Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kışın ben extra battaniye de örtebilirim

Reactions: Jou

Aynen canım oglumdada ben calpol verir hola çıkardım doktor derdi bekle eğer düşmezse gel kontrol edilemeyen atesde
Bende o yüzden evde kontrol altına almaya çalıştım ama ates dusuru verdim artmaya baslinca panik oldum

Onu bilmiyorum da geçen instagramda bi video gördüm taşmaması için bel kısmını içe katlıyor bir de içteki korumaları dışa doğru açıyordu. Anlatabildim mi bilemedim
Anladım canım. bu katlama olayını bir hemşire daha söyemişti, katlarsam hepten taşar diye düşünüp yapmamıştım ama bi deneyeyim madem
Ben bekletmeden hemen atıyorum canım o şekilde bnmkiler çıkıyor ç.suyuna gerek kalmıyor ama bilemiyorum belki detarjanla da ilgili olabilir. Aynen külotlulardan bi alıp denemekte fayda var gibi :)
Sleepy bizde de çiş kaka sızdırma yaptı. Goon kullanıyorum çok memnunum.
Eşantiyon olarak goon'un külot bezlerinden edinmiştim bi kaç tane onları da bi deneyeyim bakalım

benimki ilk oyun halısında döndü. önce bikaç gün ayaklarını karnına çekti gaz çıkarar gibi. sonra o şekilde saga sola dönmeye başladı. bikaç gün sonra da tam döndü. ama oyun halısındaki oyuncaklar teşvik etti sanırım. belki onu deneyebilirsiniz. ama 4-6 ayda dönmesi bekleniyormuş, telaş yapmayın hiç dönerler. daha bunun emeklemesi var, yürümesi var :) hepsinde yaşıcaz bunları ama hepsi de olacak eninde sonunda.

7.ayın içi 181 den sonra bence

İnşallah kışa iyi olur aman az da büyük olsun nolcak yürümüyor nasıl olsa

Benimki de bedensiz ama kocaman giyilebilir battaniye diyor satıcısı gerçekten öyle kaç beden aldın kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…