Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ya cocuk doktoru bizi aylık olarak hic çağırmadı saglık ocagı her ay cagırıyor izlenim yapıyor bakıyorum hepiniz doktora gidiyorsunuz da size her ay gelin mi denildi anlamadım su isi ben.

Aylik takip gerekiyor canim evet
Heryerine bakıyorlar o Ay yapması gerekenleri kontrol ediyorlar bi boy kilo değil neden çağırmadı sen her ay git canim

Bizim kızında mavi abisinin kıyafetleri var bazen değişik giydirip onu erkek çocuğu yapıyorum geçen babaannesini görüntülü aradım burada bir erkek çocuğu var dedim

Yapcak birşey yok sanki kim ne görüyo giysin üsümesin enazından hahahaha bende oyle olsa bende öyle etcem
90 gene iyi almıssın 200den 350 den var trendyolda
Yok temiz urundu aldim.zaten gelince elimde bidaha yikarim.makinede yikanmaya cok uygun degil sanirim.

Reactions: Jou
Giysinler ne olacak,o kadar parayi tekstile yatirmak gunahtir:)
Valla simdi iki canta yaptım bende
Kızın küçük gelenleri oğlanın küçuklukleri
Arkadaşın çocukları olacak onlara vericem begendiklerini alırlar hersey ates pahası yazık
Dedin gb çocuğun yedili helal giydiği haramdır demis büyüklerimiz

Hayir yetersiz hissetme 2ci cocuğun evde 2 cocuk bi kocayla ugraşmakta kolay degil yemesi içmesi temizlik var bide allah yardımcımız olsun uyadıysa seni bu cadı kız sevmiyo uyumayı

Hayir yetersiz hissetme 2ci cocuğun evde 2 cocuk bi kocayla ugraşmakta kolay degil yemesi içmesi temizlik var bide allah yardımcımız olsun uyadıysa seni bu cadı kız sevmiyo uyumayı
Kiz kocayla ugraşmak daha zor ya,bizimki disardan yemek yemeyi de sevmiyo.
Hergun hemen hemen yemek yapiyom.aha hamuru yogurmuşum el kadar bebeyle firinda lahmacun yapacam,daha ne yapalim biz kac parcaya ayrilalim üfff :)))

Kiz kocayla ugraşmak daha zor ya,bizimki disardan yemek yemeyi de sevmiyo.
Hergun hemen hemen yemek yapiyom.aha hamuru yogurmuşum el kadar bebeyle firinda lahmacun yapacam,daha ne yapalim biz kac parcaya ayrilalim üfff :)))
Aynen oylee benimkide pek yemez dışardan ama ben cok severim buyüzdende anlaşamadıgımız olurr lahmacunda büyük iş bide helal sana bende çok yapardım böyle seyleri esim diyo hep yapardın dedim almira var dogru duzgun eddmiyorum dedim yani hahahaha ama dogru cidden yoksa severim yapmayıda dışardan yemek bile zorlaştı artım daha hic yiyemeyiz

Hele bi 8 aylik olsun,bizim minige de yapacam bebek lahmacununu yesin:)

Öyle de ne bilim ya bazen motivasyonum gidiyor işte
Vallahi uyudu mesala yarım saat memede yarım saat ayakta besige koymaya yelteniyorum başlıyor ağlamaya uyandı koydum oyun halısına yemeğimi yedim o oradan durmadi surekli laf attı bana beni al diye bende öpücük gönderdim

Kizlar Güneş 5700 civarı 3 numara kullanıyoruz simdi bezi bittiği için sipariş edicem toplu adet alicam o yüzden 3 mu 4 mh en kötü az bir miktar 3 alim diyorum siz 4 numaraya kaç kiloda geçtiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…