum.
Canım öncelikle geçmiş olsun.Doğduğumuzdan beri mukuslu kaka ve ishal.Gaita da laktoz intoleransı çıktı.Damla kullanıyordum emzirme öncesi dr 4. ayda geçer dedi damlayı kestim çocuk çıldırdı.Süt ürünü tüketmiyordum 2 aydır 3 gündür onu da yiynce kakada kırmızı ince ip gibi seyler gördüm 1 kez oldu.Süt ürünlerini kestim tekrar.Ama mukus huysuzluk ağlama krizi damlaya rağmen devam ediyor.Süt ürünü alerjisi olunca anne sütü de içine giriyormuş.Kuzenimin çocuğuna dr emzirme demiş mama vermiş.Yarın gideceğim inş böyle sıkıntılar olmaz.Siz ne yaptınız dr ne dedi?Kızlar oğlumun kakasinda ilk defa kılcal kan parçaları gördüm ince ince. Bir de mukusluydu slime parçası gibi parça vardı içinde, doktor hemen bezi getir dedi, 35 dakikada yetistirdim neyseki. 1 saat sonra sonuçlar çıkacak. Kimlerde vardı böyle durumlarda hatirlayamadim, şimdi nasilsiniz kızlar geçti mi
Teşekkür ediyorum, tabiiki yarın uygar bir saatte doktorunuza yazacagim ama önce burada kullananlardan fikir almak istedimAptamil pregomin kullaniyoruz biz ama cesitleri var sanirim, yani reflusu olana baska cesidini alerjiye baska cesidini veriyolar galiba , doktora danismadan almayin, daha once bebelac pepti junior vermislerdi o hic iyi gelmedi surekli kusuyodu bebegim, hemen degistirdik onu o yuzden
Gaita testi temiz çıktı. Doktor alerji ihtimali verdi, 3 hafta süt ürünlerinin hepsini kes dedi, 1 haftadır tüketmiyorum. Fakat sütüm azalmaya başladı, hiç aklıma gelmedi mama olayi, almiyor xunku normalde. Ama dun aldı, evde aptamil vardı gece onu verdim 60cc içti, sabahına yine gördüm kakasinda. Kirpik tanesi kadar ama var yani sonuçta. Mamadan kaynaklı diye düşünüyorum. Yarın doktorumuza soracagim bakalım ne diyecek. Sana da çok geçmiş olsunCanım öncelikle geçmiş olsun.Doğduğumuzdan beri mukuslu kaka ve ishal.Gaita da laktoz intoleransı çıktı.Damla kullanıyordum emzirme öncesi dr 4. ayda geçer dedi damlayı kestim çocuk çıldırdı.Süt ürünü tüketmiyordum 2 aydır 3 gündür onu da yiynce kakada kırmızı ince ip gibi seyler gördüm 1 kez oldu.Süt ürünlerini kestim tekrar.Ama mukus huysuzluk ağlama krizi damlaya rağmen devam ediyor.Süt ürünü alerjisi olunca anne sütü de içine giriyormuş.Kuzenimin çocuğuna dr emzirme demiş mama vermiş.Yarın gideceğim inş böyle sıkıntılar olmaz.Siz ne yaptınız dr ne dedi?
Bilmiyorum ki ya kısa 30 derecede yıkarım heraldeElde yıkamadamı yıkıcaksın ben hal atmadım ya
Sanmıyorum vücudu falan sıcak oluyor. Bende müslini var bie kaç gündür onu örtüyorum üstünden içim rahat etmiyor diyeGeldi cnm 1 hafta falan oldu. Giydiriyorum geceleri. bende sana yazcaktım acaba yeterli oluyomudur üşümüyolardır dimi. Sabaha karşı falan soğuk oluyo. Bişey daha örtesim geliyo.
