Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Iyi simdiden oturtmanı istedi daha tam 4 aylık olmamış 8ekimde olcak seninki benimde 3 ekim
Bakalim bizimki oturtcakmı senmi sordun oturtalimmı diye
Doktor muayene ederken ellerinden tuttu kaldirdi sonra oturttu.oturunca geri yatirmaya çalişti bizim oglan oturmak icin direndi.hazir bu dedi oturmaya.hergun once kisa kisa sonra uzun oturtun dedi.
Kizimda 4 aylikken destekli oturup yogurt ve meyve puresi yiyodu.doktorumuz ayni doktor onermisti.

Yaaaaaa benimkide ozaman öyle etcek galiba ya hep kalkmak istiyo oturmak istiyo pusete koyuyorum kalkmaya çalışıyo kalkamayinca sinirleniyor ben elimi tutunca desteksiz kendi kalkmaya calıştı kalkıyoda hemen

Çok geçmiş olsun yaaa aşı o kadar ateş yapıyor muymuş çok şükür düşmüş rahatlamışsındır

Cok şükür canim düştü sabaha karşı tekrar çıktı vallahi ben anlamadım doktor muayenede herhangi bireey yok dedi 2 günden sonra hala ates devam ederse gelin dedi o zaman aşı ile ilgili değildir dedi

Kiz deme öyle vallaha pişman oluyorumm acaba yattığı yatagindamı rahat değil uyumaması mümkün değil
Yok kuzum benim bebem kurtlu nerede yatarsa yatsın uyumaz Aha bak bugün dolma biber yapacağım uyuttum tam soğana elime aldım uyandı geldim salladım tekrar uyuttum
Soğanı doğradım uyandı
Tekrar gelip salladım uyuttum Soğanı kavurdum uyandı vs vs
Şimdi yemek orada duruyor oturuyoruz toplam yarım saat uyumadı yani

Son düzenleme:
Yaaaaaa gecmis olsunn ne ateşi cano niye çıkmışki

Sagol kuzum aşı olduk dun aksama doğru ates çıktı calpol verdim düştü tekrar calpol vermeme rağmen düşmedi arttı 38.8 görünce hemen gittik hastaneye sonra düştü şükür gece iki kere sabahta bir kere çıktı şimdi iyi inşallah bugün çıkmaz
Hastanede bir sürü çocuk ateşle gelmis

Reactions: Jou
Yaaaaaa benimkide ozaman öyle etcek galiba ya hep kalkmak istiyo oturmak istiyo pusete koyuyorum kalkmaya çalışıyo kalkamayinca sinirleniyor ben elimi tutunca desteksiz kendi kalkmaya calıştı kalkıyoda hemen
Iste benimki de ayni seyleri yapiyo,seninki de hazir o zaman ama tabi doktoruna da daniş yine de.

Son düzenleme:
Iste benimki de ayni seyleri yapiyo,seninki de hazir o zaman ama tabi doktoruna da daniş yine de.
Onuda diyecem kuzumm yinede elimde tutuyo kalkamaya çalışıyo hep oturtmuyorumda kalktığı gibi 1 saniyede oturup geriye yatıyorum
Dr a hele diyeyim sonra başlarım eğer başla derse

Hadii yaa geçmiş olsun ateş için çok tedirignlik birşey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…