Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kiz ben dis kaşıyici aldim onu almiyor kumaşları oyuncaklari kemiriyor
Ellerini hele bir sokuyor ağzına resmen kaşınıyor belli
Aynenn benimkine eline veriyorum alıştırmsga çalıştım alı c abi sokuyo ağzına ağzı salya sümhk akıyo resmen çıldırıyo

Bende buyugunu memede uyuturdum cok zor gunlerdi,2 bucuk sene boyle gitti.
Simdi oglumda derin bi hamak aldim gunduLeri onunla iki salliyom uyuyo.gece emmeden uyumak istemiyo ama ben tam dalmadan hamaga koyuyorum uyuyo.sonra hoop yatagina atiyom:))
Zahmet olmazsa bana hamaginin resmini markasını atar misin? Memnunsun değil mi?

Ben de düşünüyorum da hamak alırken nelere dikkat etmek gerek, daha önce almadım. Kullananlar bir yardım etse süper olur

Kuzum ben cesaret edip yapıyorum hatta ağlıyor yaparken hoşlanmıyor biliyor yapacağımı öğrendi ama sürekli tıkanıyor çekiyorum aspiratörle sümük geliyor birsürü

Bende sabah yaptırdım agladi miniğim benimde kıyamam onlara ya
Evet 2.yakiyormus
Ateşi çıktı mı ya benimki ateslendi bide halsizlik oldu sanki

Ayni dert bendede var tüm iplikler lekeli anam bide çıkmıyor onlar çamaşır suyu normal deterjan yıkama sonra kendi deterjanı ile yıkama gaz çıkararak yaptıklarından herhalde
Bi tane tüyo vardi bezin sırta gelen kısmını içe kiviriyorsun tasma olmuyor ama ben bebeyi rahatsız edermi diye yapmadım
Büyük olması ile alakası yok bence yine oldu bende külot bez kullanmadım canim bana da fikir olur

Ateşi 38.2ye çıktı kızlar.. Huzursuzluğu yok aşı ateşi artı nezle olunca yükseldi ateşi... Biraz daha çıkarsa hastaneye gidicem çok streslendim analık ne zor meziyet valla

Bizimki de 37.8 di ateşi çıkınca agladi
Calpol verdim bende şimdi iyi
6 saatte bir ver kuzu ben oyle yapicam 8 dw verdim 2 de tekrar vericem çıkmasını beklemicem çıkarsa düşmesi daha problem

Sleepy bizde de çiş kaka sızdırma yaptı. Goon kullanıyorum çok memnunum.
Ateşi 38.2ye çıktı kızlar.. Huzursuzluğu yok aşı ateşi artı nezle olunca yükseldi ateşi... Biraz daha çıkarsa hastaneye gidicem çok streslendim analık ne zor meziyet valla
Yaaa inşallah artmaz. Çok üzülüyorum ne yaşadıklarını da bilmiyorlar çaresiz çaresiz bakışlarına biz de haftaya 4. Ay aşılarınj olcaz bakalım nolcak. Sirkeli su yapıp bezi nemlendirip alnına koyuyorlar diye duymuştum. Bi de ılık duş ve soymak. Bol emzirme ve aşı günü su verin demişti ebe.

Biscuits

Aşı ateşinin kötü yanı duşa sokamamak benimm kizda ateslendi ama ne yazjkki calpol dışında başka çarem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…