Çok şükür çıkmadı. Kuzum benim yaaBende sabah yaptırdım agladi miniğim benimde kıyamam onlara ya
Evet 2.yakiyormus
Ateşi çıktı mı ya benimki ateslendi bide halsizlik oldu sanki
Green Clean leke çıkarıcı dene bir de kusmuk lekeleri çıkmıyordu sarı sarı kalıyordu çıkardı. Her şeyi çıkarıyor diyorlarAyni dert bendede var tüm iplikler lekeli anam bide çıkmıyor onlar çamaşır suyu normal deterjan yıkama sonra kendi deterjanı ile yıkama gaz çıkararak yaptıklarından herhalde
Bi tane tüyo vardi bezin sırta gelen kısmını içe kiviriyorsun tasma olmuyor ama ben bebeyi rahatsız edermi diye yapmadım
Büyük olması ile alakası yok bence yine oldu bende külot bez kullanmadım canim bana da fikir olur
Benimki dönmüyor. Dönenler de varKizlar bir sey sorcam. Bebekleriniz donmeye basladi mi? Daha onxe de bu gruptaydim fakat nisan ayında erken dogum oldu, duzeltilmis zamana göre gelisimler hesaplaniyor. Yani haziran bebegi gibi düşünmek gerekiyormus. Fakat bebeklerim henuz dönmediler cok kafaya takıyorum. Sizlerde durum nedir? Dönmeleri için ekstra bir seyler yapiyor musunuz
Benimki bir de nezle oldu sanırım aşı artı nezle düşün yani halimi.. Burnunu çekiyorum sümük geliyor sürekli tıkanıyor işte
Yaa kuzum çok korkmuştur, siz de tabiAy canım bizim ates 38.8 oldu biz hemen gittii acile gidene kadar düştü şükür doktor 2 günü geçmezse ates gelin ayrıca 39 olursafw gelin dedi 4 saatte bir calpol vericez gittii oraya birsuru de ateşli cocuklar vardi
Benimki bir de nezle oldu sanırım aşı artı nezle düşün yani halimi.. Burnunu çekiyorum sümük geliyor sürekli tıkanıyor işte
Yaa kuzum çok korkmuştur, siz de tabi2. Ay aşıları da ateş yapmış mıydı? İyice korktum 4. Ay aşısından
Bu aşi bu kadar ates yapiyomuymus ya gecmis olsun
Hadi bakalımKuzu benim kizi bende balkona çıkarıyordum denim bakalim Ay inşallah
Gerçi bizim cadı açık alanda temiz alanda fln hiç durmadı sueekli kucak istedi hadi bismillah
Aynen canım ama 6. Ayı doldurunca 7. Ayın içinde dedi o zaman ne zaman oluyor kız6 aya kadar normalmiş. Şimdi baktı kayma yok dedi önemli olan 6 aydan sonrasıymış
Evet bize de öyle dedi. 6 aydan sonra kayma olup olmaması önemli o zaman gelin bi daha dedi. Sonra da gözle görülür bişey farketmezsen 1 yaşa kadar getirmesen de olur dedi
37 idi balım yani artıyordu daha fazla artmadan hemen verdim korkuyorum ben ateştenCatlak-kurabiye canim ateşi kaç olmustu senin bebikin benimkinin 37.6 calpol verdim simdi
Canım hiç çamaşır suyuna gerek yok ben önce yapar yapmaz bulaşan yerleri beyaz sabun ile yıkıyordum baktın çıkmadı mı öyle sabunlu bırakıp gidiyorum. Islak ve sabunlu haliyle biraz beklesin sonra gel bir iki çitile hopp çıktı gittiAyni dert bendede var tüm iplikler lekeli anam bide çıkmıyor onlar çamaşır suyu normal deterjan yıkama sonra kendi deterjanı ile yıkama gaz çıkararak yaptıklarından herhalde
Bi tane tüyo vardi bezin sırta gelen kısmını içe kiviriyorsun tasma olmuyor ama ben bebeyi rahatsız edermi diye yapmadım
Büyük olması ile alakası yok bence yine oldu bende külot bez kullanmadım canim bana da fikir olur
Yaa canım arttı mı o kadarAy canım bizim ates 38.8 oldu biz hemen gittii acile gidene kadar düştü şükür doktor 2 günü geçmezse ates gelin ayrıca 39 olursafw gelin dedi 4 saatte bir calpol vericez gittii oraya birsuru de ateşli cocuklar vardi
Aynen canım sevk yani. İnşallah hayırlı haberler ile gel takipte olcam seniÖzelde canım yarın gidiyorum.Yeşil alan derken?Sevk oluyor biliyorum.
