Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kullananlar memnun sanırım bi dene sen sonra bizde alalım

Ya benim dikkatimi çekmişti ama çok ucuz olduğu İÇİN şüphe ettim kalitesi nasıl bi iki yıkamada soluyor mu
Kıyafetleri pamuklu 4. Yıkayışım bi solma yapmadı. Arkadasım çalışıyor orada o yüzden güvenli alışveriş yapıyorum

İnşallah tekrarlamaz ya

İnşallah ya vallahi çok zor hastaneye giderken o 20 dk neler yaşadım
Küçükken havale geçirmişim annem çıplak ayakla hastaneye gitmiş bide para yok o zamanlar diyor borç alıp gitmiş
Ne kadar zormuş hersey dun yolda giderken annemin çaresizliği düşündüm

11 de yattı benimkide yarımsaat uyudu ama hala uykusu var tabibelli hepte kalkmaya çalışıyo dönmeye çalışıyo olmayınca sinirleniyo

Bende sallıyorum simdi bakalim inşallah uyur
Hayirlisi ile inşallah alisir şu ayağa
Millet kendi kendine uyku egitimi için çabalar ben memede uyumadan kurtarma peşindeyim

Oyyy canım benimm ya

Bende sallıyorum simdi bakalim inşallah uyur
Hayirlisi ile inşallah alisir şu ayağa
Millet kendi kendine uyku egitimi için çabalar ben memede uyumadan kurtarma peşindeyim
Olsunn her bebek bir degill cano gece baktım uyumuyo kucagımda arabayla gezdirdim bi 5 dk ya hemen uyudu koydum yatağa 9.30 za kadar uyudu baktin boyle olmuyo başka şekilde yapıcaksın yeterki uyusun çabası bu ayagimda salladım alışcak demeyelimm elbetki bazı şeyleri bebek sevmez mesela esimle annemdeyken çarşafla salladık istemedii bos bos bakıyordu ayağimla salladım uyudu o gibi yani

Ne güzdlmiş genelde pahalıymış
Kiz hersey o kadar pahali ki,90 tl iyi gene...biz kizimin eşyalarini kullaniyoruz ekseriyetle.puseti,arabasi,besigi,mama sandalyesi,kuveti,oyuncaklari,oyun halısı hatta giysilerini bile cogunlukla kiziminkileri kullaniyoruz.bazen bizim oglan pembe pembe giyinip geziyo evde:))

Yapcak birşey yok sanki kim ne görüyo giysin üsümesin enazından hahahaha bende oyle olsa bende öyle etcem
90 gene iyi almıssın 200den 350 den var trendyolda

Kızlar ya cocuk doktoru bizi aylık olarak hic çağırmadı saglık ocagı her ay cagırıyor izlenim yapıyor bakıyorum hepiniz doktora gidiyorsunuz da size her ay gelin mi denildi anlamadım su isi ben.

Dogru söylüyorsun beybi yaşayarak uyuma çözümleri bulmak lazım arabayı Catlak-kurabiye da söyledi denicem sanırım bende sorun var bazen yetersiz hissediyorum kendimi o an çözüm odaklı olamıyorum standart şeye takılıyorum bilmiyorum ya
Hava güzel burada kızım uykusunu alsın balkonda keyif yaparız humana eşliğinde bebek arabasınida girişe bırak dedim eşime mahallede dolaşırken alışır dedim
Gecen 20 dk dolaştırdik uyumadı tekrar tekrar denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…