Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Alerjisi olan bebeklere hangi mamadan veriyorsunuz kızlar, sütüm sanki azalmaya başladı. Geceleri mama takviyesi yapayım diyorum.
Aptamil pregomin kullaniyoruz biz ama cesitleri var sanirim, yani reflusu olana baska cesidini alerjiye baska cesidini veriyolar galiba , doktora danismadan almayin, daha once bebelac pepti junior vermislerdi o hic iyi gelmedi surekli kusuyodu bebegim, hemen degistirdik onu o yuzden

Canım öncelikle geçmiş olsun.Doğduğumuzdan beri mukuslu kaka ve ishal.Gaita da laktoz intoleransı çıktı.Damla kullanıyordum emzirme öncesi dr 4. ayda geçer dedi damlayı kestim çocuk çıldırdı.Süt ürünü tüketmiyordum 2 aydır 3 gündür onu da yiynce kakada kırmızı ince ip gibi seyler gördüm 1 kez oldu.Süt ürünlerini kestim tekrar.Ama mukus huysuzluk ağlama krizi damlaya rağmen devam ediyor.Süt ürünü alerjisi olunca anne sütü de içine giriyormuş.Kuzenimin çocuğuna dr emzirme demiş mama vermiş.Yarın gideceğim inş böyle sıkıntılar olmaz.Siz ne yaptınız dr ne dedi?

Teşekkür ediyorum, tabiiki yarın uygar bir saatte doktorunuza yazacagim ama önce burada kullananlardan fikir almak istedim⚘️
Gaita testi temiz çıktı. Doktor alerji ihtimali verdi, 3 hafta süt ürünlerinin hepsini kes dedi, 1 haftadır tüketmiyorum. Fakat sütüm azalmaya başladı, hiç aklıma gelmedi mama olayi, almiyor xunku normalde. Ama dun aldı, evde aptamil vardı gece onu verdim 60cc içti, sabahına yine gördüm kakasinda. Kirpik tanesi kadar ama var yani sonuçta. Mamadan kaynaklı diye düşünüyorum. Yarın doktorumuza soracagim bakalım ne diyecek. Sana da çok geçmiş olsun

Elde yıkamadamı yıkıcaksın ben hal atmadım ya
Bilmiyorum ki ya kısa 30 derecede yıkarım heralde
Geldi cnm 1 hafta falan oldu. Giydiriyorum geceleri. bende sana yazcaktım acaba yeterli oluyomudur üşümüyolardır dimi. Sabaha karşı falan soğuk oluyo. Bişey daha örtesim geliyo.
Sanmıyorum vücudu falan sıcak oluyor. Bende müslini var bie kaç gündür onu örtüyorum üstünden içim rahat etmiyor diye
Bende sabah yaptırdım agladi miniğim benimde kıyamam onlara ya
Evet 2.yakiyormus
Ateşi çıktı mı ya benimki ateslendi bide halsizlik oldu sanki
Çok şükür çıkmadı. Kuzum benim yaa
Green Clean leke çıkarıcı dene bir de kusmuk lekeleri çıkmıyordu sarı sarı kalıyordu çıkardı. Her şeyi çıkarıyor diyorlar
Benimki dönmüyor. Dönenler de var ben kendim destek oluyorum ama sevmiyor asla
Böyle dikkat çeken şeyler koyup yapabilirmişiz

Benimki bir de nezle oldu sanırım aşı artı nezle düşün yani halimi.. Burnunu çekiyorum sümük geliyor sürekli tıkanıyor işte

Ay canım bizim ates 38.8 oldu biz hemen gittii acile gidene kadar düştü şükür doktor 2 günü geçmezse ates gelin ayrıca 39 olursafw gelin dedi 4 saatte bir calpol vericez gittii oraya birsuru de ateşli cocuklar vardi

Yaa kuzum çok korkmuştur, siz de tabi 2. Ay aşıları da ateş yapmış mıydı? İyice korktum 4. Ay aşısından

Yaa kuzum çok korkmuştur, siz de tabi 2. Ay aşıları da ateş yapmış mıydı? İyice korktum 4. Ay aşısından

Canim 2 Ay ates yapmadi o yüzden ates beklemiyordum şaştım kaldım vallahi perişan oldu yavrum yeni geldik şimdi.yeni daliyor uykuya ay inşallah çıkmaz canim senin bebisde inan panik oldum 38.8 görünce

Kuzu benim kizi bende balkona çıkarıyordum denim bakalim Ay inşallah
Gerçi bizim cadı açık alanda temiz alanda fln hiç durmadı sueekli kucak istedi hadi bismillah
Hadi bakalım uyudu mu
Aynen canım ama 6. Ayı doldurunca 7. Ayın içinde dedi o zaman ne zaman oluyor kız
7. Aya doğru giderim ya ş
stronot tulumumuz geldi. Baya büyük olacak gibi henüz denemedim ama. 3-6 da olur gibiymiş bizim kıza
Kuzum kışa doğru büyür daha minnakın iyi yaptın sen büyük almakla bende uyku tulumu aldım baya büyük Hahah nasıl gelecek bakalım. Kaç beden aldığımı demeyim gülmeyin
Catlak-kurabiye canim ateşi kaç olmustu senin bebikin benimkinin 37.6 calpol verdim simdi
37 idi balım yani artıyordu daha fazla artmadan hemen verdim korkuyorum ben ateşten
Şimdi nasılsınız düşmüştür calpolden sonra

Canım hiç çamaşır suyuna gerek yok ben önce yapar yapmaz bulaşan yerleri beyaz sabun ile yıkıyordum baktın çıkmadı mı öyle sabunlu bırakıp gidiyorum. Islak ve sabunlu haliyle biraz beklesin sonra gel bir iki çitile hopp çıktı gitti
Makineye atacağım zaman da yine o bölgeyi Beyaz sabunla çitiliyorum o köpüklü haliyle atıyorum makineye çıkışta oda tertemiz oluyor hiç iz kalmıyor

Yaa canım arttı mı o kadar benimki de 38.3 allahım ne kadar zorrrben az önce tekrar calpol verdim 39 a yaklaşsa ben de giderdim şuan stabil (

Özelde canım yarın gidiyorum.Yeşil alan derken?Sevk oluyor biliyorum.
Aynen canım sevk yani. İnşallah hayırlı haberler ile gel takipte olcam seni
Canım verem aşısı dışında duşa sokabilirsiniz aslında ben bugün 2 defa soktum
Bize aşı günü dikkat et demişti ebemiz
Aman duşta dikkat et canım ateşliyken soğuk uygulama iyi gelmiyormuş.
Kızlar kakada tekrar kan olursa bana özelden foto atabilir misiniz

Evet canım ılık su ile duş aldırdım 34 felandi suyun derecesi, yine ılık su ile yüzünü eklemlerini siliyorum şimdi yine uyudu..

YunSev canım demek ki hastaneye gitsek bile 40 derece olmayınca bir şey yapmıyorlar.. Evde ateş takibi yapmaktan ve calpol vermekten başka çaremiz yok gibi şu anlık. Sabah olsun artık inşallah bebisler kendilerine gelir ateşleri düşer ben yine de yarın Dra gitmeyi düşünüyorum burnu çok tıkanıyor ilaç verir belki

Hahahahaha oyy sıpaa lar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…