Bize aşı günü dikkat et demişti ebemizCanım verem aşısı dışında duşa sokabilirsiniz aslında ben bugün 2 defa soktum
Canım öncelikle geçmiş olsun.Doğduğumuzdan beri mukuslu kaka ve ishal.Gaita da laktoz intoleransı çıktı.Damla kullanıyordum emzirme öncesi dr 4. ayda geçer dedi damlayı kestim çocuk çıldırdı.Süt ürünü tüketmiyordum 2 aydır 3 gündür onu da yiynce kakada kırmızı ince ip gibi seyler gördüm 1 kez oldu.Süt ürünlerini kestim tekrar.Ama mukus huysuzluk ağlama krizi damlaya rağmen devam ediyor.Süt ürünü alerjisi olunca anne sütü de içine giriyormuş.Kuzenimin çocuğuna dr emzirme demiş mama vermiş.Yarın gideceğim inş böyle sıkıntılar olmaz.Siz ne yaptınız dr ne dedi?
Kızlar kakada tekrar kan olursa bana özelden foto atabilir misinizTeşekkür ediyorum, tabiiki yarın uygar bir saatte doktorunuza yazacagim ama önce burada kullananlardan fikir almak istedim⚘️
Gaita testi temiz çıktı. Doktor alerji ihtimali verdi, 3 hafta süt ürünlerinin hepsini kes dedi, 1 haftadır tüketmiyorum. Fakat sütüm azalmaya başladı, hiç aklıma gelmedi mama olayi, almiyor xunku normalde. Ama dun aldı, evde aptamil vardı gece onu verdim 60cc içti, sabahına yine gördüm kakasinda. Kirpik tanesi kadar ama var yani sonuçta. Mamadan kaynaklı diye düşünüyorum. Yarın doktorumuza soracagim bakalım ne diyecek. Sana da çok geçmiş olsun
Evet ya hiç sorma sürekli tıkanıyor burnuAy ikisi bir arada yavrum nefes alamadikca zorlanır
Evet canım ılık su ile duş aldırdım 34 felandi suyun derecesi, yine ılık su ile yüzünü eklemlerini siliyorum şimdi yine uyudu..Aynen canım sevk yani. İnşallah hayırlı haberler ile gel takipte olcam seni
Bize aşı günü dikkat et demişti ebemiz
Aman duşta dikkat et canım ateşliyken soğuk uygulama iyi gelmiyormuş.
Kızlar kakada tekrar kan olursa bana özelden foto atabilir misiniz
Merhaba, travel sistemin diğer arabalardan farkı ne acaba?Ay yeni bebek arabamız geldi. Travel sistemden sonra kabin boy tüy gibi geldi oh beoto koltuğu da aldık. Gerçi bizimki pusette durmayangillerden ama büyüyünce mecbur oturacak oto koltuğuna
Hahahahaha oyy sıpaa lar yaBenimki de ayni, dış kaşığını verdim eline, hiç istemedi, yukarıda asili peluşlari çekiyor, ya da müslinini emiyor, o da yoksa parmaklar yumruklar Allah ne verdiyse
Markası ya da ismi var mi, ne diye arayacağım netten bu hamagi. Bu arada çok güzel görünüyor, inşallah ise yarar
Sen nerden aldın link atsana kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?