Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Özelde canım yarın gidiyorum.Yeşil alan derken?Sevk oluyor biliyorum.

Kizlar bir sey sorcam. Bebekleriniz donmeye basladi mi? Daha onxe de bu gruptaydim fakat nisan ayında erken dogum oldu, duzeltilmis zamana göre gelisimler hesaplaniyor. Yani haziran bebegi gibi düşünmek gerekiyormus. Fakat bebeklerim henuz dönmediler cok kafaya takıyorum. Sizlerde durum nedir? Dönmeleri için ekstra bir seyler yapiyor musunuz

Bizimki de 37.8 di ateşi çıkınca agladi
Calpol verdim bende şimdi iyi
6 saatte bir ver kuzu ben oyle yapicam 8 dw verdim 2 de tekrar vericem çıkmasını beklemicem çıkarsa düşmesi daha problem
Canım sana da geçmiş olsun ah bu aşılar.. Benimki daha yeni uyudu şimdi burnunu ne kadar ceksemde doluyor hemen hır hır diye diye nefes alıyor bakalım allahtan 39u görmedik şu an normal denilebilir 38

Zahmet olmazsa bana hamaginin resmini markasını atar misin? Memnunsun değil mi?

Ben de düşünüyorum da hamak alırken nelere dikkat etmek gerek, daha önce almadım. Kullananlar bir yardım etse süper olur
Hamaktan çoook memnunum,zamanla cocuk alisiyo.keske kizimizda da alsaydik die hayiflaniyoruz eşimle.paşa hamaktan almistim ben.diger hamaklar derin degil ve cocuk dusebilir die tercih etmedik.ayni zamanda çarşafta sallamaya son sloganiyla satiyolardi bunu.bu resmi daha once eklemistim tekrar ekliyorum

Eklentiler

• 20220824_090541.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 48
Evet sürekli siliyordum şimdi uyudu sonunda, su da verdim üstünde sadece ince zıbın ve çorap var suanlik içerisi 27 derece gösteriyor zaten

Canım sana da geçmiş olsun ah bu aşılar.. Benimki daha yeni uyudu şimdi burnunu ne kadar ceksemde doluyor hemen hır hır diye diye nefes alıyor bakalım allahtan 39u görmedik şu an normal denilebilir 38

Sagol canim sana da geçmiş.olsun
Simdi de 38 i geçti tekrar calpol verdim
Benimde hirhir nefes alıyor burnu dolu gibi sanki kucaktan inmiyor besikte durmak istemiyor yavrum

Sagol canim sana da geçmiş.olsun
Simdi de 38 i geçti tekrar calpol verdim
Benimde hirhir nefes alıyor burnu dolu gibi sanki kucaktan inmiyor besikte durmak istemiyor yavrum
Benimki bir de nezle oldu sanırım aşı artı nezle düşün yani halimi.. Burnunu çekiyorum sümük geliyor sürekli tıkanıyor işte

Aynenn benimkine eline veriyorum alıştırmsga çalıştım alı c abi sokuyo ağzına ağzı salya sümhk akıyo resmen çıldırıyo
Benimki de ayni, dış kaşığını verdim eline, hiç istemedi, yukarıda asili peluşlari çekiyor, ya da müslinini emiyor, o da yoksa parmaklar yumruklar Allah ne verdiyse
Markası ya da ismi var mi, ne diye arayacağım netten bu hamagi. Bu arada çok güzel görünüyor, inşallah ise yarar

İste canim hamagin adi "paşa hamak"sadece hamak ureten bi firma ve hamaklari çok ünlü,bu şekkin patenti onlara ait:)internette "paşa hamak" yaz çikar.ben trendyoldan almiştim

Aaaa bizim ordaki hastanedeydi daha önce.Hast. değiştirdi şimdi eşi de çocuk doktoru.
Alife galiba instagramda gördüm. Evet eşi de çocuk doktoru kendi kliniklerini açmışlar sanırım.. Kardeşimin arkadaşı gidiyordu o önerdi Çağlar hocamızı ben de memnun kaldım açıkçası çok ilgili, sevecen, benim oğlanda gülücükler saçıyor ona Fethiye deki doktora hiç gülmedi bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…